- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ckaresz122
tag
A zenelejátszáskor és értesítéskor széleken futkosó fények állat sztem :-)
Én imádom a telcsit gyerekek! :-)[ Szerkesztve ]
-
ckaresz122
tag
válasz bulikavagyok #2370 üzenetére
Na jó... Nyilván a gyárilag eddig hozzácsomagolt füles mezőnyben értettem azt, hogy jól szól és jó minőségű. :-)
Nekem a legnagyobban jól illeszkedik és fasza a basszus... -
ckaresz122
tag
válasz bulikavagyok #2368 üzenetére
Akkor nem rendesen dugod fülbe :-)
Van a csomagban nagyobb gumi, ha túl nagy a lyukad :-) :-) -
ckaresz122
tag
Én még eggyel sem találkoztam. Mm, tmobile, sestore... + a sajátom is,oké. Ha nagyon bele akarom magyarázni, akkor egy minimálisan rózsaszínes a lekerített rész bizonyos szögből nézve... De rohadtul nem zavaró és ilyet is csak 2nél láttam... Viszont nem adaptív módban mind pirosas valóban. Sztem ezen fog max segíteni a szoftveres fix
[ Szerkesztve ]
-
ckaresz122
tag
válasz Viktor0610 #2303 üzenetére
Az én kijelzőmnek pl. semmi baja. Remélem nem bsza el a fix.
-
ckaresz122
tag
Akksiidőtök hogy alakul? Nekem 6 óra kijelzőidő megvan már 2. Napja. Kellett neki 2 teljes feltöltés mire beállt. A helymeghatározás ki van kapcsolva az számít sokat, nem az AOD. Helyet csak akkor kapcsolom be ha kell, pl. Navi
[ Szerkesztve ]
-
ckaresz122
tag
S8+-ra hátlap fóliáról tud valaki?
Előlapi gyári samsung tökély, de hátra is szeretnék...[ Szerkesztve ]
-
ckaresz122
tag
válasz amoledus #2170 üzenetére
Na jól van humorheroldok. Akkor szátokbarágom a pöcsöm :-)
Szóval:
Volt s7 edgem, s6 edgem az s8+ előtt. Összehasonlítva mindkettőnek AZONOS FÉNYVISZONYOK KÖZÖTT magasabb fényerejű az elkészült képe. Az s8 kicsit kontrasztosabb inkább úgy mondanám...
Na lehet röhögni. Szép életetek lehet, ha ezen ilyen jót szórakoztok 😃[ Szerkesztve ]
-
ckaresz122
tag
Beltérben kicsit sötétnek találom az elkészült fotókat. Hdrben is meg anélkül is. Nálatok?
-
ckaresz122
tag
Ti is agyfaszt kaptok, hogy belakjátok minden kész és jön 270megás sw frissítés.... Úgy érzem, hogy bekoszoltam a tiszta rendszer. Nyilván nem fogok gyári visszaállítást csinálni emiatt...
-
ckaresz122
tag
Nagyon fáztam az ujjlenyomatolvaso helyétől. Szerintem teljesen használható...
-
ckaresz122
tag
Na megfejtettem ezt a rezgéskori zörgést. Gépelésnél is hallatszik...
Mivel az a baromi erős rezgőmoci felül van ebben nem alul, ezért közel van a kamerákhoz amiből már ugye mindkettő autofocusos ergo zörög az optika. Na ez zörög be kicsit minden rezgéskor. Tervezési hátulütő. Ezek szerint csak engem idegel... plus modellem van... -
ckaresz122
tag
Nézegessetek 4k videokat youtubeon vele. Előtte a felbontást rakd maxra. Nagyon durva ez gyerekek... 😃
Az amoled mozi modban amugy nálam is pirosas a kijelzo. De adaptivba teljesen jo...
[ Szerkesztve ]
-
ckaresz122
tag
válasz ithomas #2018 üzenetére
Vágom mi a taptic engine, volt iphone 7plusom is!
A rezgésnek valahogy más a hangja mint eddig...
Van egy kis kattanó-pattanó hang mikor indul. (halk környezetben lettem rá figyelmes..)
(Már kezdem megszokni, de az s7 edgemnél nem ilyen volt a hangja. Másba nem tudok belekötni...
Nekem bejön nagyon ez a teló!!! -
ckaresz122
tag
Megvettem rá az alcantara tokot. Nekem nagyon bejön!!! Védi a kijelzőt is mert kijjebb van!
A Samsung gyári fóliája nagyon tetszik!!! Végre!!! Remélem nem fog feljönni. s7 edge-re nem volt ilyen jó fólia.
5 ezerért kettőt adnak. Iszonyat jó a tapintása. Prémium. Mintha az üveget tapiznám kb ugyanaz az érzés. Le a kalappal!!!!
Nekem nincs bajom a kijelzővel! Tény, hogy két oldalt pirosas a lefutás, de amúgy nekem tök homogén!Tényleg már csak ez a rezgés "pattanás" zavar, ami az s7 edge-nél nem volt. Csendes helyen hallom csak.
Minden rezgéskor van egy halk furcsa "kattanó hang". Mintha így akarnák a home gomb pattanást szimulálni.Nálatok frankón nincs, vagy csak túl vájt a fülem
-
ckaresz122
tag
Ezt az összes alkalmazás dumát ani felugrik ki lehet kapcsolni?
-
ckaresz122
tag
Szóval rezgésnél halk szobában mintha zörögne benne valami... olyan kattan eggyet rezgésnél...😀
Nekem a kijelző szép... -
ckaresz122
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest