- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akoska07 #2063 üzenetére
En is megerositem. Meg olcsobb is lett most az elofizu mint volt, regi ugyfelkent pedig az upfont cost-ot is elengedtek. Szoval teljesen ingyen volt az s8 plus
szerk: jahh az elofizu azert olcsobb, mert parom ugy dontott, hogy nem kell az unlimited data, igy 12Gb lett, a text es hivas az unlimited. Igy £50 havonta.
-
válasz
akoska07 #2060 üzenetére
Nem is értem vodánál mire ez az állandó lezárás. Minden készülékével így van évről évre.
Szerintem is egy ilyen kategóriánál már alap lenne, hogy nem zárják le.
De eleve a mentalitás is más itthon, meg mondjuk Angliában. Ismerős mesélte, hogy ott még valóban megbecsülik az előfizetőt, kis túlzással de szinte ingyen adják a felső kategóriás telefonokat, csak maradj az ügyfelük, főleg ha viszonylag sokat beszélsz, itthon meg csengess ki 2-3 kilót ugyanezért. -
Kasya
nagyúr
válasz
akoska07 #1508 üzenetére
Egyik legjobb, jo valasztas szerintem is.
(#1506) BMS: a gyari folia konnyebben karcolodik mas, minosegibb foliakhoz kepest. Szarazon kell felhelyezni, ezert gyakorlatlan embernek konyebb elrontania. A zsir magneskent tapad ra, ettol pedig szivarvanyos lesz a kijelzo, ami nekem pl. iszonyat zavaro.
-
sipy888
aktív tag
válasz
akoska07 #1387 üzenetére
Köszi az infokat. Én is a 4 éves One M7-et használnom, ilyen telefon szerintem nincs még egy, de lepjen meg az S8 és menjen ez is annyit laggolás, illetve fagyás nélkül.
Tulajdonképpen HTC-m a 4 év alatt egyszer sem (!) fagyott le. Lassulás már jelentkezett úgy 2,5 évnél, de akkor egy újratelepítéssel minden helyre állt. Nyilván az akku már kalap sz*r.
Viszont amit most mívelnek...azt inkább hagyjuk, meg nem is ebbe a topikba tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Metal topik
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest