- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellcucc
aktív tag
Én a SES-ben vettem. Szerintem tök mindegy hogy rakod fel, a lényeg, hogy ne mozduljon el amikor hozzáérinted. Bubikat kinyomkodni, hogy alulról fölfele, oldalról satöbbi, az már lényegtelen.
De ha ennyire kíváncsi vagy: a SES-es ráhelyezte egy az egybe, majd középen hosszában lenyomta egy kártyával (ami benne van a gyári fólia tokjában), aztán az egyik oldalt középről oldalra haladva húzta a kártyát, ugyanez a másik oldalt. A lényeg inkább az, hogy ZERO por/szösz bármi legyen alatta. -
kellcucc
aktív tag
Csak érdeklődnék...miért kell egy 1-2 napos készüléket egyből odinra tenni, új romot rátenni, satöbbi?
Kicsit maradinak érzem magam, hogy én "csak" használom.Az akksi: Este 2%-ot merült, kijelzőidő 2h52, 13h7 idő alatt, ebből 20 perc max felbontású videó.
Viszont ami zavar: az automatikus képernyőszabályzó nem működik megfelelően. Néha leveszi a fényerőt amikor nem kéne (még nem volt annyira sötét), illetve reggel nyomkodtam de akkor meg kisütötte a szemem, valakinek működik ez precízen? Köszi
-
kellcucc
aktív tag
Úgy nézem S advance-ra nem lehet feltenni smart switchet....... marad a jó öreg Kies, remélem mindent át tudok menteni.
-
kellcucc
aktív tag
Elhoztam az Allee-ból. Még ott megnéztem, kis csajszi nagyon furcsán nézett rám amikor mondtam miért akarom kibontani. De szép, hófehér képe volt/van így elhoztam A fóliázás a SES-ben nem tökéletes, ellenben a fólia éle a képernyő szélénél eléggé zavarja az ujjam, nem akarnám leszedni és fólia nélkül használni, így marad egy ideig aztán majd meglátom mennyire tudok vele megbarátkozni
[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
Ha már ennyire közeleg az idő...mivel nekem még nem volt ennyire okos telefonom és nem is vagyok szakmabeli egy sokak által evidensnek tartott kérdést engedjetek meg (páran biztos kacagni fogtok).
Mit ellenőrizzek átvételkor? Tavaly S7 topikban olvasgattam, hogy valami rendszermenüben a színeket/színhelyességet ellenőrizze le a vevő vételnél, meg már pár dolgot ami nem jut eszembe. A szín amúgy se releváns most, hisz ismerjük ezt a piros kijelzős dolgot, amit be lehet szépen kalibrálni. Igazából a többi érdekelne, te mit szoktatok ellenőrizni egy telefonon átvételkor, illetve utána a tesztfázisban?
Előre is köszi a segítséget! -
kellcucc
aktív tag
S7 topikban egyszer láttam olyan tokot, amire valahogy (talán egy fém karikával) lehetett madzagot rögzíteni. Vizes túrákhoz biztos, hogy kelleni fog valami hasonló, esetleg valakinek van ötlete hogy milyen tokot tudok a ruhámhoz "rögzíteni" ? Persze S8-hoz
Köszi!
-
kellcucc
aktív tag
válasz Burt1793 #1672 üzenetére
Az S advancem is íves, mégse hintázik az asztalon.
Van olyan telefon, amelyiknek teljesen íves a hátlapja. Nem hogy kellemetlen a fogása, de még letenni se lehet..habár ez lehet direkt ilyen! Nehogy lerakd az asztalra, nyomkodd csak kocka user..Az s8 nem nagyon billeg vagy csak lemaradtam valamiről? Az oldala persze hogy íves, nem szeretjük a kockaphonet. -
kellcucc
aktív tag
válasz bigmasterg #1669 üzenetére
Én írtam, hogy érdeklődtem és nemleges választ kaptam. Biztos vagyok benne, hogy benézték. Kérdés, hogy lenyelik a békát vagy rájönnek, hogy egy S8 olcsóbban ment el a kelleténél és sűrű elnézések mellett visszavonják.
@1659: az a kamera kiállás pont jó! Egy armor tokkal...
Nevetséges, hogy még mindig ott tartanak a telefongyártók egy része, hogy millimétereket áll ki a telefonból a kamera.
Azt se értem minek egy telefonnak íves hátlap, hogy hintázzon még 5 percig miután lerakom az asztalraKérem az S8-cam!
-
kellcucc
aktív tag
Nem értem ezt a "várok egy hónapot" dolgot. Egy hónap múlva az első szállítmányból adják a jónépnek a készülékeket, esetleg X hónap múlva talán "jót" kapsz. De kérdem én, ilyenkor mikor már kint van x millió telefon a piacon, még hardverileg változtatnak rajta? kétlem hogy most menne a termékfejlesztés! Szoftverileg? Azt a legelső "széria" is megkapja. De én hülyeségnek tartom szériákról beszélni telefonok kapcsán, ez nem olyan mint egy facelift ráncfelvarrás egy kocsinál. Kijön egy típus, punktum. Majd jön az S9 következőre..
Javítsatok ki ha tévedek -
kellcucc
aktív tag
válasz sipy888 #1586 üzenetére
Nagyon kétlem..tekintve hogy a legtöbb helyen még S8-ig 200 körül volt az S7 (1 év alatt 40e-t csökkent).
Inkább érdemesebb valami black friday vagy más akciót kifogni. Én tavaly októberben 132-ért tudtam Like S-el kihozni egy S7-et, cserébe már a dobozból kivéve le volt zúzva a kávája, vihettem vissza..tomboy0013: ezt a választ kaptam ebben a percben a DBrand-től az 1$-os shippingre.
Thanks for getting back to us. We've recently ended our Global $1 shipping promotion, and are now offering free shipping on all orders over $20 USD via USPS. We apologize if there was any confusion. Let us know if there's anything else we can help with and have a great day!Továbbra is kérdésem: valaki akar társulni dbrand rendeléshez?
-
kellcucc
aktív tag
Na..most megint felhívtam a 1430-at, hátha kompetensebb személlyel beszélek, kezd alakulni.
A készletre várás után van jóváhagyás, vagyis akinek készletre várt ír a rendszer, annak még kérdéses a megrendelése (juppi..) -
kellcucc
aktív tag
-
kellcucc
aktív tag
Csüt/pénteken csörögtem, hogy visszajeleznek-e vagy bármi. Felhoztam, hogy itt már többeknek visszajeleztek nekem meg még nem. Kérdezte emailben kaptam-e valami visszajelzést. "Rendelés állapota: előrendelés" egyenlőre csak ennyi van, erre azt mondta, hogy ez lenne a visszajelzés és 24-én mehetek érte.
Én már nem tudom ki-kivel van, nem is annyira pörgök a témán, csak megkapom egyszer. -
kellcucc
aktív tag
válasz tomboy0013 #1510 üzenetére
Nem, 1 hete nekem is 1$ volt a postaktg, de most akarnék venni S8-ra is egyet (mivel előrendeltem a telót) de most már 5$ lenne a posta.
most csináltam -
kellcucc
aktív tag
válasz tomboy0013 #1502 üzenetére
1 hete még annyiért hozták az S7 hátlapot (sajnos 2 napra a rendelés után előrendeltem az S8-ra). Ahogy most nézem 5$ a szállítás - nem is értem miért változott egy hét alatt.
-
kellcucc
aktív tag
Valaki nem akar betársulni dbrand hátlap ügyében? tudom az 5$ szállítási ktg ne legyen probléma egy negyed milliós telefonnál, de csak megkérdezem
-
kellcucc
aktív tag
-
kellcucc
aktív tag
-
kellcucc
aktív tag
válasz ForRedGlory #1459 üzenetére
Egy linket tudnál dobni? köszi!
-
kellcucc
aktív tag
A SES-ben ha veszek fóliát fel is rakják?
-
kellcucc
aktív tag
Én megcsörgettem őket kíváncsiságból, az illető azt mondta s7 és s7e-re érvényes, s8-ra nem.
Amúgy Speedshopban szoktak kibontani tokokat hogy megnézzem, megtapogassam, vagy kifizetem és csak akkor bonthatom ki?
2 opciót látok, hogy ne legyen atom karcos a hátoldala (leteszem az asztalra, csak pár porszemcse, morzsa, bármi legyen rajta..) az egyik a dbrand, a másik a tok. A dbrand mellett szól, hogy jól néz ki, vékony, kávák szabadon maradnak, cserébe gondolom oldalt érezném a fólia vastagságát a káván, egy idő után akár le is jönne? A tok ...akár le is pottyanhat valamelyest, cserébe elfedi a telót, ami nem annyira jön be.
Ötleteket várok ti hogy / pontosan mivel védenétek meg ezt a negyed millás kütyüt...(ha már tok)[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
válasz torrente777 #1121 üzenetére
Hibátlan. Ennyivel nekem ki fog tartani egy hétig. S advance 7 napig is bírta kb. 4 év után
-
kellcucc
aktív tag
Valakinek megér jó 25 papírt a töltője? Ugyan gumírozott, nem fog leesni róla satöbbi, de ennyiért biztos nem kell..megveszem az S7 qi töltőjét inkább..
-
kellcucc
aktív tag
válasz South Velen #1018 üzenetére
Azért annó (kb.: 2 évig) elég gyors volt, aztán gondolom felszívta az összes szemetet és kezdett lelassulni. S2-nél már nem emlékszem, hogy olcsóbb volt, S3-nál bőven, viszont ennek a procija "kétmagos" volt, így nem volt kérdés, hogy ezt választottam.
-
kellcucc
aktív tag
Előrendeltem egy S8-cat, sose volt még ekkora telefonom (galaxy S advance a jelenlegi) nem tudom hogy fog elférni a zsebemben..de ma megfogdostam az Allee-ban. Eléggé meggyőzött. Jó, hogy keskeny így a nagy hossza kezelhető, bőven egy kezes pedig nincs lapát kezem se hosszú ujjaim.
Lesz vajon külön topik ennek a két telónak vagy ez az Iphone flames, jaj nem költök rá 300at (amikor szolgáltatónál előfizetés nélkül 235, de mindegy) rinyálós topik marad?
Ha marad ez, remélem miután megkaptuk a gépeket csak okosságok fognak itt terjengeni és mindenki más elhúz a saját topikjába.szerk.: első pár perces ismerkedésem alapján negatív: az oldalai annyira le vannak kerekítve, hogy amit vettem volna sima S7, ahhoz képest ez egy szappan, úgy csúszik. Mivel végtelenül bazárinak tartom a fényes hátlapot, úgy is kapni fog egy dbrandet és akkor már sokkal kezelhetőbb, nem annyira féltős lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2