Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hdanit610

aktív tag

válasz Postas99 #219 üzenetére

Amíg nem javítják, addig egy megoldás az, ha a jegyzetekbe illeszted be és ott át tudod szerkeszteni. Kényelmetlen, de nem megoldhatatlan!

Neked lehet, hogy rossz hír, de a 9.3.3-ban sem javították.

• hdanit610

aktív tag

válasz Sys85 #130 üzenetére

Ismétlem magam, mindkét rendszer használói közt vannak idióták. Sajnos én is belefutok az ilyen térítőkbe, akik persze a szokásos baromságokkal jönnek: dobjak át egy fájlt bt-n, tegyek be microSD-t bele, meg különben is ájfos és társai. Értelmes érv nem hangzik el. Nekem meg ezektől durran el az agyam, de inkább ráhagyom és nem foglalkozok vele.

Amúgy nekem is van droidos telóm, de nem a csúcsot képviseli, kb. használhatatlan és csak kiidegel. A wifi analyzer miatt van csak meg, de lassan már inkább eldobom, mert csak ideges leszek, ha ránézek (Sony E1).
    Mielőtt félreérthető lennék, nem az E1 alapján ítélem meg a droidot, volt S7e is nálam pár napot és bizony kapott tőlem rendesen, pont annyit, amennyit az i6. Bírta amúgy, bár ha mindenképpen abból a párosból kéne választanom, akkor maradnék a sima S7-nél a kijelzője miatt. Nyilván a pár nap alatt nem jött ki csúfos hiba és ahogy ismerem a további sorsát azóta is működik rendesen.

• hdanit610

aktív tag

válasz Sys85 #121 üzenetére

Agyatlan juzerek mindenhol vannak, és sajnos a számuk egyre csak nő. Én azonban az alapot kérdőjelezném meg: miért kéne nekem megmagyarázni, hogy miért az adott gyártó termékét vettem meg? Miért merül egyáltalán fel bárkiben is, hogy megkérdezze? A zsebemben akar turkálni (Apple = drága)? Esetleg az értelmi képességeim érdekli (Apple user = agyhalott)? Vagy mégis miért?

A "Go android Go" fanatizmus is egy szélsőség és bizony az "azért veszek iPhone-t, mert akkor jó ember vagyok", - vagy valami ilyen bullshitet nyomott az i5 premierjén várkozó leendő kefefejű egyén - nettó gyökérség.. Hidd el, a legtöbb Apple user nem szimpatizál az ilyen egyénekkel.

• hdanit610

aktív tag

válasz Tibee86 #117 üzenetére

"...De eljutottunk megint oda, hogy csak agyhalottak használnak iPhone-t, aki már kicsit ért a telefonokhoz az biztos nem.."

Kicsit korábbra prognosztizáltam ezt, de azért csak itt tartunk. :D Elfogytak az érvek, mert a hardver negyedannyi maggal is simán hozza a teljesítményt és az ehhez párosított már-már szitoknak minősülő 1GB rammal is királyul használható, a szoftver mivel saját, sokkal jobban optimalizálható a saját hardverhez, és így tovább... ahogy fogytak az érvek, úgy megy el a topik abba az irányba, aminek általában személyeskedés lesz a vége és születhetnek pár moderációra szoruló hsz-ek is. :))

• hdanit610

aktív tag

válasz doooo #64 üzenetére

Ez legalább egy korrekt hsz volt, csak az elsőnek a hangvétele nem olyan volt. Akikre pedig hivatkoztam, azoknak a készülékeit mind-mind láttam is és hidd el, el is hűltem rajta. Tökéletes telefon valóban nincs, mert pl. az i5 fekete kopott, mint csuda, sárgult a kijelző, gomb és akkuproblémái voltak, röviden igen sok sebből vérzett. Az 5s kijelzője ugyanúgy sárgásodott, és a ragasztás is elengedett, lifegett és kattogott. A kameralencse beporosodott, másra úgy nem emlékszem. Úgy látszik ez az 5-ös szám egyik gyártónak sem jött be igazán. Kivételek, nem hétfői modellek persze lehetnek mindenkinél.

Amit idéztél tőlem pedig sajnos igaz, eddig szokott "fejlődni" egy-egy ilyen párbeszéd. A tiéd egy üdítő kivétel eszerint. :) Ha nem bánod, akkor lezárhatjuk!

• hdanit610

aktív tag

válasz Roadhammer #55 üzenetére

Nem is feltétlenül téged vettelek alapul. Van pár ismerősöm, akik szívtak vele elég keményen, a tiéd csak ezek erősítése volt, bár nem minden téren (fura módon a következő telefonjuk is ettől a gyártótól származnak, tehát elég márkahűek).

Itt igazából a fórumtárs irománya irritált, mert mindig ez van: ha egy Apple user leírja, hogy xy androidos telója szar volt és váltott, akkor tuti, hogy jön pár megmondóember, hogy "nálamjóvolttehülyealmásvagy" kioktató és lekezelő stílusban. Ha rosszabb napjuk van, akkor minden almás magamutogató, gyökér, mert csak a romolható rendszer a jó rendszer, nem értenek a telefonokhoz, és persze minimum homokosok. Most ez egy lite verzió volt. :))

Nem védeni akarok senkit, mert nem tisztem. Természetesen sokan kivagyiságból veszik az almát, bár nem tudom mit lehet vele villantani, ugyanis már lassan mindenkinek az van a metrón. :)

• hdanit610

aktív tag

válasz doooo #48 üzenetére

Természesen, aki esetleg droidról váltott szifonra (mert idegileg kicsinálta a telefonja), tuti, hogy lesz 2-3 olyan, akik szerint biztosan hazudik, mert náluk ugyan nem csinált semmi rosszat.

Ráadásul az S5 híresen pocsék széria volt ilyen téren, a saját gyártója tépázta meg a hírnevét: az a gagyi lepattogzó műanyag ezüstcsík, az 1-2 hónap után szinte biztosan leszakadó, eltűnő töltőcsati ajtó és persze a szoftveres gyötrődések. A 0 percesen lepattogó Samsung feliratot már nem is említem...

Az egyetlen jó dolgot belőle a következő szériában kihagyták, ez pedig az Usb3 csatlakozás. Az SD kártya bővítés is ment a levesbe és most az S7-be meg úgy adják elő, hogy "mi lenne, ha elférnél a telefonodon?", hú, mekkora innováció, már-már revolutionary. :D

Szóval természetesen ezek nálad nem fordultak elő, a tiéd kivételesen hibátlan volt, az ismerőseim hazudoznak és mindenki más is, tudjuk. Ja, főleg az almások, na, azok aztán a szegény birka átvertek csak zombiként mászkálnak és persze erősen saját neműket szeretik, magamutogatók és palimadarak is egyben.

Ugorjunk, Pósalaky úr!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés