-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Itthon 300 a független S8+ és nincs ára a G6-nak egyelőre. Másrészt embere válogatja kinek éri meg jobban, nem mindenkinél az SoC az elsődleges szempont. Én is erősen gondolkodom mi legyen. Mindkettőnek vannak olyan tulajdonságai ami a másikban egy fokkal jobb. A valós igényeim a G6 felé visznek, pláne, hogy olcsóbb is lesz. De ügyes a Samsung marketing-je így igényt generál olyan dolgokra is ami haszontalan számomra (pl. irisz szkenner, DEX, 64GB-os tároló stb.). Általában a józan eszem nyer, de most ki tudja
(#1787) RaveForce : Ez is igaz, de számomra megnyugtató, hogy átment azokon a bizonyos teszteken. Jobb mint a semmi az S8-nál.
-
Burt1793
veterán
Ennyire nem kell túlzásba esni...
A GG üvegek között sose volt nagy különbség, a SD821 pedig nem lesz középkategóriás a fél éves lemaradása miatt. Vagy szerinted egy Pixel, G5, S7, HTC10 is középkategória?
S8 se prémium, hozza a kötelezőt, amit a G6-nál nincs meg sok szempontból. -
thebear007
aktív tag
Nekem nem jönnek be a nyíló tokok, több okból. Az egyik, hogy ha alámegy a fedlapnak a kosz, az okozhat komoly karcokat. A másik, hogy kényelmetlen az egykezes használata. A harmadim, hogy autós tartóban használhatatlan. Viszont venni fogok egy flippes uag tokot, csak arra, hogy amikor motorozok, vagy quadozok, védje a cuccot. Sok nyitogatás ilyenkor nincs, cserébe ha leesik, nem puhára érkezik.
-
kellcucc
aktív tag
Csüt/pénteken csörögtem, hogy visszajeleznek-e vagy bármi. Felhoztam, hogy itt már többeknek visszajeleztek nekem meg még nem. Kérdezte emailben kaptam-e valami visszajelzést. "Rendelés állapota: előrendelés" egyenlőre csak ennyi van, erre azt mondta, hogy ez lenne a visszajelzés és 24-én mehetek érte.
Én már nem tudom ki-kivel van, nem is annyira pörgök a témán, csak megkapom egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged