- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dozsabalint #82 üzenetére
A 5/5X is LG.
Amúgy én lehet szerencsés vagyok,mert eddig az elmúlt cirka 2-3 évben nálam megfordult androidos telók nem produkáltak semmilyen önkényes merülést,rendszeres lagot vagy bármilyen komolyabb idegesítő anomáliát.S5 (2 is volt) kamerában és mindem másban is hibátlan volt.S6 az 5.0-ás agresszív memória kezelést leszámítva jó volt,6.0 után a memóriagond is megszűnt.LG G Flex 2-nek a SoC melegedés volt az egyetlen hibája,de ugye egy hulladék a Snapi 810...
Note 4 hibátlan volt,akárcsak a Huawei Mate 7.
Tudom ezek nem hibátlan telók,van bőven panasz mindegyik fórumjában,de engem azok a hibák 99%-ban elkerültek (kop-kop-kop).
Amúgy itt van mellettem egy i6S is,kezemben meg az S7,szóval nem vagyok egyik fanboy-a sem,van összehasonlítási alap,de több szempontból is most az S7 a befutó nálam,pedig S6 első idejében az i6 felé hajlottam inkább,pedig az még gyengébb is volt sok tekintetben mint az i6s.
Rég mondtam tiszta szívből ilyet,de teljesen elégedett vagyok egy androidos telóval,jobban mint az iPhone-nal!...ééés már érzem hányan fognak beszólni!
-
Roadhammer
tag
válasz
dozsabalint #72 üzenetére
Tényleg, ezt a kamera problémát nekem is csinálta, az 5.0 első verziójával, megnyitottam a kamera alkalmazást, teljesen fekete volt a kép, és csak az újraindítás segített.
Meg még valami, mikor a Hitman Go-val játszottam, egy idő után elkezdett akadozni a játék, hiába léptem ki, és indítottam újra, akkor már az sem segített, viszont a telefon újraindítása után megint tökéletesen futott, egy ideig. Ezt később megvettem iPhone-ra is, azon soha nem jött elő semmilyen akadozós probléma, de hát nem is lepődtem meg rajta, teljesen más rendszer. -
bedibazsa
senior tag
válasz
+1
Hasonlóak a tapasztalataim. Nem tökéletes az iOS sem, de az 1800 valahány mAh-s aksi 2x annyit bír, mint a G3 3000-ese. Nem lassul be az i6, ezt szeretem benne. Vannak ennek is bajai; elmozduló előlapi kamera, néha beragadó bekapcs-gomb, de alapvetően nem kell rajta kókányolni semmit és működik. Nagyon szomorú lennék, ha az alapján ítélnének meg a metrón, hogy milyen telefont használok. 😃 Csupán azért vettem ezt, mert jó áron tudtam hozzájutni, ill. a legfőbb ok a kijelző mérete volt. Nem találtam vállalható méretű, erős telefont. Pedig fél évet adtam a Z3c-nek is, mert annyira nem akartam szifont venni. De ez bevált. -
catroot
veterán
válasz
Dettó.
Imádtam az androidot (bár 2011-ben mentem a wp-re, annak megjelenése után, aztán belefáradtam a langyos vízbe...), számomra a legszimpibb OS volt.
Valahol még most is az.
De amikor a Moto G-n felment az 5.0... olyan bugok jöttek elő, amitől azt mondtam, hogy akkor most nekem itt lett elegem.
Pont akkor jelent meg az i6, le is járt az előfizetésem. Én pedig gondoltam egyet, hogy mi lenne, ha adnék a szifonnak egy esélyt (amúgy sosem f.stam le tőle a bokám, most sem teszem).
És lám-lám - annak ellenére, hogy itt is vannak hülyeségek, nem is kevés - megvagyok vele elégedve. Ami azért is nagy szó, mert annak idején kb. fél év után már kerestem az adott telefonom utódját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest