-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz
stemplar07 #2388 üzenetére
Elvileg gyakorlatilag csak cincog amúgy ez sem jobb mint az s6 -s7 hang esetében sajna.....
-
poli27
veterán
válasz
stemplar07 #2264 üzenetére
11990ft a polus samsung boltban, és van gyári fólia is 2db 2999ft...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Elnézést az értetlenkedésért, de ez mitől "véd"? Komolyan kérdezem, nem gúnyolódásból. Az ilyen tokokat sose tartottam olyannak, amivel védeni lehet a telefont, mert nyilvánvalóan akkor van a legnagyobb veszélyben a telefon, amikor a kezedben van, és esetleg kiesik, akkor pedig semmi sem védi a kijelzőt, de még csak "rá sem lóg" felülről a tok. Ez szerintem maximum attól tud megvédeni, hogy ne üsse neki az ember az asztal sarkának.
-
L.L.
senior tag
válasz
stemplar07 #2266 üzenetére
Tényleg lényegtelen az árkülömbség, viszont tény, hogy általában 1 nap alatt beszerzik a terméket, és elég jó áron dolgoznak. 2 tokot + fóliát vettem náluk az S8-hoz.
-
Soockit
aktív tag
válasz
stemplar07 #2266 üzenetére
Nem azon vitatkoztam, hogy van-e vagy sem, hanem azzal, hogy mennyi lesz az ára. Amúgy bőven megért 1.500 Ft az, hogy nem kell nézegetned egy karcot egy jó darabig
-
Soockit
aktív tag
válasz
-
Ateszpapa
addikt
válasz
stemplar07 #2260 üzenetére
Én még aznap este regeltem.
20.-án -
RaveForce
veterán
válasz
stemplar07 #2217 üzenetére
" LG HiFi plus B&O dac/amp ..
"
Wow.. rakerestem 60k szep ara van..egyszer par eve haverom mutatott valami hasonlot talan vmi fel tenyernyi asus xonar (?) volt a neve, szepen szolt vele a telefon de foleg erosebben de az is csak vmi 10-15K volt talan..
-
tothl
addikt
válasz
stemplar07 #2223 üzenetére
Mondjuk ebben egyetértek. Filléres gyártási költségekről van szó olyan termékeknél amik kereskedelmi forgalomban atom drágák.
Nekem megért volna plusz 10 rugót mondjuk a jobb QC a kijelzők terén és a jobb hangfeldolgozó áramkör, vagy algoritmus. Ez nekik levetítve csak pár száz Ft. darabonként. -
tothl
addikt
válasz
stemplar07 #2217 üzenetére
Annyi kiegészítés, hogy a kínai autós BT modulom ami CD tár emulátorként funkcionált, az S7E -vel valamiért nem volt bajnok. Sokan panaszkodtak a hangom minőségére, Poweramppal és sima lejátszóval egy csomó muzsika valahogy szarul szólt, mintha overdrive lenne, betorzítottak a mélyek. Érdekes módon spotify-val semmi gond nem volt. Nem is gyanakodtam semmire, csak a kínai csodára.
Az S8+ -szal jó a hangom és minden jól szól. Érdekes. Lehet, hogy valami BT sebesség, vagy hasonló probléma volt, nem tudom. -
Ateszpapa
addikt
válasz
stemplar07 #2139 üzenetére
Inkább a pluszt érinti, ott többeknek előfordult.
Ma voltam egy MM-ben, és ott is a pluszon látszódott a széleinél.
S8-nál meg nem, csak a plusszon.bigdigit:
Szerintem ez nem a végleges topikja a telcsinek.
Azoknak mindig adnak valami frappáns nevet. -
babosmiki
addikt
válasz
stemplar07 #2139 üzenetére
Én a plusz- on láttam, nincs összefüggés.
-
Bazi.Joe
tag
válasz
stemplar07 #559 üzenetére
Azért vigyázat mert a következő IPhone készülékben is már Samsung kijelző lesz!!
-
fehér_ember
addikt
válasz
stemplar07 #577 üzenetére
Most akkor a S7 dac hangminőségével van a baj vagy azzal hogy fejhallgatót nem hajt meg rendesen
Mert nagyon nem mindegy.A telókhoz közvetlen azért inkább a fülesek valók nem a fejesek. Azokhoz amúgy is inkább külön erősítők javallottak.
(#582) stemplar07
Rendben, köszönöm, erre voltam kíváncsi. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Még egy ilyen méretű telefon kell melléjük meg egy ping pong labda és mehet a szett....
-
RaveForce
veterán
válasz
stemplar07 #568 üzenetére
Azokutan hogy megvettek egeszben a harmant, sztem lesz ott is javulas, lasd pl mar AKG headset megy melle
-
fehér_ember
addikt
válasz
stemplar07 #556 üzenetére
Tényleg nem nagy durranás az S7 Edge-be a dac?
Én még mindig S3 tulaj vagyok és mostanában gondolkodtam S7 cserén, de annak nem igazán örülnék ha hangban visszalépés lenne.Ezek a 8-ak kijelzőméret bajnokok, ebben tényleg nagyon ott vannak. Én mostantól csak kijelzőnek hívom őket
De mi a fenéért nem csinálnak belőlük kicsit is. Ha mondjuk ilyen készülékház/kijelző arányt tartva piacra dobnának egy nem nyújtott, tehát 16/9-es kijelzőarányút mondjuk 4 vagy max. 4,5-es méretben, akkor az nagy durrantás lenne; gyengébb hardware-rel is és szerintem még egyéb csorbítások árán is. A "zsebben elvesző" készülékek is vonzóak lennének sokak számára, de olyat szinte már nem is találni az Iphone SE-t és elődjét kivéve.
-
Ádám16
addikt
válasz
No komment. Valamit dobnia kell az Applenek is, mert ez gyaszos, de mar a 6+ óta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest