- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Az lehet a nagy innováció hogy az alapverzió is 32GB belső tárhelyet kap, meg végre nem csökken hanem nő az akkuméret az új modellben, már ez is nagy előrelépés lenne.
De szerintem az amoled kijelző lehetett volna egy vonzerő, nem tudom miért nem tudják megoldani, ezzel több hely maradna az akkunak, mivel az amoled vékonyabb, mint az IPS.
De valami érdekes teljesen egyedi dolog még bejöhet, ki tudja mit húznak elő a pakliból.
-
hdanit610
aktív tag
Ez legalább egy korrekt hsz volt, csak az elsőnek a hangvétele nem olyan volt. Akikre pedig hivatkoztam, azoknak a készülékeit mind-mind láttam is és hidd el, el is hűltem rajta. Tökéletes telefon valóban nincs, mert pl. az i5 fekete kopott, mint csuda, sárgult a kijelző, gomb és akkuproblémái voltak, röviden igen sok sebből vérzett. Az 5s kijelzője ugyanúgy sárgásodott, és a ragasztás is elengedett, lifegett és kattogott. A kameralencse beporosodott, másra úgy nem emlékszem. Úgy látszik ez az 5-ös szám egyik gyártónak sem jött be igazán. Kivételek, nem hétfői modellek persze lehetnek mindenkinél.
Amit idéztél tőlem pedig sajnos igaz, eddig szokott "fejlődni" egy-egy ilyen párbeszéd. A tiéd egy üdítő kivétel eszerint.
Ha nem bánod, akkor lezárhatjuk!
-
hdanit610
aktív tag
Természesen, aki esetleg droidról váltott szifonra (mert idegileg kicsinálta a telefonja), tuti, hogy lesz 2-3 olyan, akik szerint biztosan hazudik, mert náluk ugyan nem csinált semmi rosszat.
Ráadásul az S5 híresen pocsék széria volt ilyen téren, a saját gyártója tépázta meg a hírnevét: az a gagyi lepattogzó műanyag ezüstcsík, az 1-2 hónap után szinte biztosan leszakadó, eltűnő töltőcsati ajtó és persze a szoftveres gyötrődések. A 0 percesen lepattogó Samsung feliratot már nem is említem...
Az egyetlen jó dolgot belőle a következő szériában kihagyták, ez pedig az Usb3 csatlakozás. Az SD kártya bővítés is ment a levesbe és most az S7-be meg úgy adják elő, hogy "mi lenne, ha elférnél a telefonodon?", hú, mekkora innováció, már-már revolutionary.
Szóval természetesen ezek nálad nem fordultak elő, a tiéd kivételesen hibátlan volt, az ismerőseim hazudoznak és mindenki más is, tudjuk. Ja, főleg az almások, na, azok aztán a szegény birka átvertek csak zombiként mászkálnak és persze erősen saját neműket szeretik, magamutogatók és palimadarak is egyben.
Ugorjunk, Pósalaky úr!
-
Roadhammer
tag
Arról beszélek, hogy egyszer csak elkezdett melegedni a telefon használat közben, és ha az aksinál megnézted a programok listáján a fogyasztási értékeket, akkor a MediaServer volt az első helyen, és csak újraindítás segített rajta. Ez nyilván nem mindenkinél fordult elő, nálam igen, a gyári független magyar 4.4.2-es szoftverrel, annak is a legutolsó változatáról, azaz ha te mondjuk az 5.0-val vetted, akkor nem is tudhatod, hogy miről beszélek. Ha beírod a keresőbe, hogy Galaxy S5 media server, nem kevés találatot találsz fórumokon erre a hibára, nem én találtam ki, elhiheted: [link]
A kamera problémát nem csak nekem csinálta, hanem ismerősömnek is, átalában nem a beépített kamera alkalmazással, hanem akkor, ha a messengerrel akartam fotózni, és volt hogy végül megcsnáltam a kamera alkalmazással a képet, amit utólag küldem el a messengerrel. A GPS probléma meg általában akkor állt fent, amikor a buszon jött hozzám valaki, hogy el akar jutni valahová, és a buszban nagyon nehezen talált jelet, nyilván ha utcán mászkálsz, akkor hamarabb megvan a jel. De telefon és telefon között is vannak különbségek, ami neked működik, az lehet, hogy nálam nem, csak nézd meg a mediaserver-es példát.
Hogy mennyire jött időben az 5.0 frissítés, kb. annyira, mint a 6, amit márciusra ígértek: [link]
Ehhez képest május 30-án jött ki, azaz 2 hónapot csúszott kb. Arról meg ne is beszéljünk, hogy tavaly még ígértek egy 5.1.1-et is az S5-höz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest