- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellcucc
aktív tag
Én a SES-ben vettem. Szerintem tök mindegy hogy rakod fel, a lényeg, hogy ne mozduljon el amikor hozzáérinted. Bubikat kinyomkodni, hogy alulról fölfele, oldalról satöbbi, az már lényegtelen.
De ha ennyire kíváncsi vagy: a SES-es ráhelyezte egy az egybe, majd középen hosszában lenyomta egy kártyával (ami benne van a gyári fólia tokjában), aztán az egyik oldalt középről oldalra haladva húzta a kártyát, ugyanez a másik oldalt. A lényeg inkább az, hogy ZERO por/szösz bármi legyen alatta. -
-
Soockit
aktív tag
Ennek a pirosas hatásnak nézzetek már utána akinek már megjött, hogy ez természetes? Fehér alapon ha elkezdem döntögetni a készüléket akkor egy pirossas elszineződés fut át a kijelzőn. Ez a kijelző teknikájából adódik? Csak tiszta fehér háttér esetén nagyobb betekintési szögnél jön elő!
-
-
Soockit
aktív tag
Szerintem UAG egy sportos tok, míg az Alcantara egy elegánsabb. Ennek megfelelően dönts, hogy te melyik vagy inkább, milyen közegben mozogsz inkább. Aktívabb élet indokolhatja az UAG-ot, nekem személy szerint nem tetszik. Én rendeltem egy Spigent, de gondolkodom, hogy beszerzek egy Alcantara tokot is, nálam UAG kizárva.
-
Kasya
nagyúr
Az uvegfolia 90% esellyel nem fog jol passzolni. Vagy az erinteserzekenyseg lesz egyes pontokon nagyon gyenge, vagy szivarvanyeffektus lesz hasonlo okbol kifolyolag.
Ha olcsobb uveget veszel, vagy "tokhoz illot" lehet az oldalai nem ragadnak a telefonhoz (csak a teteje es alja) es por fog bemenni ala, ami ossszekarcolja a kijelzot.
A vizet nem birja egyik uveg sem.
Az uveg IPS kijelzove varazsolja kb a kijelzot, mert szurkiti, gyengiti a szineket.
Csak "gynege vedelmu", karcok ellen vedo tokot tudsz esetleg ratenni a telefonra, ami nem gyuri fel a szeleken az uveget. Tehat pl. a Spigen nem fog ramenni nagy esellyel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest