-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
válasz
PeteePeti #1841 üzenetére
Te beteg vagy szerintem! Ezt írta tomboy0013: 1789 Olvassál már vissza és ne hazudozz!
Hol írta itt, hogy magyar vagy itthoni ára nincs a G6-nak?? Akkor úgy kellett volna írnia, hogy sem az S8+-nak és sem a G6-nak nincsen még magyar ára..Te forgatod ki a mások szavait, gyalázatos..
-
RaveForce
veterán
válasz
PeteePeti #1832 üzenetére
Nem akartam beleszolni, de amikor a kirakatassal fenyegetozott es melle meg egy nagyobb személyeskedést is boffentett.. na az ilyenektol nyilik a bicska a zsebemben, de mondom hatha elhalkul a dolog, de h meg mindig ezen porog, h neki volt igaza es csak az off megy megint... bar mar mind1 a topiknak, hogy van nagy S8/+ topik, most ott mennek a kotelezo korok, amik mar a par eddigiben lementek, nehany nap, nehany elorendelo tulaj es mar hasznalhato is lesz
-
utomi
senior tag
válasz
PeteePeti #1713 üzenetére
Felháborítóan nyomi társaság a Telenor. Sajnos a Vodafone is hasonló. A helyzet az, hogy jelenleg csakis a Telekom csinálja ezt jól. Pedig nem is értem ha 260-270e kőrül adná a Telenyor az S8+-t akkor azt nekik simán megérné mert onnantól legalább Telenoros kártya ketyegne benne de nem ők olyan esztelen áron adják ,hogy még véletlenül se vegyen tőlük senki.
Mindegy csak jól felidegesített ez a hülye hozzáállás.(#1714) Yogibear974
Dehogynem, mindent elmond! 'Sz@ré-húgyé' hozzávágják csomagban! Pl. 109;149K. Oszt'ha, gariztatni kell, pölö. beégés végett, mert imho a samu még mindig nem tud kijelzőt gyártatni, hogy kibírjon 2 éves futamidőt normál használattal(nem full fényerőn), rögtön nem a listaárat veszik alapul!
Köszönjük Emese ,hogy ide jöttél trollkodni.
Ha úgyse veszel ilyen telefont mint ahogyan fentebb kijelentetted akkor mégis minek hánytad ide ezt feleslegesen.
-
-
-
Zolik
senior tag
válasz
PeteePeti #1336 üzenetére
Én eredetileg az artic blue-t akartam, víz meg kék mániás vagyok és persze gyönyörű is! Persze pont ezt nem forgalmazzák nálunk... a szürkéről azt olvastam pár oldalon hogy elképesztően tükröződik (lásd fotó), a fekete nekem túl gyászos, a mostani s6-om gold, de már unom picit, szóval beneveztem egy gray orchidra
-
szoldzsor
csendes tag
válasz
PeteePeti #1275 üzenetére
Ugyan így jártam tegnap, felhívtam őket,a múlt héten csekken befizetett számlám még nem könyvelődött le a rendszerükben ,így számlatartozás miatt nem engedett tovább...Másik amit mondtak, ami miatt nem engedheti,hogy a régebbi hűséges díjcsomag típusok(pl.next m) már nem rendelhetők,így nem tud kedvezményt számolni a rendszer. Ez esetben listaáron rendelhető.Le is cseréltem a díjcsomagot egy ujabbra(ahol már nincs hűség sem) üdv.
-
LucentTwo
tag
válasz
PeteePeti #1275 üzenetére
Meglévő előfizetésre nem is fogja tudni már megvenni. Eltörölték az összes csomagot és újakat hoztak létre, már csak azokra lehet rendelni bármit is. Illetve meg úgy lehet, hogy először csomagot vált és utana megrendeli a telót. Ez akkor jó, ha a számot megszeretné tartani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged