-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
Tök felesleges idehozni a sarki gsm-boltot. Engem meg mondjuk pont érdekel egy ilyen értékű telefonnál , hogy a származási hely tiszta legyen és ha beszarik rajta valami akkor ne Lajos a szervizes álljon neki gányolni. Hogy téged ez nem zavar az egy dolog de azért még teljesen felesleges kiírni 6x. Láttuk, tudjuk, köszönjük!
-
Kasya
nagyúr
Illetve kis pluszpénzt is hoz,ha XEH rom fut rajta,de az már egyik másik történet.
Ketlem. Szolgaltatos telefont nem erdmes fuggetlen rom alatt eladni, mert a vevo akar ra is fazhat a szolgaltatonal garanciaztatas eseten.Eladaskor es garanciaztataskor mindig a "gyari" romot erdemes visszatenni. Meg akkor is, ha az rootolt eszkoz.
A magentas bloatware-k idegesito mivoltat viszont megertem.
De hogy lehet szerencsetlen telefont pufis zacsira helyezni? Mennyivel elegansabb mondjuk fiber cloth szemuvegtorlore tenni?
Bocs, de ez szemet szurt
-
kellcucc
aktív tag
Csak érdeklődnék...miért kell egy 1-2 napos készüléket egyből odinra tenni, új romot rátenni, satöbbi?
Kicsit maradinak érzem magam, hogy én "csak" használom.Az akksi: Este 2%-ot merült, kijelzőidő 2h52, 13h7 idő alatt, ebből 20 perc max felbontású videó.
Viszont ami zavar: az automatikus képernyőszabályzó nem működik megfelelően. Néha leveszi a fényerőt amikor nem kéne (még nem volt annyira sötét), illetve reggel nyomkodtam de akkor meg kisütötte a szemem, valakinek működik ez precízen? Köszi
-
Ateszpapa
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest