- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Sarokra ejtés ellen nem véd az üveg. De szemből jövő esésnél (pofára ejtve) védhet. Többrétegű "golyóálló" üveghez hasonlóan segíthet nagyobb területre oszlatni az ütést. (persze a kevés, és vékony réteg miatt nagy csodát nem kell várni tőle)
Viszont ami miatt én az üveget szeretem az a felülete. Tapintásra olyan mint kijelző védő nélkül, és megfelelő oleofób felületkezeléssel nem lesz 1 perc alatt tiszta zsír és ujjlenyomat, mint a műanyag fóliák. Valamint azoknál jóval karcállóbb. (kivéve a puha fóliákat, azoknak meg még rosszabb a tapintása, és a képet is rontják többnyire)
-
CHIPman
nagyúr
A legjobb megoldás lenne önrészes biztosítást kötni rá megvételkor, de erre sajnos nincs mindig lehetőség. Személy szerint nem rendeltem még meg a telefont, de már berendeltem rá kétféle armor tokot és két darab hajlított TPU "üveget", összesen nem kerültek 2000Ft-ba, ennyit megér még csak kipróbálni is.
-
-
-
-
kellcucc
aktív tag
Én megcsörgettem őket kíváncsiságból, az illető azt mondta s7 és s7e-re érvényes, s8-ra nem.
Amúgy Speedshopban szoktak kibontani tokokat hogy megnézzem, megtapogassam, vagy kifizetem és csak akkor bonthatom ki?
2 opciót látok, hogy ne legyen atom karcos a hátoldala (leteszem az asztalra, csak pár porszemcse, morzsa, bármi legyen rajta..) az egyik a dbrand, a másik a tok. A dbrand mellett szól, hogy jól néz ki, vékony, kávák szabadon maradnak, cserébe gondolom oldalt érezném a fólia vastagságát a káván, egy idő után akár le is jönne? A tok ...akár le is pottyanhat valamelyest, cserébe elfedi a telót, ami nem annyira jön be.
Ötleteket várok ti hogy / pontosan mivel védenétek meg ezt a negyed millás kütyüt...(ha már tok) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest