- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz
sipy888 #1644 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Pedig tavaly a bolti kiadás előtt hetekkel már megvolt az MA! Tv-s teszt is...
Fura ha beírok valamit ami nem tetszik vkinek már jön a moderátor üzenet, hogy ejnye bejnye, de ha felteszünk egy kérdést választ meg nem kapunk rá...'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz
sipy888 #1635 üzenetére
Semmi. Indokolni se kell (vagy ha kérdezik annyit kell mondani, hogy nem tetszik és kész).
Ilyenkor úgy van, hogy várni kell 1-2 hetet (ennyi az átfutási idő) és utána mindent vissza állítanak az eredeti állapotba (mint mielőtt vetted volna a készüléket) és akkor újra tudsz vásárolni. Ha fizetős a cucc akkor lehet kérni hogy kp-ba hozzák vissza, vagy vissza utalják.
Én anno vettem nokia 925-öt, de nem tetszett és vissza küldtem (csak hivatalos T-pontból tudod vissza küldetni). Utána vettem S4-et, nem bántam meg...
Sok sikert'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz
bulikavagyok #1621 üzenetére
Remélem a szolgáltatóknál nem fél évig tart majd hogy frissítsék..
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
-
Zolik
senior tag
válasz
Burt1793 #1556 üzenetére
Te ezt most komolyan írtad?! El tudod olvasni amit írtam? Az értelmező olvasás megy? Hol láttál olyat hogy propagandát indítok meg buzdítok, másold be mert engem is érdekel!! Ne személyeskedjünk már!! Csupán meg merészeltem jegyezni hogy nem kell mindenkinek újra és újra leírni hogy nem jobb mint az s7! Ennyi!
-
Zolik
senior tag
Nem hiszem el hogy még mindig van ember aki 1000+1 alkalommal is leírja hogy nem jobb mint az s7 vagy az s7+ én nem éri meg váltani! Nyilván aki megteheti és érdekli az váltani fog, aki meg úgy spórolt össze az s7-re és meg van vele elégedve annak meg teljesen fölösleges! de miért kell ezt ennyiszer leírni??
-
Zolik
senior tag
válasz
bulikavagyok #1536 üzenetére
Én szándékosan nem nézek ilyen videokat. Megvárom az MA tesztjét vagy olyat aki kompetens, nem valami video blogger aki közbe artikulálatlanul vernyog. Valahogy nekem egyre jobban jön az hogy must have. Most már nem mondom vissza. Jó lesz!
-
Zolik
senior tag
válasz
bigmasterg #1530 üzenetére
Mivel 1db link se semmi nincs a MA oldalán így nem találtam. ( a régi MA! tv-s linket már 1 éve nem frissítették)..
-
Zolik
senior tag
Kicsit off de még se off, lesz vaj MA! Tv adásában a S8 teszt? Már lassan 1 éve nincs MA! adás...
-
Zolik
senior tag
Lehet tudni mikorra várható MA teszt?
-
Zolik
senior tag
válasz
PeteePeti #1336 üzenetére
Én eredetileg az artic blue-t akartam, víz meg kék mániás vagyok és persze gyönyörű is! Persze pont ezt nem forgalmazzák nálunk... a szürkéről azt olvastam pár oldalon hogy elképesztően tükröződik (lásd fotó), a fekete nekem túl gyászos, a mostani s6-om gold, de már unom picit, szóval beneveztem egy gray orchidra
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
válasz
Burt1793 #1249 üzenetére
Tessék, egy másik drop teszt. Itt az I7 kijelzője betörik a pofára esés után és használhatatlan lesz míg az S8 alig sérül és működő képes marad.
DROP TESZT[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
-
Zolik
senior tag
válasz
Stanley-B. #412 üzenetére
- cserébe kisebb lesz a felbontása
- nem lesz SD kártya hely
- nem lesz jack
- nem lesz USB-C csati
- cserébe kisebb lesz az akksija
- cserébe az apple párszor majd elcseszi a frissítéseketAz szuper gyors írisz felismerő miatt igazából ez egy plusz feature amit szinte senki nem fog használni, mert tényleg értelmét vesztette.
-
Zolik
senior tag
válasz
Fitzgerald #339 üzenetére
Nekem s6 van es szerintem meg igen.
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
Nyilvan részletre jobban megéri. Én most ebben vagyok. S6om van es erre a sima S8ra nagyon megérné váltani. Holnap felhivom T-t hátha adnak valmi egyedi kedvezményt 20eves hűségre..
@334
Semmi új.. lol erre nem is reagálnék, ugyis csak a magadat szajkóznád.
S7ről semmi értelme váltani, de ez már sokszor el lett mondva. Mire vártál, hogy kimos helyetted és elmegy sörért??[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
ha egy összegbe fizeted ki ott látszik a tényleges különbség: (80k + 120k - 36k: 164 Huf )
A voda most sokkal jobb árban kínálja mert a havi díj kb 7000-el olcsóbb mint t-nél, annyi hogy 4Gb adat helyett csak 2 van nekik, de ugyan ez a csomag t-nél 17.000, ami egy év alatt már 84 Ft ami azért nem kevés pénz...'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz
BirdCatcher #310 üzenetére
Háát akkor gratulálok ha azt veszel inkább ugyan annyi pénzért.
- kisebb kijelző
- kevesebb memória
- kisebb akksi
- nem bővíthető tárhely
- nincs jack csatlakozó
- nem ip 68-as
- nincs iris scanner
...de végül is csak vedd azt nyugodtan!
Amúgy itt egy táblázat a méretekről stb aki minden áron hasonlítgatni akarja a telókat:
[link]'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
fura, mindenki itt sír az akksi miatt, hogy az iphone 7-nek 1960 mAh ellenére is vitték mint a cukrot 300k huf fölött totál normális volt .. ha samu csinálja akkor meg rohadjanak meg. fura
-
Zolik
senior tag
Telekom oldalán már előrendelhető
[link]'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsungnak roppant fontos, hogy az új, csúcstelefonos párosa jól szerepeljen. Beleadtak apait-anyait és rengeteg ponton fejlődött az S8 és az S8+.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest