Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Valakinek egy használaton kívüli clear view tok 5 ezerért nem kell?
személyesen szentendre környékén. -
fRooStzzZ
senior tag
Hali.
Nektek nem szokott olyat csinálni a telefon, mikor hívtok a másik oldalon nem hallani semmit.
2 SIM-mel használom, egyik elég sokszor lehal, a másik számról hallanak.
Ma 2x kellett újra indítani a telefont ez miatt, mikor a másik számról sem hallottak.
Néha a 2s SIM ki sem csörög, illetve kapcsolatot sem akar létesíteni.
Ujraindítás után faxa minden.
Az elmúlt héten 3x csinálta ezt.
Mind2 szám Vodás -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
OmniaI900 #981 üzenetére
Eddig pozitívat nem nagyon találtam.. Másképp néz ki, több funkicó máshova került.
Most hogy az éjszakai felvétel milyen, hát nem tudom.. Hogy őszinte legyek, lőttem 1-2 képet ami jó, de előtte nem nagyon foglalkoztam vele, nincs nagyon összehasonlítási alapom..
A filterprovider vagy mi itt nem omlik össze, mint többször a másik rendszeren.
Lehet csinálok 1-2 képet még, és majd a 10-el is, és meglátom..
De ma vagy holnap mindenképp vissza teszem, mert nekem is a hívás rögzítés ami nagyon kell, meg ez a sim választás hiányzik hívásnál, hogy babrálni kell vele.
Akkor az eltűntetett nav. sáv, vagy gomboknál a felfelé csúsztatással van hogy nem érzékeli, valamikor csak 3 vagy 4-re találja el hogy mit is szeretnék, szóval ez is nagyon zavaró.
Újjlenyomat érzékelő ikonja vagy mi más lett, nekem nem tetszik.. igaz ez nem annyira fontos, de azért nem néz ki jól. -
fRooStzzZ
senior tag
Üdv...
Kérdésem lenne..
Ki frissített most az One UI 3-ra?
Hát hogy őszinte legyek, ha így elbacnak mindent, akkor többet nem frissítek..
Több gondom is van jelenleg. Az egy dolog, hogy borzasztóan néz ki.
A tárcsázónál az utolsó hívásoknál eltűntek a profilképek, csak a számok meg a nevek vannak kitéve, a névre kattintva nem nem ajánlja fel melyik számról akarom felhívni, csak ha rányomok a hívásra, eddig mind2 sim (eltérő színnel) lehetett választani.
Most rányomok a hívásra, ott előjön egy kis ablak, ahol ugyebár tudok választani, de az megint egy felesleges lépés.
Ugyen ez a számok megadása közben is. Nincs hívás sim 1 vagy sim 2, hanem hívás, és majd onnan választom ki.
SMS-nél ki sem tudom választani melyik számról akarok küldeni, gondolom ott is a sim-eknél kell variálni, hogy küldésnél kérdezzen rá.. De miért? miért nincs benne alapból vagy miért vették ki?Hirtelen ilyesmit találtam benne ami zavar, de holnap újra húzom a régivel..
Napi 60-70 hívásom van, (ilyet nem szabad mondani hogy vezetés közben, mert nem akkor), de így még szenvedni vele.. Szóval értitek.. Aki eddig 2 simmel használta, tudja hogy nézett ki.Pár képet dobok.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Ilyen volt
[kép] -
TODI1111
veterán
Egyetértek, hogy nincs tökéletes választás. [Itt] írtam néhány sort, hogy én például miért az ultrát választottam. Ehez még hozzá lehet adni a teljesség igénye nélkül, hogy még mindig nem lehet megoldani az iphone készülékeken az ismétlődő értesítés emlékeztetést (nem fogadott hívás vagy üzenet, viber, email érkezéséről) még harmadik féltől származó alkalmazással sem. Jön például egy értesítés és ha nem vagy a készülék mellett akkor lehet, hogy csak egy óra múlva veszed észre. Az iphoneban egy kicsit jobb a kamera, jobb az akku kezelés és optimalizálás, de sokkal több a negatívum ( az én szemszögemből ). Ezért kell mindenkinek rászánni az időt és átgondolni mire használja legtöbbet a készüléket, mi a fontosabb számára és úgy választani.
-
bbendre
őstag
válasz
dodicsaba #976 üzenetére
Jelenleg az Apple és a Samsung termékekre is 1 év garancia van. A Samsung vállal +1 évet, de hogy ez pontosan mire is: [link]
Szerintem nem mindegy, hogy 1 év vagy 3 év gari lesz a telefonon.100 oldalt tudnék írni...
Technikai oldalról pedig már mindent "megénekeltek" a youtubon és itt is.
Két teljesen más telefon. Két teljesen más rendszer.
Amire sokan panaszkodtak, hogy az ultrán "nyomják a gombot" és a fénykép lassan készül el, a téma bemozdult vagy már ott sincs.
A kamera hol itt hol ott jobb. Videoban erős lett az Iphone, de a dolby vision drága.
Jövőre jön viszont jön az olcsóbb Qualcomm snapdragon HDR megoldás.
Pl a 84MP images with zero shutter lag.
Nekünk europába az Exynos processor érkezett amire idén nem sikerült annyira jól. remélhetőleg jövőre rendben lesz.Jelenleg Aksiban az Apple jobb, de kérdés, hogy mit csinálsz a telefonnal? Lehet 6x kell töltened naponta, lehet csak 3 havonta egyszer
Véleményem szerint a N20Ultra jó telefon, de sok gond lehet vele ha tökéletes telefont keresel. Pl fényképezés terén 50% szerint jó a kamera és 50% pedig már el is adta. A Iphone Lidar jól jön ha karácsonykor fotozód a családot vagy születésnapot gyergyafénynél amiben a Note nagyon gyenge.
Az Iphone jobb élményt ad viszont alig szabható testre és nincs 120Hz, ami van a Note-on, de csak FHD+ felbontásban és eszi az aksit... Nincs tökéletes választás...
Nekem ha a két telefon között kellen megint választani akkor az Apple
Szerk.: Még akkor is ha minden usb-c (macbook is) és csak az Iphone lightning kábel -
bbendre
őstag
Ha teheted várj januárig (vagy január után vásárolt telefonnal) a döntéssel
[link]
10 000-100 000 forintig: 1 év
100 000-250 000 forintig: 2 év
250 000 forint felett: 3 év.A Samsung januárban adja ki S21 sorozatot. Elvileg a Note sorozat pedig nyár eleje Augusztus helyett. (Elvileg lesz Note sorozat jövőre is) Valamint jönnek a Fold telefonok.
Apple háza táján a Pro Max jó lett, de az 5G sokat fogyaszt a tesztek alapján és lassabb néha mint a 4G. Jövőre jön az Apple 5G chip qualcomm chip helyett. -
OmniaI900
tag
Sziasztok. Jézuska hozott egy note20 ultra 5g. Még ismerkedési szinten vagyunk, de volna egy kérdésem, két oldali hívás rögzítés megy valakinek?? Ha igen melyik appal??
Üdvözlettel -
gyvince
senior tag
üdv szemezek most a Note 20 ultrával vagy a Iphone 12 pro maxxal kinek milyen az üzemidő? mi a vélemény a Note 20 ultráról??
-
gyvince
senior tag
Sziasztok jelenleg a Xiaomi MI 9t van szemek egy S20 pluszal vagy Note 20 érdekelne hogy mik a hátrányok előnyök akku idő valami ha van a hibái is érdekelne ??
-
S e t h
nagyúr
válasz
barcsajani #963 üzenetére
Ha kell az s-pen, igen.
Ha nem kell, nem. -
adamklark
senior tag
nekem az tetszik hogy kicsit kényelmesebb hordani, még tesztelem hogy több órán át milyen viselni. Az aktív zajszűrés meg olyan mint videós tesztekben, minimális zavaró zajokat kiszűr, kutya ugatás meg motor bézgetés meg nem (azt mondjuk más sem)
Az "agybadugós" füleseket már megszoktam mert muszáj (régi 'kagylós' sajnos egyre kevesebb van), de azért nem a kedvencem az in ear dizájn.
-
adamklark
senior tag
na meg is érkezett, 9-12:00 közöttre írta a GLS, 8:12-kor jött meg xd
-
telefonmágus
senior tag
Minnyá hozza a futár a buccot
-
TODI1111
veterán
válasz
barcsajani #963 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni. Nekem volt S20 ultrám és most note 20 ultrám van. Én nem bántam meg a cserét mert elötte is voltak note készülékeim és egyre gyakrabban használom az S pent. Szerintem kamerában is jobb egy árnyalatnyival mint az S20 ultra. Üzemidőben nálam mindkettő tudja az egy napot (minden este megy a töltőre akár 10% akár 40% van benne). Egy fórumtárs éppen tegnap rakott be sotot [link]
Menj el egy üzletbe, nyomogasd kicsit, próbáld ki az S pent és mérlegelj, hogy kell-e neked vagy sem. -
barcsajani
tag
Sziasztok, jelenleg S20 Ultra-t használok. Körülbelül 4-5 óra SOT-ok jönnek ki belőle, erősebb használattal kicsit melegszik de amúgy megvagyok elégedve vele.
Lehetőségem lenne lecserélni egy Note 20 Ultra-ra, 50k-val kéne megpótoljam.
A kérdésem az lenne, hogy megéri-e váltani? -
ADAM1337
nagyúr
Szintúgy zenész, csak nekem már nincs is meg az n20u.
-
sterby79
tag
Én is ma kaptam az smst, hogy holnap kerül kiszállításra a Buds!
-Nem hívtak csak üzenet jött!
-
adamklark
senior tag
nem hívtak ami fura. tegnap írtam Samsungnak hogy mi a helyzet most meg emailt küldtek, lehet úgy voltak vele hogy gyorsan ki kellene küldeni már
-
joey04
titán
válasz
Schuler888 #950 üzenetére
Neked bármikor!
-
joey04
titán
válasz
Schuler888 #946 üzenetére
kb elertek mar 1-2 eve a fizikai hatarokat a kepminoseg teren,
dehogy érték.
-
bbendre
őstag
válasz
Schuler888 #946 üzenetére
Mit gondoltok a Google Camera-ról vs N20 (Ultra)? Már mint igen, igazatok van ott vannak a fizikai korlátok, de nekem a Google Cameranál mai napig megvan ez a 'huh ez kell' érzés pedig már sok Samsung-ot is elfogyasztottam. Szerény véleményem szerint a Software oldalon van még bõven mozgástér minden gyártónál. Azért is kérdezem, mert mennék a Google rõl Samsung Note irányba ismét.
-
Schuler888
senior tag
válasz
adamklark #945 üzenetére
kb elertek mar 1-2 eve a fizikai hatarokat a kepminoseg teren, amit ki lehet hozni ekkora szenzorbol es bazistavolsagbol... habar jut eszembe a samsung 1"os mobilszenzora hol kesik?
mar csak trukkok maradtak mint a szeleslato, a periszkopos zoom megoldasok, vagy a nagyon szelsoseges beepitett gimballos kamerak. Sajnos a fizika az olyan dolog ami nem fejlodik, hanem konstans
-
-
adamklark
senior tag
válasz
Pandimakaay #942 üzenetére
ez személyes tapasztalat
én nem látok nagy különséget FHD és QHD között engem nem zavar ha csak FHD van, a 120Hz gördülékeny és tetszik, de akinek van szeme azt zavarhatja hogy miért csak FHD van, szerencsére boltban meg lehet nézni a telefontpro: nagyon szép kijelző, tollal írni nagyon kellemes, nem akad/lassul (Exynos van nekem, eddig nem tapasztaltam, pedig kb világvégét írták le egyesek de azért kapja be Samsung), nincs melegedés, DEX, annak ellenére hogy nagy a telefon könnyen tudom tartani (ettől tartottam az elején)
contra: nagyon drága, közepes akku idő (nekem megfelel átlag 5-6 SOT, jobban odafigyelve volt nekem már 8-9 óra is), kamera is fasza de nem kiemelkedő konkurenciához képest, kötelező a tok kamera dudor miatt (bár én egyébként is szoktam tokot venni)
megéri? S10-től lefele talán, én note 9-ről váltottam, ha van már jó telefon szerintem nem érdemes megvenni max leárazással
-
Pandimakaay
tag
sziasztok, megéri az ultra? Ez a 120 hz kijelző jól hangzik, de ugye csak fullhd nál kapcsol be. Most őszintétn hányszor néz a z ember ilyen minőséget mobilon? Úgy kérdezem ezt, hogy nézek filmeket telón, de azért ha lehet inkább laptop és tv. Valaki tudna pro és kontra segteni az egész telefont figyeleme véve? Köszönöm előre is.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Schuler888 #938 üzenetére
a cikkből idéztem, akkor ott is rossz
-
doooo
veterán
Inkább fordítva igaz... Az appoktól is függ, ami nem támogatja az ilyesmit, ott értelemszerűen nincs 120Hz. Filmnézésnél, képeknél meg nincs szükség rá, így olyankor sincs. De a böngészőknél, meg a menüben, előretelepített és/vagy alapvető appokban biztosan működik, vagyis az "általános felhasználás" során.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, Bocs ha hülyeséget kérdezek, de még mindig nem tiszta számomra, hogy az ultra pl egy böngészés során hány HZ-en frissíti a képet. Olvastam valami olyat hogy 60Hz és csak játék meg videók esetén éri el a 120Hz-t. Ez igaz? Mert én nem játszom és elég kevés olyan videót nézek ahol ez fontos lenne így inkább az általános felhasználás terén jönne jól a nagyobb frissítési ráta.
-
gery14
senior tag
Sziasztok van akki megkapta már a fülest ? 6 napja irtak h oke elfogadtak az adatam jogosult vagyok a fulesre es semmi hír h postáznák v bármi.
-
Hikvision
senior tag
válasz
ForRedGlory #922 üzenetére
Hol lehet regisztrálni?
-
Gubu0101
veterán
Nemide
-
domos
senior tag
válasz
Megjött nekem is. 08. 24-én regisztráltam.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mikor regisztráltál?
-
motown5l
senior tag
Ma 1 hete hogy használom a készüléket Véleményem.S9+ telefonom akkuja tovabb bírja 2 ,5 évesen .Tegnap befagyott a YouTube. Ra fagyott a kijelzore. Sd kartya hibát kezdett el kiirni. Ma érdekes nem írja.valakinel jelentkeztek ezek a problémák?
-
adamklark
senior tag
egyébként pont hétfőn írtam Samsungnak hogy állnak, mondták hogy adminisztráció folyik még, múltkori promóció feldolgozása is 1 hétig tartott, és no lám elkezdodik xd
-
ForRedGlory
félisten
Elkezdték feldolgozni az igényeket.
Kedves ***!
A "Samsung Galaxy Note20, Note20 5G és Note20 Ultra 5G előrendelő promócióra" történő jelentkezésed ellenőrzése sikeresen megtörtént.
Az általad megadott adatok alapján jogosult vagy a Galaxy Buds+/Buds Live vezeték nélküli fülhallgatóra.
A következőkben a regisztrációkor megadott telefonszámodon fogja felvenni Veled a kapcsolatot a szállítást végző MGCargo Márton és Gábor Kft. munkatársa, akik az egyeztetést követő 15 munkanapon belül teljesítik a kiszállítást. -
ADAM1337
nagyúr
Azt tudom, hogy a kulcs nélküli nyitás még mindig bugos mindegyik Volvon.
Amúgy r design-os fullos felszereltségű, 2literes dizel elektromos rásegítéssel.
Kényelmes nagyon finom a futóműve (nem légrugós), nincsenek idióta zajok mérete viszont brutális mindenhol kilóg parkolásnál.
Sogoré, így vezetési élményről nem tudok beszélni nem volt alkalmam vezetni, enyém a piros a képekről. -
bbendre
őstag
válasz
ADAM1337 #913 üzenetére
Pls aki már aktivan fenykepezget a telefonnal felrakna par jobb képet? A Pixel vonalat szeretnem elhagyni, de pl a note10 csalódás volt a kamera terén. Milyen a Note 20 Kamera? Point and Click stilusban mennyire gyors/jo? Gyorsan mozgo object (4 eves gyerek
) amit fenykepeznek. Beallitasra, pro mode-ra altalaban nincs ido. Koszonom.
-
telefonmágus
senior tag
Na jönnek az olcsóbb N20Ultrák
Már 30€-val olcsóbb a nagykerben,mint a Pro max 256
-
HorviGabi
aktív tag
De jó hogy nem rendeltem elő, mi ez a grafitporos nylonzacskós hűtés? Nem hiszem el komolyan.
-
ADAM1337
nagyúr
Én irodába dolgozok, jelenleg home office, de ha bekell járni se szeretem navi+töltés, hiába fújja a klíma nem egészséges az aksinak, hogy töltöd miközbe használod.
De a tartalmi része, szívesen várok másoktól is SoT-ot(gördülő képernyőkép), ez is szépen módot vált ha youtube-ozol(gondolom kisebb cpu frekin megint meglenne ott is az irdatlan SoT), és akkor nem meleg a telefon, de játék közben kazánná változik.
Viszont valós felhasználással már más a helyzet, és egy ilyen értékű telefonnál (400k leírni is rossz), szerintem nem kell/szabad ekkora kompromisszumot kötni.Azt látom, hogy a huawei-hez képest minden smoothabb, a szememnek zavaró a p40 pro képe a note 20 ultra után, mintha az nem stabilan tartaná a 90hz-et, akárcsak a videónál küzd a 60fps tartásával.
-
ADAM1337
nagyúr
Reggeltől délután f5ig birta a note, a p40 pro este meg 40%al rakom a toltore. Igaz a p40el meg naviztam is ezzel nem merek.
Csak ha meló után elmegyek edzeni vagy bármi programra ne hagyjon cserben, sajnos ezt jelenlegi formájában nem üti meg.
Szerintem ez elvarhato én nem szeretem toltogetni napközben.
Itt a tegnapi SoT: első merülés 3ó5p sot -
kutyek
senior tag
válasz
ADAM1337 #900 üzenetére
Ügyvéd sem vagyok, és semmi közöm hozzá (no offense és természetesen OFF): mivel a P40 nem rendelkezik GMS licenszszel (ami device-hoz kötődik, nem userhez vagy előfizetéshez), ezért minden GMS szolgáltatás és komponens használata (beleértve a GMS által nyújtott API-kra épülő 3rd party appokat is) a licensz feltételek (értsd ÁSzF) megsértésével jár együtt, más szóval ab start folytatólagos, súlyos szerződésszegést jelent. Magánemberként mindenki eldönti, mi fér bele ilyen téren, de céges kontextusban azért ez egyértelműen no-go. Mármint normális cégeknél...
Hogy technikailag mi működik, az egy dolog - hogy az ember komoly dolgokra mit akar vagy éppen nem akar használni, az már nemcsak technikai kérdés.
Bocs a hosszú OFF-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kötelező körök, minden kicsit jobb, megvan a toll is, de semmi forradalmi. Viszont nem lesz olcsó.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest