- Redmi Note 7 - nota bene
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
halhatatlan
aktív tag
Tud valaki olyan app-ot amivel össze lehet kötni pc vel,adat zsinóron keresztül? képernyő megosztást akarok. Köszi
-
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Segítsetek : adott egy S8, volte bekapcsolva (Vodafone) és van egy telefonszám amit nem tudok hívni (édesanyámé)
2-3 csengés után a hívás leáll. A hívott fél nem is tud a hívásról, a hívás olyan mintha fel sem épülne. SMS megy arra a telefonszámra.
A telefonszám nincsen blokkolva : egyik telefonon sem. Megnéztük.
Mi lehet az oka? SIM kártya csere is volt, semmi.
Nem tudjuk felhívni ezt az 1 Telenor számot, minden más megy Heeeelp.:. bl4ze .:.
-
N.otorious
senior tag
válasz California1 #2468 üzenetére
Ez csak a kép méretezése, többet vagy kevesebbet látsz ugyan abból a perspektívából.
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Létezik fólia erre a telefonra? Olyan ami nem válik le?
-
FiremanusXI
csendes tag
válasz N.otorious #2464 üzenetére
Köszönöm, ott is + próbáltam de úgy eltűntem mint szürke szamár a ködben.
Firemanus
-
N.otorious
senior tag
válasz FiremanusXI #2463 üzenetére
Itt próbáld, ez a topik nem pörög
-
FiremanusXI
csendes tag
Samsung S 6 edge + az AllCallRecorder nevű program tökéletesen működött, S8+viszont nem indul el a felvétel vagyis a hívott felet nem hallom .
Valakinek ötlet?
Próbáltam másik programmal is kb 5-6 -al.
Köszönettel FiremanusFiremanus
-
N.otorious
senior tag
Nekem ezzel a német frissítéssel megszünt az a hiba, hogy vezetéknélküli gyorstöltésnél ki-be kapcsolgatott a töltés.
-
törölt tag
Visszatértem. Eddig tartott az iphone varázs. A kamera valós körülmények között nagyon gyenge a 7plus-nál.
-
keram2009
tag
Érdeklődnék, hogy ha Telenornal vásárlom a készüléket az is kártyafüggetlen lesz mint a Telekomnál vagy sem? Előre is köszi a válaszokat.
-
Fotozgato
tag
Sziasztok!
Bejövő híváskor milyen a apk-t használtok?
Nem tudom alapértelmezetté tenni a play-ről letöltött apk-t.
Pl. Full Screen Haller ID-t.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
törölt tag
Plushoz tölthető az új európai független firmware: http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G955F&details=Galaxy_S8_Plus
A sima s8 verzió ma este vagy holnap várható.[ Szerkesztve ]
-
csucsreg
tag
válasz Markizmark #2444 üzenetére
Ügyfélszolgálaton be kell kapcsolni a VoLTE szolgáltatást. Gtudom, mert ott dolgozom. Az informatika x időnként legyűjti az arra alkalmas mobilkészülékekhez tartozó számokat és beaktiválják. Felhívod a 1414et és bekapcsolják. Nincs semmiféle gond vele. Tudom, mert ott dolgozom Ha privátban átküldöd a számot, bekapcsolom.
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz Markizmark #2446 üzenetére
Hát igen ezt tudom mert Pécs az otthonom amúgy csak ritkán tartózkodom itthon.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
törölt tag
Elkezdte ma este a Samsung kiadni a legújabb frissítést. Ez újabb az általam linkeltnél is. Bluetooth hibákat is javít. OTA most jött ki az Emirátusokban és Németországban. Egyenlőre nincs odin verzió. Egy arab gsm fórumban van fent a file, de fizetős a letöltés. Remélem holnap már xda ki lesz rakva.
[ Szerkesztve ]
-
Zolio3
senior tag
válasz Markizmark #2446 üzenetére
Tavaly arról lehetett olvasni, hogy a Telenor kezdte el tesztelni (talán Budapesten) a VoLTE hálózatát. Az is igaz, hogy tavaly a Telekom, és a Telenor megállapodást kötött a 4G hálózatok bővítésében, így a fogyasztók egymás hálózatát is tudják használni. Hogy a Telekomnak van e már saját, működőképes VoLTE hálózata, azt nem tudom. A VoLTE használatához a készüléknek támogatni kell a 4G kommunikációt, és persze szoftveresen a VoLTE hívást. Megjegyzem LG G3-as custom romon támogatja a VoLTE hívást, pedig az nem s7, vagy s8. Amíg a VoLTE hálózatra nem csatlakozik a készülék, vagy a készülék nem tudja kezelni a VoLTE hívást, akkor 4G hálózaton nem tudja felépíteni a kapcsolatot, tehát híváskor átkapcsol. Nyilván ez időveszteség is, feltételezem a szolgáltatók érdeke is, hogy a VoLTE hálózat kiépítésén dolgozzanak, és bővítség a készülék kínálatukat, melyek ezt már támogatják. Addig viszont át fog kapcsolni 4G-ről híváskor.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Pécs és környékén jelenleg nem marad 4G hálózaton a telefon hívásindításkor, visszaáll 3G-re.
Felhívtam a Telekomot, azt állítják, hogy a telefonon nem is tudja ezt, mert nem S7 vagy S8. De pedig mondom tudja, mert (mint ahogy a képen látható) van ilyen lehetőség és be is van kapcsolva. Na itt aztán megzavartam a kishölgyet rendesen.[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Ákkk
addikt
válasz Markizmark #2444 üzenetére
Nincs de itthon még nagyon bizonytalan a működése lehet problémát okoz.
-
csucsreg
tag
válasz Markizmark #2442 üzenetére
Ügyfélszolgálaton.
-
csucsreg
tag
válasz Markizmark #2439 üzenetére
Igen (ha Telekomos android 7 van rajta), be kell kapcsoltatni a VoLTE-t mint szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
-
ati240
csendes tag
válasz Markizmark #2435 üzenetére
A régi samunál S7E működött, van, hogy hosszú ideig beszélek és közben jó lenne, ha jönnének értesítések. Köszi
Ákkk: 4g+ van majd mindig, de így sem megy, azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
A sima 4g hállózatot nem tudod beszélgetésre használni 3g esetén menni fog együtt mind két dolog persze ez a hállózattól is függ.
Majd a 4g+ esetében már lehet.Gondolom az s7 csak 2-3g -re volt állítva a hállózati beállításokban.
[ Szerkesztve ]
-
ati240
csendes tag
Az normális, hogy beszélgetés közben lekapcsolja a netet vagy valami beállítás nem jó?
-
Peee
csendes tag
válasz oroszlan12 #2411 üzenetére
Igen megy. Bár küzdöttem kicsit míg beállítottam hogy lássa a nas-t. Én úgy láttam a szélein marad két fekete csík. De végül leszedtem mert macerás az irányítás, sokszor nem reagált a parancsokra.
Inkább a médiaboxot irányítom a yatse-vel, úgy minden f@sza, megvannak a borítók is, tudja folytatni, stb[ Szerkesztve ]
-
Zolio3
senior tag
válasz entoni1989 #2428 üzenetére
Iphonról nem váltottam erre a készülékre, de alkalmazások vannak a Play áruházban, melyek mentenek egyik oprendszerről másikra. Fogyasztás terén elég jól muzsikál. Nap végére még sosem tudtam teljesen kimeríteni, kevesebb kijelzőt használva két napig bírta. Nyilván az számít mennyit használod a kijelzőt, és milyen fényerő mellett. Tartottam én is a viszonylag "kis" akkutól, de szoftveresen ezt elég jól kompenzálták.
-
L.L.
senior tag
-
poli27
veterán
válasz entoni1989 #2428 üzenetére
[link] ez a topikja, itt többen vannak!
-
entoni1989
tag
Sziasztok.
Jelenleg iphone 7 plusszom van és ahogy a képeken láttam nem tetszett az S8 és elleneztem. Viszont tegnap voltam bent az MM-be ahol személyesen is megtekinthettem és kezembe foghatta az S8+.... azóta eladó az iphonom Nekem ilyen kell és azt hiszem ezt mondják szerelem első látásra
Volna egy két kérdésem, van valaki aki iphone-ről váltott S8-ra? Mik a tapasztalatok? Meg ami nagyon érdekelne és fontos lenne nekem az akkuidő, kibír egy egész napot agyonnyösztetés mellett, hogy pl délutános műszakba ne kelljen magam után huzni a töltöt? -
Garsza
veterán
Szerintetek ez tényleg eredeti?
-
zermi
aktív tag
válasz Markizmark #2424 üzenetére
Igen működik a gyors töltés is, de lassabban mint a gyári S8-as töltővel.
-
L.L.
senior tag
válasz Markizmark #2422 üzenetére
Szia, igen.
-
nagyúr
-
Gamer-
csendes tag
Sziasztok!
Megkérdezném hátha tudtok segiteni ebben a témában.
Valaki aki esetleg vásárolt Galaxy S8, S8+-t valamelyik
Magyar telefon szolgáltatótol, és kipróbálta 2 Sim kártyával.
Én ezt a tipusu telefofonon gobdolkodom a Telekomnál,
de álitolag csak 1 sim kártyával működik.
A net tele van a Hybrid sim tálcás megoldású S8-al,de videot nem.Vagyis a memória kártya bővitőhely hellyére be rakni a 2.sim kártyát.
Ha valakinek volna személyes tapasztalata hogy megoldhato a 2 sim-es vagy nem és megosztaná velünj azt én is megköszönném!A privát üzenetekre illik válaszolni! Mégha neked nem tetszik az ajánlatom!
-
nagyúr
20.-a óta használom a telefont és egyre inkább azt érzem túl nagy a teló.
S8+Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
tothl
addikt
válasz oroszlan12 #2411 üzenetére
Ez engem is erdekelne
-
ECHO2235
aktív tag
nekem a +al vasárnap sikerült 8 óra kijelző időt kihoznom.
de átlag 6 és fél 7 óra megvan mindig.
a 8 órába meg aztán volt minden, zene hallgatás, folyamatos net, játék, fényképezés, meg bő 2 és fél 3 óra digitv.
teljesen elégedett vagyok az akksival, nameg persze a telefonnal -
-
tomcruise
tag
Ez bíztató!
Vacilláltam sokat a sima és a + között. Méretre sokkal jobban bejön a sima, de az akksi miatt a + felé hajlottam (S7 edge-t vált), vettem is clear cover tokot a + -hoz. Hordozgattam magammal, de arra jutottam, hogy nagy lesz. Úgyhogy maradok a sima S8-nál, lesz ami lesz az akksit illetően, de így pozitívnak tűnik.
-
őstag
Kedden rendeltem egy fekete S8-at online T-nél...
Péntekre ígérték 9-17 óra között. Nem lepődtem meg nagyon, hogy nem jött semmi. Persze a kézbesítés dátuma még most is péntek... Se egy telefon, se egy e-mail, semmi. Szarnak az emberre nagy ívben. Még a hétfőt megvárom, hátha a GLS nem szállította ki, aztán kedden dzsihád lesz.Icewolf || kósza ||
-
Garsza
veterán
Hol lehet kikapcsolni a második órát zárolt képernyőn, rouming esetén?
-
Garsza
veterán
Mobil számlát én is kapom, és nem is alacsonyat. Meg elég rég is ennél a szolgáltatónál vagyok.
Ma amúgy teszteltem a telót, telepítgettem netteztem fényképeztem telefonáltam. És végtelenül elégedett vagyok vele. Amiben kicsit csalódtam az az Iris leolvasó, nagyon instabil a használata. Viszont az ujjlenyomat olvasó kárpótol helyette, az nagyon megbízhatóan működik. Féltem hogy nem lesz jó helyen mert az S6E hez voltam szokva. De mivel nem kell hozzá semmit nyomni csak rá kell helyezni az ujjam így nagyon kényelmes a használata. Akku terén is nagyon kellemesen csalódtam benne, 11ó telt el a feltöltés óta, 3ó kijező idővel, folyamatos net, wifi, GPS, sinchronizálás bekapcsolva. Viber, Messenger bejelentkezve. Még 54% -on van az Akku. 1. töltés után.
-
babosmiki
addikt
Szeretlek Magyarország!
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest