Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Roadhammer #256 üzenetére
Nem, nem indul el. Felajánlja hogy vissza rakja.
-
Roadhammer
tag
válasz
buvartacsko #255 üzenetére
Ennek az egésznek nem a tárhely felszabadítása a lényege. IOS-en az összes program kint van a főképernyőn, és amik nem kellenek, begyűjtheted őket egy könyvtárba, hogy "Felesleges programok". Elegánsabb, ha le tudod őket szedni onnan. Kíváncsi vagyok, mi történik, ha törlöd a kalkulátort, akkor is elindul-e a control centerből.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Telefonőrült #254 üzenetére
-
Telefonőrült
tag
válasz
Roadhammer #251 üzenetére
Most néztem meg és tényleg csak az iránytűt ,az időjárást előrejelző appot,a beépített levelezőt és a tőzsdeinformációt tartalmazó appot lehet.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Telefonőrült #252 üzenetére
Az összes gyári app nem foglal többet 150MB-nal, nem hiszem hogy nagyon szükséges letörölni. Pont ezert jo is, valaki eszetlenül torolget es rájön hogy hogy hopp megis csak jol jönne az az App akkor nem marad hoppon kesobb, nem veszít a mobilnetbol egy dekat se. (Ha van.)
-
Telefonőrült
tag
válasz
Roadhammer #251 üzenetére
Más szóval ez csak átverés?Ha nem törli le csak az ikont akkor kamu az egész.
-
Roadhammer
tag
válasz
Telefonőrült #246 üzenetére
Nem lehet az összes gyári appot törölni, csak néhányat. Annak ellenére, hogy a "törlés" menete ugyanaz lesz, mintha törölnél egy appot, valójában nem törli le a telefonról, csak az ikont szedi le a főképernyőről. De gyakorlatilag repülő üzemmódban az Appstore-ból egy kattintással vissza tudod rá tenni. Ez is elég nyakatekert megoldás, mennyivel egyszerűbb lett volna egy menü, ahol kikapcsolhatóak lettek volna a gyári appok ikonjai.
-
Roadhammer
tag
Én Budapesten élek, ha kinézek az ablakon, pár másodpercen belül látok 1-2 20 milliós autót, de egy forgalmasabb helyen 1-1 piros lámpánál olykor megáll 100 millió forintnyi luxusautó, nem hiszem, hogy olyan nagy szám, ha valakinek iPhone van a kezében, főleg, hogy már évek óta szolgáltatónál is lehet kapni iPhone-t, azaz havi 10 ropiért már a tiéd.
-
Lacy6
senior tag
válasz
buvartacsko #244 üzenetére
"Csak azt se kellene állítani hogy mindenki ilyen, ... Mivel ugyanezeket el lehet mondani egy Android userrol is, ezert felesleges pont ezzel dobálózni... Sőt, ez igy kicsit valóban képmutatás."
Ember olvasd más vissza amit írtál és amire reagáltam. Nem azt mondtam hogy mindenki....ne égess ki.
Azt cáfoltam, hogy nincs olyan hogy valaki csak "menőségből" vesz Iphone-t!
Én pont tegnap találkoztam egy ilyen emberrel. Azért vette mert drága, mindenki azt mondta neki hogy a legjobb és megéri és megvette. Azt se tudja hogy jól, döntött-e mert nem is nézett semminek utána csak megvette mert drága=jó.
Erre leírod, hogy azt mondtam hogy minden Iphone tulaj sznob, na meg bezzeg az android userekOMG
-
Telefonőrült
tag
válasz
buvartacsko #244 üzenetére
Mondjuk ez igaz hogy más márkára is érvényes,viszont legtöbbször mikor megkérdeztem valakit hogy miért nem Samsung vagy Lg vagy Sony csúcsmodellt vett akkor azzal jön hogy:mert az iPhone jobb.
Osztálytársam el kezdete nekem magyarázni hogy az ő iPhone 6-ja jobb mint az én telefonom.Megkérdezem miért gondolja így erre mi a válasz:Mert az iPhone az iPhonePersze ő is egyike a marketing által könnyen befolyásolható embereknek.Megkérdeztem tőle hogy egyáltalán tudja mi az a RAM?Azt mondta valami alkalmazás
Itt abba is hagytam mert felesleges olyannal beszélni egy telefonról aki semmit nem tud róla.
Szóval vannak olyanok akik azért veszik mert Apple termék.És az ő logikájuk szerint ami nem iPhone az szar.Szóval van aki azért veszi mert drága és Apple termék. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #245 üzenetére
Én Ncore-ról nem tudok appot letőlteni,vajon miért?
-
Telefonőrült
tag
válasz
buvartacsko #242 üzenetére
Szerintem az iOS is jó rendszer. A dizájnja jobban tetszik mint az androidé.Ráadásul már lehet egyre nyitottabb lesz.
Pl:már az iOS 10-zel az összes gyári appot lehet majd törölni.Ez hasznos dolog.A stabilitása alapvetően a jobb optimalizációból ered,nem pedig a zártságából.Mert sokan így tudják.Nyilván a zártság is közrejátszik valamennyire de legfőképp nem emiatt stabil. -
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #243 üzenetére
Nálad biztos.
-
buvartacsko
addikt
Igen tudom hogy sok ilyen ember van, tudom hogy rengetegen nem tudnak rola sok mindent, de olyat en meg sose hallottam hogy "azé' me' drága". Ez kicsit túlzás. Nézd meg mennyibe kerül újonnan egy Galaxy S7 vagy egy HTC10. Azok se olcsók, lehetne arra is mondani, ja nem arra nem, a HTC-nel szerencsére nem akartak eladni anno jo drágán ilyen UltraPixel nevű szart.
Neeeem nem.
Csak azt se kellene állítani hogy mindenki ilyen, ... Mivel ugyanezeket el lehet mondani egy Android userrol is, ezert felesleges pont ezzel dobálózni... Sőt, ez igy kicsit valóban képmutatás.
Megkerdezhetunk par pláza cica S7 edge tulajdonos lányt is, hogy miért azt vette.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #242 üzenetére
Egyébként meg gondold csak végig a dolgot.
Biztos hogy okosabb,mint azok akik csak a Google Play Store-t ismerik.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #240 üzenetére
Nem ment el az eszem. Miért segítenek? Akinek Droidja van az szuper okos ugy hallottam. Ha Droidra csak ncorerol lehet appokat szedni akkor ugy van.
-
Lacy6
senior tag
válasz
buvartacsko #238 üzenetére
"Soha senkit nem hallottam meg igy nyilatkozni pedig legalább 100 emberrel biztos beszéltem mar erről. Bullshit amit mondasz."
Erre reagáltam. Mert baromság volt ez a kijelentés.
Az Iphone-t sokan azért veszik mert drága és van értéke. Rengeteg sznob ember van elhiheted.
Örülj neki, hogy olyan szerencsés környezetbe vagy ahol nincs meg ez a negatív tulajdonság.
De azt is el kell fogadni, hogy sok emberbe megvan és pontosan azért veszi meg az Iphone-t mert villogni akar vele, hogy meg tudja venni.
Ettől nem lesz se több se kevesebb a szeretett telefonod, még mielőtt átharapnád a torkomat hogy márpedig ilyen nincs. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Igen azok vagyunk
Egyébként segítettél annak a droidos ismidnek?
-
válasz
Remélem nem rám céloztál!
De amúgy ez a melyik a király,melyik a jobb dolog alapjában is egy hallva született vita,mindenkinek más a preferenciája.
Az igaz hogy mindig lesznek droidos,de apple júzerek is akik mindig a másik felet és a telefonjaikat fogják fikázni,ez ilyen. -
buvartacsko
addikt
Ugy latom megint megpróbálja a droid közösség bedni hogy akinek droidja van az egy géniusz, és mindent tud a telefonjáról.
A droidos ismerősöm aki azert vett 50 ezerért valami alsó kategóriás Galaxy-t mert abban 12Megapixeles kamera van, az iPhone meg szar mert csak 8. Persze a play storet nem ismerte, csak ncorerol töltötte az appokat. Tök okos.
biztos megváltja majd a világot.
-
Telefonőrült
tag
Na ugye.Én nem azt mondtam hogy aki iPhone-t vesz az hülye,csak legtöbbször azért veszi mert az a legdrágább vagyis azt hiszi a legjobb.És most nem az iPhone-t minősítem le,hanem csak azt mondom hogy sok a tudattalan marketinggel könnyen befolyásolható vásárló.
Jobs egy valamit nagyon jól csinált.Hogyan lehet eladni valamit.Mikor bemutatott egy terméket olyan könyen beadta az embernek hogy nem lehet élni a legújabb terméke nélkül.Szinte mestere volt a marketingnek. Nem csoda hogy ilyen nagy hírneve van az Apple-nek. -
Lacy6
senior tag
válasz
buvartacsko #229 üzenetére
Pont tegnap beszéltem a főnökömmel erről.
-Miért nem veszek céges telefonnak Iphone-t?
Mondom azért, mert nem kell nagy telefon és az I6 már nagy viszont az I5s üzemideje meg nem elég így az Z3 kompakt mellett döntöttem. (Amúgy számos oka volt neki, de azokat nem mondtam mert nem akartam megsérteni.)
Erre azt mondja, hogy pedig az Iphone a legjobb mert az a legdrágább. Mondom ez nem igaz.
Akkor jött azzal, hogy mondjam meg hogy miért van az hogy ezt veszik a legtöbben? Ismét bizonygatja hogy azért mert ez a legjobb.
Visszakérdezek, hogy és miért ez a legjobb, mit tud?
Jön a válasz, hogy ez annyit tud mint egy 64 Gb-os számítógép
Na akkor nem bírtam tovább kiszakadt belőlem a nevetés, nem tudtam tovább visszatartani, pedig nem szokásom kinevetni embereket csak azért mert valamihez nem értenek.
Szegénykémnek fogalma sincs az informatika világáról úgy összességébe, de azért megpróbálta megmagyarázni
A felesége azt mondta, hogy azért vesznek Iphone-t mert nekik mindig az volt és nem tudja, hogy tudná-e kezelni az androidot. Ezt az érvet még elfogadom, fél az ismeretlentől.(#232) Blyan:Azon nem csodálkozom, hogy nem ért hozzá. Azon képedek el hogy sokan úgy mondják hogy az Iphone a legjobb, hogy fogalmuk sincs milyen másik telefon létezik még
Ha meg azt mondod , hogy nem a legjobb ledöbben és jön a válasz: pedig ez a legdrágább -
Ahogy már többször is beszéltük,mind2 táborban vannak telefonhoz nem értő, "júúúj most ez a menő ezt kell venni" típusú emberek.
Sokszor olyan alapvető featurekre is rá tudnak csodálkozni,amiket amúgy már vagy 1000éve tartalmaz a rendszer.
Ilyen pl droidnál egy kézbesítési jelentés,vagy mondhatnám a vaku zseblámpa funkcióját és még vagy 1000 apróságot!Néha letudok döbbenni úgy... -
Blyan
félisten
válasz
Telefonőrült #231 üzenetére
Hát. ha benézek bármely androidos telefontopikba szerintem több olyat találok, aki nem tudja mi titkokat rejt az adott telefonja. Vagy akkor azok is divattelefon vásárlók?
-
Telefonőrült
tag
válasz
buvartacsko #229 üzenetére
Pedig így van én ezt tapasztaltam.Azt sem tudják mit tud a telefonjuk.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Telefonőrült #226 üzenetére
Soha senkit nem hallottam meg igy nyilatkozni pedig legalább 100 emberrel biztos beszéltem mar erről. Bullshit amit mondasz.
-
-
.Szaki.
addikt
válasz
Telefonőrült #225 üzenetére
Ha minden igaz kukázzák a 16GB-os variánst és a helyébe a 32GB-os kép.
-
Telefonőrült
tag
Igazad van.
Én eddig csak olyan emberekkel találkoztam akik csak azért vettek Iphone-t mert szerintük az a legjobb.Megkérdeztem hogy miből gondolják ezt,és mi volt a válasz:Mert drága azért.Azt sem tudják mi tud a telefon vagy hogy mi van rajta,más szóval semmit nem tudnak a telefonjukról,de azért mondják hogy az a legjobb. -
Telefonőrült
tag
válasz
ToniSoprano #224 üzenetére
Hát szerintem a kötelező hardverfrissítésen kívül nem lesz változás.Az új rendszert még az iPhone 5 is megkapja szóval ez nem csak a hetes kiváltsága lesz.Meg lehetne már az alapmodell 32 GB-os tárhely ennyi pénzért.Mivel az IOS rendszer csak 5 GB-t foglal így több szabad hely lenne mint androidon.
-
ToniSoprano
addikt
Az lehet a nagy innováció hogy az alapverzió is 32GB belső tárhelyet kap, meg végre nem csökken hanem nő az akkuméret az új modellben, már ez is nagy előrelépés lenne.
De szerintem az amoled kijelző lehetett volna egy vonzerő, nem tudom miért nem tudják megoldani, ezzel több hely maradna az akkunak, mivel az amoled vékonyabb, mint az IPS.
De valami érdekes teljesen egyedi dolog még bejöhet, ki tudja mit húznak elő a pakliból.
-
Wesder
titán
válasz
Lord Sidious #222 üzenetére
Volt idő, amikor ugyan úgy fullba nyomtam a kretént, mint egyes droidos fórumtàrsaink és szapultam az Applet, de ràjöttem arra amire ők még nem: Teljesen mindegy, hogy melyik OS-t hasznàlod, ha kielégíti azt amire szeretnéd hasznàlni, így igazàból egyik sem jobb a màsiknàl.
A meccset nem néztem, de egy döntetlennek így örülni...
-
Postas99
senior tag
válasz
buvartacsko #134 üzenetére
Gondolom az ismerősöd nem EGYSZERRE nyomogatja a HÉVEN MAGASBA EMELVE a két telefont.
Ezt csapd le. Engem ne sorolj a közösségbe.Majd említsd meg az ismerősödnek, ha jut rá ideje jelezze az APPLE felé hogy a tárcsázó hibát javítsák ki, mert már 2016-ot írunk.
El nem tudom képzelni mi jó van egy karórának nevezett valamibe amit naponta kell töltögetni. Nem elég hogy az ember 2-3 naponta töltögetni a telefonját még egy energia zabáló xarság.
-
Szerintem altatnak egy picit. Nem hiszem, hogy jövőre hagynák a nagy durranást, mert addig sokat veszítenének vele. Véleményem szerint most fognak gurítani egy nagyot. A 2 éves ciklusnak is vége.
-
válasz
Telefonőrült #214 üzenetére
Fogy a lendület,így egyszerűbb minden 2. generációnál újra feltalálni a kereket.
Meg bizonyos esetekben a profitmaximalizálás a cél,csak pl a Samsungnak nem jött be az SD elhagyása,gondolták majd ezzel Apple módra a durva felárral kínált nagyobb tárhelyű modellek felé terelik a népet,csak ez nem jött össze.
32 a legtöbb embernek elég volt,64gigás már jóval kevesebb fogyott,128asból meg alig adtak el valamit,nem hiába vették ki sokhelyen a kínálatból.Az infra elhagyás az új modelleknél viszont érthetetlen.Sz@rjanak sünt!
Az a baj hogy gyártótól függetlenül hülyének vagyunk nézve,hiába próbálják azt sugallni,hogy értünk dolgoznak és mi vagyunk a fontosak.
Mondjuk ha a pletyka igaznak bizonyul,akkor sokan fognak a 3,5 jack miatt hisztizni,de az apple-t ismerve akkor sem fogják visszarakni,inkább megpróbálják beadni,hogy ez nekünk csak jó és amúgy is van alternatívája (jó drágán persze) a csatinak.Mondjuk az Apple ezt meg is tudja etetni az igazi hívőikkel,ebben vitathatatlanul nagy tehetsége van a cégnek. -
Telefonőrült
tag
Én legjobban azt a mocskos üzletpolitikát utálom amit minden gyártó bevet, hogy mindig a gyártó legújabb termékét kell megvenni mert az előző már kőkorszaki eszköznek számít ha megjelenik az új.Mindig kihagynak valamit a legújabb-ból valamilyen mondvacsinált okkal,de a következőben visszateszik és úgy csinálnak mintha forradalmasítaná a mobilipart.Viszont abból megint kihagynak valamit és így tovább és így tovább..
-
Blyan
félisten
válasz
Lord Sidious #211 üzenetére
Mar ott van, csak kizárolag angolul tud, es asszem csak az us store-ban van.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Lord Sidious #208 üzenetére
Én a Swype-ot használom és nagyon jó. Mindent le tudsz diktálni neki felismeri a hangulat jeleket az írásjeleket. alig téveszt sokkal jobb mint a Google megoldása ezt a hozzászólást is ezzel diktáltam.
-
Na igen,ez tagadhatatlan.
Szerintem nem feltétlenül az apple-től hatalmas teljesítmény ez a diktálás funkció,inkább a google-től gáz hogy eddig nem tudtak egy simán megvalósítható feature-t normálisan megcsinálni,bár szerintem annyira nem is törik magukat.
Kocsiban pl igen hasznos hogy egy komplett sms,vagy messenger üzenetet le tudok diktálni 6s-en,ez a funkció droidon is kéne nekem. -
catroot
veterán
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
buvartacsko #202 üzenetére
Nem kell pazarolni az idot youtube link gyujtesre se neki. Minden iOS topikba ugy jar hitet teriteni, hogy a 16. szazadi jezsuitak megirigyelnek.
-
kchris78
veterán
válasz
Lord Sidious #150 üzenetére
Hagyjuk mar azt hogy emiatt csak az iost szidjuk. meg kene nezni a rajta levo appok mennyire szalltak el az elmul evek alatt, csak ugy mint a weboldalak igenyei...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged