- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Kedden rendeltem egy fekete S8-at online T-nél...
Péntekre ígérték 9-17 óra között. Nem lepődtem meg nagyon, hogy nem jött semmi. Persze a kézbesítés dátuma még most is péntek... Se egy telefon, se egy e-mail, semmi. Szarnak az emberre nagy ívben. Még a hétfőt megvárom, hátha a GLS nem szállította ki, aztán kedden dzsihád lesz.Icewolf || kósza ||
-
Garsza
veterán
Mobil számlát én is kapom, és nem is alacsonyat. Meg elég rég is ennél a szolgáltatónál vagyok.
Ma amúgy teszteltem a telót, telepítgettem netteztem fényképeztem telefonáltam. És végtelenül elégedett vagyok vele. Amiben kicsit csalódtam az az Iris leolvasó, nagyon instabil a használata. Viszont az ujjlenyomat olvasó kárpótol helyette, az nagyon megbízhatóan működik. Féltem hogy nem lesz jó helyen mert az S6E hez voltam szokva. De mivel nem kell hozzá semmit nyomni csak rá kell helyezni az ujjam így nagyon kényelmes a használata. Akku terén is nagyon kellemesen csalódtam benne, 11ó telt el a feltöltés óta, 3ó kijező idővel, folyamatos net, wifi, GPS, sinchronizálás bekapcsolva. Viber, Messenger bejelentkezve. Még 54% -on van az Akku. 1. töltés után.
-
rolixyz
tag
Én is innen rendeltem (már csak azért is mert csak itt láttam spigen cuccokat s8+hoz), csak a neo hybrid változatot. Ezzel én teljesen elégedett vagyok, amit te linkeltél az mondjuk egy joval vaskosabb változat.. nekem már sok lenne.
De te tudod milyen kínzásnak lesz kitéve -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest