- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
a kicsinyes gondolkodás mindenkinek szuverén joga... de miért kell egy fórumban még hangoztatni is, pláne úgy, hogy nem is rakja offba?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Balzak83
senior tag
Én valahogy nem érzem azt hogy rohannom kellene előrendelni. Főleg, hogy a g6 is hasonló designal készült. Olyan, mintha egymást másolnák ott koreában, vagy csak designereken osztoznak meg.
-
razzorr
őstag
válasz
AMD Power #291 üzenetére
Hát én sem. Nekem jó az "igénytelen" kínai is,normális hardverrel és bika akkuval. Más meg vehet csúcsmenő dél-koreait,aztán tesz rá egy 100Ft-os igénytelen tokot,meg telefóliázza,babusgatja és közben a gatyája is rámegy a hülyeségre. Persze ez is csak egy vélemény,csak maradjon kenyérre meg parizerre.
-
Fall-N
veterán
Mitől lesz karcos? Egyedül zsebben/ táskában hordáskor kell egy belebújtatós, vagy végig zipzáros tok. Ott is a mellette tárolt kulcs és más fém tárgyak és a homok(szemcse), ami karcolhat.
Eddig három különböző technológiájú GG telefonom volt és mindet kb. két éves korukban adtam el karcmentes állapotban. Soha semmilyen fólia nem volt (és most sincs) egyiken sem. Első dolgom új telefon vétel után, hogy leszedem róla. Egyenként is rosszabb a tapintása és vonzza ezerszer jobban a port és az ujjlenyomatot is a műanyag fólia.
A védő üveget még megértem, mert az valamennyire védi a kijelzőt a törés ellen. Bár ha oldalára esik, akkor együtt törnek el. (Láttam már nem egy ilyen esetet már.)
[ Szerkesztve ]
-
Keksz03
senior tag
Ha lehet hinni a táblázatnak akkor olcsóbban kijövök havi törlesztőben mint egy iPhone 7-tel és így nem is kérdés h rendelem.
Holnap beugrok Trémobilba és utánakérdezek, 10 alatt lesz a havi törlesztő már elő is rendelem az S8-at. Note 4 után nem bánom ha kisebb készüléktől nagyobb kijelzőt kapok!Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Csapoati
nagyúr
Az itthoni boltok nem vártak sokat. 18:26-kor és 18.27-kör jött az email a Media Markttól és az Extreme Digitaltól, hogy ha gondolom, előrendelhetem az S8-at náluk.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Legyen 320 ezer, de tegyenek már rá gyárilag egy minőségi edzett üveget.
Gondolom, erre sem lehet olyat venni, mint az s7edge-re, ami tökéletes lesz majd minden szempontból.--------------------------------
szerk:
Lóf...szt, hülyeségeket írok, még hogy minden szempontból jó, arra csak ganékat lehetett venni jó drágán, ami semmire nem volt jó.[ Szerkesztve ]
-
Ránéztem... Tetszik. Aztán látom, lekanyarított kijelző. Ohh, akkor mégsem.
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
leslien
nagyúr
válasz
Viktor0610 #272 üzenetére
Telenor árakról nincs infód?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Rodi 4.80
senior tag
Gyönyörű teló, de nekem túl lekerekített, ami tok nélkül csúszik mint a krvaannya és nehéz is, szinte lehetetlen egy kézzel felvenni az asztalról.
Tokkal meg nem érdekel a dolog, az már elvesz a telefon szépségéből - szerintem. -
HaZsolt
őstag
Csak a rádió hiányzik belőle nekem, egyébként tökéletes lenne, nagyon szépen is néz ki. Egy 300ezres telefonból kispórolni rádiót, értem én, hogy évek óta nincs a csúcskészülékekben már, de nekem akkor is fontos lett volna.
-
válasz
Burt1793 #266 üzenetére
Igen én ezt tudom de a magyar vásárlóközönség nagyon érzékeny a méretre.Még az 5" is nehezen ment le a társadalom torkán sokan még ma is 4-4,5"-ról álmodoznak meg azt tartják ideálisnak.Akik 5,5-ös telefont használnak azoknak az S8 megfelel de akik 5"-tól nagyobbat képtelenek elfogadni azok soha nem fogják még a kisebb modellt sem venni.
-
csab2
veterán
Nem szívlelem a Samsungot, de ezek így képeken és videón nagyon jól néznek ki.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
gerii
addikt
válasz
enginev3.0 #269 üzenetére
Ejnye már
Felső sorban ott van az Alapár, ebből jön le az alsó táblázatban lévő összeg, amit a Net/Pofázás mátrixból kiválasztasz.
Pl: S8 alapár: 234960Ft
Díjcsomag: Mobil S + NET 1GB = 6000Ft kedvezményKasszánál fizetsz a telóért 228960-at
-
tixem
addikt
Naoszt jack dugó van é rajta?Mert erről a cikkben nem esik szó.
Elkéstem
Azért ez az 5.8 vs 6.2 csak szerintem baromság? lett volna 5..5 vagy 5.3 de ugyanezzel a képaránnyal és felbontással egy még kisebb házban. Akkor még több embernek lenne a még kompaktabb méret miatt opció, de így. Akinek péklapát kell az úgyis a nagyot veszi. Na mindegy.
Kíváncsi leszek az S8 Activa-ra mit tud majd felmutatni (ha lesz egyáltalán), mert hát annak a legfőbb attrakcióját már a sima széria is lenyúlta egy ideje.[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Kasya
nagyúr
válasz
Viktor0610 #272 üzenetére
Van
-
icemad
nagyúr
-
Zolik
senior tag
fura, mindenki itt sír az akksi miatt, hogy az iphone 7-nek 1960 mAh ellenére is vitték mint a cukrot 300k huf fölött totál normális volt .. ha samu csinálja akkor meg rohadjanak meg. fura
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Nem látok arra utalást, hogy JACK csatlakozó van-e?
Xiaomi 13T
-
Yany
addikt
Hm, 1.5 mm-re keskenyebb, mint az S7, miközben 0.7 collal nagyobb a kijelzője! Ez hatalmas gratula!
> S7 vs S8 <
Ízlés kérdése, de szerintem a legszexibb telefon ever.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Joe.36
addikt
Szép nagyon.
De nem cserélném le az S7edge-t erre...
Nagyobb kijelző, kisebb aksi.
A PC- funkció viszont nagyon jó
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
-
*Mukeey*
addikt
Akkuért kár,meg ha már csúcs,akkor a +ba beleférhetett volna a 6gb ram.Külsőre szépek,de nálam még mindig a note7 dizájn a legszebb.Szvsz az s7edge jobban sikerült teló,megéri még mindig azt választani.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
icemad
nagyúr
Na ma lecsekkoltam én is, és az s8+ meglepően olcsó. Havi 47 euró, 100 perc beszélgetéssel, 10 giga nettel, 0 euró befizetéssel 2 évre. Meg is rendeltem...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Burt1793
veterán
S3tól kezdve mindegyik S-ben van notiLED...
(#209) beyruth82: Könyörgöm, értsétek már meg, hogy ez az 5,8 col nem jelentős kijelzőterület növekedés, főleg nem hasznos (max. szélesvásznú filmeknél).
A sima S7-nél fél centivel hosszabb, minimálisan keskenyebb az s8, tehát a kijelző jó hosszúkás lett, az s7 alsó-felső kávájának eltűnésével, szélességben nem lett több az se nagyon.[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Egyszerűen vicc az akku. De jó lesz az 2kilóért valakinek,vegyétek.
-
gerii
addikt
válasz
enginev3.0 #239 üzenetére
Az olcsó előfizuk kackac kedvezményesek
Pedig a samsung utálatom ellenére még én is elgondolkodom rajta. Lehet kérnem kéne egyedi kedvezményt, 2x15 év miatt hátha adnak valamit. -
Greg-77
aktív tag
Most olvasom, hogy 120 fps tud a kamera és ennyi?
-
JamX
csendes tag
Lesz tolongás a Velectech Samsung standjánál az biztos!
-
laskr99
addikt
Nem tetszik. Az egy dolog ,hogy nem is vennék, de telefonnak is nagy meg drága. Ez az edge mánia meg szerintem hátrány. Én nem látom semmi értelmét. Se normális tok se fólia rá nincs(osztálytársam S7E-e ennek járt áldozatául. Leejtette és vol- gombtól szétválva végig repedt az üveg.) Ez csak saját vélemény. Én maradok a sima lapos kijelzős LCD-s telóknál.
-
törölt tag
Nekem egy kis részen pattant fel az S7 alján az üveg. Van rá biztosítás, megoldhatnám, hogy olcsón cseréljék, de már egyáltalán nem figyelek oda erre.
Ezekre a telefonokra nem is tudom, lehet-e normális fóliát vagy üveget venni. (Elinte még a sima S7-re sem volt például. Már lehet hogy az edge-re is van, nem követem a kapcsolódó topikokat.)
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Egy kézzel még felvenni sem tudod ha hívnak.
ezt honnan vetted?„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
szaszyka
senior tag
Ez is ugyanolyan "p.na", csak más arcot hord
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
Hallosz
senior tag
Lélegzet elállítóan kellemes látvány. Tartalom fogyasztásra első osztályú!
A probléma a köztes időben jelentkezik, amikor viszed magaddal. Nadrág zsebbe, zakóba nem fér. Egy kézzel még felvenni sem tudod ha hívnak. Egy nyűg az egészet cipelni. -
h4h01
senior tag
Kösz nem! A fő fícsört most a kijelző-előlap aránynak érzem, ami csak bullshit, ha azt vesszük h a kisebb is 5.8". Hát hülyék ezek..Akksi meg semmit nem nőtt, szokásos "ez energiatakarékosabb" szöveg, h megnyugodjon a paraszt..Kamera szinte semmit nem fejlődött..Azért vártam volna, elvileg Samsung csúcs?! Ujjlenyomat olvasót még mindig röhejes helyre rakták
Ez a bixby sem valami egetverő fícsör, cserébe csináltak neki egy gombot..Ha az nem lesz szabadon állítható, olyan a kamerának, akkor az fail..Bár ahhoz meg rossz helyen van..S
Szal több a negatívum, mint a tényleges pozitívum a heteshez képest. Ez idén rohadt kevés a samutol szerintem..(saját magához képest értem)..
Ami tetszik az se a telefon, hanem a füles amit mellé adnak D..Eljutottunk oda h 300 rugóért nem egy bazári 3 ezres szart adnak..Haladunk
Jah tényleg ez már tud 4G-t?
[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Nem tetszik a telefon formája és az ára meg végképp nem!
S6 edge még mindig a legszebb nekem az edge vonalbol.[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
troviko
senior tag
Sajnálom, hogy mindkét modell nagyobb lett az elődnél. Ahelyett, hogy ugyan akkora kijelző mellett kisebb testet kapott volna. Vagy hogy mindenki örüljön, kicsit kisebb ház, kicsit nagyobb kijelzős.
Ez így nekem nem adja, már az Edge-em is mocsok nagy.https://www.oldtech.hu/
-
Kamikaze75
tag
Tehát a Samu S15 majd hét 3v múlva, 1 milla lesz.... 😂😂😂
-
Kamikaze75
tag
Nagyszerű szifon 8 lesz 400 ezer szifon 8 plusz fél milla.... 😂😂😂
-
SonyNex7
senior tag
Micsoda elmebeteg árak.
Ennyiért porosodhat a polcokon jó sokáig. -
Nagy iPhone fan vagyok, de nekem tetszik
Mindig is tetszett ez az EDGE kialakítás. S8+ 165K - i7 Plus 314K jönne ki ugyan azzal az előfizetéssel. Kivárom a szeptemberben debütáló új iPhonet, de tartok tőle, hogy ott olyan árat fognak meglobogtatni amit már nem leszek hajlandó kiadni érte. És ezt úgy írom, hogy 8 éve iPhonet használok.
-
-
Nem, mert most kötöttem (move xs+korlátlan), pedig a telefon ára nem olyan vészes mint gondoltam, ha maradhatna ez a csomagom, vagy legalább a fent említett opció, akkor rendelném, de így túl sok a kompromisszum
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
func93
senior tag
nekem ez most annyira nem jön be, maga a design, de biztos sokak szívéhez passzol.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
gepardlacee
tag
Elindulhatna most már akkor lefelé az S6 ára
radioPLAY - online rádió - www.radioplay.hu
-
törölt tag
Én megvárom a Note variánst; remélem az nagyobb lesz - én szeretem a 6.8"-at.
+ a háttér is lehetne acélosabb mennyiségű, 2 kártyánál már érdekes a 128/256/akármennyi. -
törölt tag
Érdekes, hogy nem a gyémántbányát választottad a kettő közül
Nekem eddig nem karcolódtak a telefonjaim. Talán egy év alatt összejön néhány hajszálkarc, amit talán látni, ha bizonyos szögben fordítod a telefont fény felé. Őszintén, ez engem nem érdekelne, nem is érdekel. Sokkal inkább érdekel, hogy egy szép design-termékre nem teszek olyan gusztustalan fóliát, ami eláll, meg pár nap/hét alatt felhólyagosodik.
-
M5Norbi
őstag
válasz
enginev3.0 #233 üzenetére
És a jelenlegit nem hosszabbíthatod?
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
-
Crafter32
őstag
Egyébként az miért előnyös vagy szimpatikus vkinek, hogy egy bevezető magasabb áron megvesz egy csúcs kategóriának mondott telefont előrendelésben esetleg havi törlesztővel?
-
bendegruz
őstag
válasz
enginev3.0 #229 üzenetére
miért, a korlátlan böngészés opcio már nem rendelhető?
azt mondjuk hallottam, hogy a telekom mostantól nem lassít, hanem megállitja a netet, ha leforgalmazta az ember az adatmennyiségét...Asus Rog Strix Scar III
-
mazsi70
senior tag
Nnaa ,előrendeltem ,oszt majd meglátjuk ....
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
válasz
bendegruz #226 üzenetére
Pedig kíváncsi lennék
Mondjuk le kéne mondanom a korlátlan böngészés opcióról, ami pótolhatatlan, szóval ha nem veszem meg a készüléket, akkor csak ez miatt lesz... köszönheti a telekom az új csomagjainak
-
jacis
nagyúr
Minél több videót nézek annál nagyobb bajban van az S7e a kezemben
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
bendegruz
őstag
válasz
enginev3.0 #223 üzenetére
szerintem ennél sehogy egyelőre
annyit tudsz, hogy előrendeled azzal a csomaggal, amivel szeretnéd
aztán úgyis felhivnak egyeztetésre és akkor megmondják mennyi az annyiAsus Rog Strix Scar III
-
Fejvadi
nagyúr
Ez most kimondottan tetszik.
-
Crafter32
őstag
Nekem tetszik az S8, de csak messziről. Napi használatra túl nagy, túl drága és számomra kihasználhatatlan. Nem igazán tudom mire lenne jó használni cirka 300 ezerért. Napi használatra, mint telefont sem tudnám, mert ott fontos az 1 kézben használat.
Az ára is nekem erős nagyon. Ha leejtettem az A3 - at tudom, hogy azonnal veszek egy másikat nincs gond. Ezzel szemben 300 ért lenne egy hímes tojásom amit be kell hungarocellezni vmi tokba.Hátsó ujjlenyomat olvasó és az edge kivitel sem hinném túl praktikus, de ez már csak szőrözés...
-
Telekomnál, hol lehet kiválasztani, hogy mondjuk a legkisebb csomagban, 1GB-nettel mennyi lenne a telefon havi törlesztője?
-
WZP
aktív tag
Sajnálatos hogy ezzel a telefonnal a samsung hivatalosan is magasról leszarja az ős samsungosokat, akik a Spicával, S1-el és S2-vel beindították a szekerét az androidos piacon.
Kaptunk egy n+1-edik szelfi gépet, aminél túl nagy hangsúly van fektetve a külsőre, mégpedig a használhatóság rovására.
Idióta képarány ? Nincs fizikai home gomb ? A telefon HÁTULJÁN az ujjlenyomat olvasó ?
hagyjuk már egymást.
És erre jön az alma árazás....
Kár, hogy már egy enthusiast gyártó sincsen. Oneplus, oppo, samsung... mind cserbenhagyta az eredeti vásárlóit
[ Szerkesztve ]
Inter Arma Enim Silent Leges
-
joey04
titán
Szép és erős gépek csak az ujjlenyomat-olvasót bánom.
-
törölt tag
Az enyéim nem. Persze ha gyémántbányában, vagy homokozóban dolgozol, akkor lehet.
Pirosribizli: Tényleg sokkal kisebb a P10
-
bostone
addikt
Erre ugyan mit lép a konkurencia?
-
bteebi
veterán
Hát nekem sem, szerintem is elég furán néznek ki. Meg minek erőltetik ezeket az elcseszett képarányokat? 16:9-cel, 5,5-6"-os méretben még kicsit kompaktabbak és kezelhetőbbek is lehettek volna, sokkal több értelmük lenne...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
FIREBLADE78
addikt
Elöl szép,hátul nem. Nem rossz,ram sztem kevés lesz. Droidnál soha sincs elég ram.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
total90
veterán
Megérett a váltás iPhoneról.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Más is észrevette, hogy a s8+ (165 ezer) jelenleg olcsóbban lehet előrendelni ugyan azon díjcsomag mellett mint az S7e-t 24000 ft online kedvezménnyel (170 ezer) ? Magentáéknál.
Mobil L díjcsomag
Vagy én nézek el valamit?[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
melyik verzió lesz itthon nálunk a Snap 835 vagy Exynos?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
xmaas
őstag
Remelem mostmar lealnak a meret novekedesel ha a "csucs" keszuleket akarja az ember muszaj megvenni a legnagyobbat es hat ember legyen a talpan aki akkora zsebekkel rendelkezik hogy betudja az ember rakni es ne kelljen homar taskaval jarkalni.
Tesztekre kivancsi vagyok de igy elsore ranezesre is szepen odacsaptak a mezonynek
-
dlaj
őstag
Nem tudja valaki, hogy ebből (is) kispórolták a notiledet?
-
mazsi70
senior tag
válasz
Sirandrish #200 üzenetére
Beléptem és ,ha jól látom Mobil S-től lehet .De ,árat nem látok hozzá .
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
moleculez
veterán
Azért az meleg, hogy 5.8-nál kezdődik a buli...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Sirandrish
legenda
válasz
bendegruz #201 üzenetére
Jó, így meg a havidíj egy vagyon.
Nem jön ez ki így sem kevesebbre...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bendegruz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsungnak roppant fontos, hogy az új, csúcstelefonos párosa jól szerepeljen. Beleadtak apait-anyait és rengeteg ponton fejlődött az S8 és az S8+.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yettel topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest