- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
oroszlan12 #2411 üzenetére
Ez engem is erdekelne
-
tothl
addikt
Jelentem. A fix tokeletesen mukodik. Hogy ez jo nekunk vagy rossz azt este megmondom alaposabb teszteles utan.
-
tothl
addikt
válasz
bulikavagyok #2319 üzenetére
S7eket nem neztem. Olyanom van egy hibatlan.
-
tothl
addikt
En meg bementem egy mediaba. 4bol 4 kijelzo erintett volt siman. 3 s8 es egy s8+
-
tothl
addikt
válasz
ckaresz122 #2296 üzenetére
Egyébként Koreában kijött a fix és állítólag hatásos.
Hozzáteszem, azt írta a srác, hogy mintha egy hangyányit tompábbak lennének a színek, de megmondom őszintén S4 és S5 tapasztalatom konkrétan az volt, hogy amelyik nem volt homogén, tehát pirosas volt alul, vagy felül, azoknak alapból élénkebb szebb képük volt, mint a homogéneknek.
S7E -vel nincs viszonyítási alapom, hogy típuson belül hogy néz ki ez, de amelyikem van és aminek elégedett voltam az abszolút szép homogén képével, ahhoz képest azért az S8 plusz jóval szebb képpel bír még így pirosasan is.[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
válasz
ckaresz122 #2294 üzenetére
Egyébként nagy kár, mert amúgy nagyon nagyon jó a készülék. Én legalábbis nagyon élvezem a használatát, mondom úgy, hogy az S7E is itt van még a zsebemben. Nem mondom, hogy anyagilag megéri, mert drága készülék, de, hogy minden téren jobb, az nem kérdéses, pedig az is egy nagyon jó gép.
-
tothl
addikt
Hát most már kezdek teljesen letörni. Nem azért, mert a tietek jó, annak örülök, hanem mert az enyém szar, belenyúltam egy 300 ezres telóval a fosba már megint.
-
tothl
addikt
Hihetetlennek tűnik az első napi roham után és annak tükrében, hogy van akinek 3 kijelző is rossz volt egymás után, hogy most hirtelen ennyi tökéletes darab került a piacra... :/
-
tothl
addikt
válasz
stemplar07 #2223 üzenetére
Mondjuk ebben egyetértek. Filléres gyártási költségekről van szó olyan termékeknél amik kereskedelmi forgalomban atom drágák.
Nekem megért volna plusz 10 rugót mondjuk a jobb QC a kijelzők terén és a jobb hangfeldolgozó áramkör, vagy algoritmus. Ez nekik levetítve csak pár száz Ft. darabonként.[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
válasz
stemplar07 #2217 üzenetére
Annyi kiegészítés, hogy a kínai autós BT modulom ami CD tár emulátorként funkcionált, az S7E -vel valamiért nem volt bajnok. Sokan panaszkodtak a hangom minőségére, Poweramppal és sima lejátszóval egy csomó muzsika valahogy szarul szólt, mintha overdrive lenne, betorzítottak a mélyek. Érdekes módon spotify-val semmi gond nem volt. Nem is gyanakodtam semmire, csak a kínai csodára.
Az S8+ -szal jó a hangom és minden jól szól. Érdekes. Lehet, hogy valami BT sebesség, vagy hasonló probléma volt, nem tudom. -
tothl
addikt
Egyébként a gyári fólia marha jó.
Írtam, hogy bubis maradt.....ez így volt, de 1 nap alatt eltűnt az összes, és tényleg kellemesen csúszós a tapintása, szóval nem rossz. -
tothl
addikt
Azért nem tudom mi a hihetetlen a sztoriban.
Jómagam még az S4 idején rendeltem prémium szervizt, és a szervizes nagyon rendes volt, mert a második kijelzőt tudtam elfogadni. Az S5 kb. 3x volt visszaküldve hasonló okok miatt. Arról meg szó nincs, hogy ezek teljesen szarok lettek volna. Ez az S8 pl. tök máshogy nem tökéletes, mint azok voltak és nem is szúrtam ki rögtön én sem. Most már rááll a szemem.
Igazából az értesítési sávnál levő kis pirulás az ami zavar, amúgy nekem megfelelne. -
tothl
addikt
válasz
Richard #2180 üzenetére
Ugye a 3 napon belül már túl vagyunk. Én nem vittem vissza, mert a samu belengette a frissítést és, hogy ha még mindig nem tetszik kicserélik bár hivatalos közlemény ezzel kapcsolatban SEM volt.
Szerintetek a netes előrendelésre meddig vonatkozik a csere ? Elvileg ugye valami 14 nap van, de nem tudom minek számít ez, mert áruházi átvétel volt. -
tothl
addikt
Sziasztok !
Akik kijelzőhibás készüléket kaptak, hányan cseréltettétek ki, vagy adtátok vissza ?
-
tothl
addikt
-
tothl
addikt
..
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Szerintem az osszeszerelesi minoseggel semmi gond....ugyanolyan mint az s7......minosegi jol osszerakott erzes.
-
-
tothl
addikt
-
tothl
addikt
Na az enyem pont ilyen. Folul egy kicsit pirosas...
http://highonandroid.com/android-smartphones/galaxy-s8-or-s8-plus-stuff-you-must-do-after-buying/
-
tothl
addikt
Prémium a fólia is, de nem nagyon akar letapadni pedig letisztítottam a felületet...
-
-
tothl
addikt
válasz
ckaresz122 #2073 üzenetére
Nekem a fölső kockák tetejénél kicsit rózsaszinesebb, ha elfekteted a telót konkrétan nem egyforma szürke a jobb és baloldala.
-
tothl
addikt
Szerintetek, ha cseredarabot szeretnék, hol jelentsem az igényemet, ha az Auchanban vettem ?
Oda úgy rendelik ezeket a Samsung Magyarországtól, konkrétan esetemben ezt az egyet. -
tothl
addikt
Nézzétek meg légyszi, hogy a *#0*# kombóval kapott szürke hátterű kép mennyire homogén nektek.
Nem a pirosassággal van itt a baj, hanem a homogenitással.
-
tothl
addikt
válasz
ckaresz122 #2027 üzenetére
Youtube max 720p-t hagy nekem...hmmm mit csinalok rosszul?
-
tothl
addikt
Ne csak feherrel teszteljetek, hanem szurkevel......
-
tothl
addikt
Az a baj hogy nem homogen. Ha lehuzzuk a pirosat csak elkurjuk a kepet.
-
tothl
addikt
Enyém is olyan. A felső sávnál elsősorban..... Hát, ma még megtartom aztán meglátjuk.
-
tothl
addikt
Akkor holnap én is számíthatok az Ósanosra...
-
tothl
addikt
A fekete clear cover jól néz ki élőben ?
S7 -e -hez csak ezüst volt eleinte, tetszik azzal is, csak most vacillálok, hogy a 8+ -hoz melyik legyen.. -
-
tothl
addikt
Auchanból hívtak, minden oké a rendelésemmel.
-
tothl
addikt
Én sem bírtam ki. Rácsaptam egy Auchanos feketére. Bár ezeket 0% -os akcióban szoktam mindig megvenni, de lehet, hogy most nem lesz. :/
-
tothl
addikt
Úgy tűnik az Auchanban nem adnak hozzá semmi előrendelési ajándékot... :/
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsungnak roppant fontos, hogy az új, csúcstelefonos párosa jól szerepeljen. Beleadtak apait-anyait és rengeteg ponton fejlődött az S8 és az S8+.
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest