Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Hááát nem tudom, valahogy mikor összehasonlítottam, egy iPad 2-öt és egy iPad mini-t, érdekes volt, hogy a mini-n kevésbé volt csiga a rendszer, pedig ott is egy igen csak öreg motoros SoC van. Az is igaz, hogy ha egy iPad, mini 2/3 hasonlítod össze öket ég és föld a különbség, de nem is csoda, mert az A7 5+X-szer erősebb vas.
Viszont, ha tényleg csak alap dolgokra kell valakinek pl. egy idős ember az iPad, akkor még mindig teljesen korrekt, könyvolvasásra, email-ezésre, FaceTime-re, iMessage, hírolvasásra stb.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Szakiii
addikt
Ervem az hogy stabil a rendszer teszi amit kell de ezzel aranyosan legalabb ennyire egyszeru es korlatolt, ami erdekes ebben hogy android a bonyolult es kevesbe korlatolt megis ott egyszerubb barmit pl ramasolni. Es lehet itt most azzal jonni hogy de ha megszokpd akkor az is az. Persze ha megszokod az is egyszerubben megy mint elsore de kozelse annyira mint egy egyszeru rahuzom es kesz. Jon megint az hogy amig androidon jott egy kamera api2, osztott kepernyo most jon, rendszer alkalmazasok letilthatosaga es egyszeru csereje, tesreszabhatosag meg amit szimplan elottem szolok leirtak hogy i4s idejen tenyleg labdaba se rugott az android az ios mellett most meg lehet orulni ha beteszik a hasonlo ertesito savot, ha egyszeruen kovetik az android ujitasait mar el lehet mondani h tortent fejlodes... a vr meg hasonlo dolgok is eljonnek majd ha egyszer eljutnak arra a szintre de ugy nez ki az meg varat magara.. mar nem ok diktalnak amivel igazabol nincs gond de legalabb tartanak a lepest. De legalabb a tokeletes 3,5"os kijelzo meretet mar elhagytak a tokeletes kijelzot is el fogjak es erdekes modon amoled lesz
-
Szakiii
addikt
Biztos megvan az oka annak hogy mindig ide jutunk. En egy ev hasznalat utan azt tudom mondani hogy edesapamnak ajanlanam, meg anyumnak. Ocsemnek mar biztos nem. Es nem azert mert szuleim butak hanem azert mert nem ugynevezett digitalis bennszulottek. Ezzel arra celzok hogy elhalad mellette a vilag. Nem fejlodik az os semerre. Egy fiatalnak akinek kisujjaban van mar ezek hasznalata mar most is vonzobb egy adroidos telefon hasznalata. Persze nem az ecsethaju 10evesekrol beszelek akik a morrisonsba vaganykodnak az iphoneal hanem a tudatos userekrol beszelek
hdanit610: lentebb irta egy i6 hasznalo hogy keves az 1 giga ram most te jossz hogy boven eleg. Hagyjuk mar ezt a melle beszelest. Androidon is eleg az 1 giga ha csak tarcsazot hasznalod...
-
hdanit610
aktív tag
"...De eljutottunk megint oda, hogy csak agyhalottak használnak iPhone-t, aki már kicsit ért a telefonokhoz az biztos nem.."
Kicsit korábbra prognosztizáltam ezt, de azért csak itt tartunk.
Elfogytak az érvek, mert a hardver negyedannyi maggal is simán hozza a teljesítményt és az ehhez párosított már-már szitoknak minősülő 1GB rammal is királyul használható, a szoftver mivel saját, sokkal jobban optimalizálható a saját hardverhez, és így tovább... ahogy fogytak az érvek, úgy megy el a topik abba az irányba, aminek általában személyeskedés lesz a vége és születhetnek pár moderációra szoruló hsz-ek is.
-
-
Matada2.3
veterán
QHD, mert itt a VR szezon, ami többünk szerint is hülyeség, de most ez a divat és ez a fejlődés (innováció), mint anno a passzív 3D. Értem én, hogy az iOS alá elég 2 giga RAM, de akkor legen olcsóbb a telefon, vagy hiába elég tegyenek még alá + memóriát.. A lényeg, hogy az Apple nem tesz már annyit a vásárlókért, mint amennyit tudna.
-
tepenzed
őstag
"idei iPhone ami szokás szerint körbe röhögi majd az idei mezőnyt"
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDistenem, ti mennyire nem vagytok tisztában azzal, hogy már milyen hardverek kaphatóak
A normális iphone akksiról meg mióta álmodik már a tábor? Fogadjátok el, nem lesz benne értelmes akksi soha.
-
Ezzel nem arra céloztam hogy durván elmentek az Apple mellett és világmegváltó dolgokat hoztak,csak behozták azt a lemaradást,ami még az i4s-i5 idejében volt.Akkoriban felhasználói élményben,appokban,kamerában,felhasznált anyagokban és összeszerelés minőségben sokkal előrébb jártak,ma már csak nagyjából hozzák a kategóriaátlagot.
Kamerában mondjuk elhúzott a többi gyártó és most nem a dupla kamerára gondolok,hanem a minőségre.
Jobban bele kéne húznia az Apple-nek,mert egyre jobbak a droidos telók és nagy a verseny.Ezért leszek kiváncsi mit raknak le ősszel az asztalra.Ez a "kivettük,most visszarakjuk" dolgot meg inkább becsülöm,hallgatott a Samsung a júzerek hisztijére!
Mondjuk az igaz hogy ha nem veszik ki az Sd-t,akkor hiszti se lett volna.
Az infra kivételét viszont nem értem... -
Szakiii
addikt
Igen de pl a jb olyan mint a romolas. Samsungot is lehet fikazni aztan felraksz a romot es woala de szerintem ezt kar bele keverni. Gyarilag johetne. Igen van aki nem akar allitgatni de mi van azzal aki akar? El kell ismerni, hogy kicsit most hanyatlas figyelheto meg. Nincs erdemi fejlodes egy ideje, ezt probaltak a tobbiek is leirni
. Lehet szidni a samut, androidot de azert ott megfigyelheto hogy haladnak valamerre. Nekem bejott az ios de biztos h kovi szerzodes hosszabbitasbal ami lassan esedekes nem iphone mellett dontok kb az elmult 2 evben semmi erdemleges nem tortent. Amig masik vonalon vannak csabito ujitasok.
-
Szakiii
addikt
Engem hidegen hagy a dupla kamera, inkabb varnek egy hasznalhatobb fejlodest, pl sd kartya. 16gb tarhely kukazasa( szomoru h itt tartunk 2016ban ). Es meg sorolhatnam ez a dupla kamera pont az ami nem hat meg, de egy manualis kamera beallitas mar igen. Suli mellett jelenleg egy muzeumban dolgozok es a kiallitas olyan hogy egyszeruen nem birnak vele a telefonok automatan de latom hogy egy hozzabb erto tulaj legyen az g4 s6 vagy s7 stb szepen beallitja a dolgokat egy ertekelheto kepet lo amig az apple hasznalok letudjak annyival hogy megbolonditja a kamerat.. es hat mit is tehetne? Semmit. Pedig a kamera jo nem is kicsit... (bocsi ha ragozasok neha nem jok telorol irok aztan mar faradok, nincs erom javitgatni
)
Btw en nem fikaztam, kb egy kritkat nem irtam a 2 kameras temara szimplan a forumgars egetett ki kegyetlenul
-
Szakiii
addikt
Hogyne lenne.. en szoval se mondtam hogy nincs. Azt mondtam h itt van. Van ott is. Egyszeruen csak nem ertem miert nem lehet realisan nezni a dolgokat. En nem vagyok apple ellenes nekem is volt i5s es szerettem. De most is beharangoztak hogy olyat tesznek le ami nelkul elni se lehet erre csak jonnek es jonnek a hirek h kb semmi ujitast nem fog tartalmazni az ios 10rol mar ben is beszelve. Btw amiket a forumtars irt azert be kell latni nem kicsit elvetemult
. Engem meg lehet gyozni esz ervekkel de amiket o ir hat ahogy irtak is, nevetni jo rajta.
Roadhammer: tiszta sor, biztosra veheted hogy nem neked szolt. Igy kell elmondani valakinek a velemenyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged