- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Schuler888 #950 üzenetére
Neked bármikor!
-
joey04
titán
válasz
Schuler888 #946 üzenetére
kb elertek mar 1-2 eve a fizikai hatarokat a kepminoseg teren,
dehogy érték.
-
bbendre
őstag
válasz
Schuler888 #946 üzenetére
Mit gondoltok a Google Camera-ról vs N20 (Ultra)? Már mint igen, igazatok van ott vannak a fizikai korlátok, de nekem a Google Cameranál mai napig megvan ez a 'huh ez kell' érzés pedig már sok Samsung-ot is elfogyasztottam. Szerény véleményem szerint a Software oldalon van még bõven mozgástér minden gyártónál. Azért is kérdezem, mert mennék a Google rõl Samsung Note irányba ismét.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Schuler888 #938 üzenetére
a cikkből idéztem, akkor ott is rossz
-
Teal'C
veterán
válasz
Schuler888 #844 üzenetére
Aha igen, aztán olvasd el a fórumbeli hozzászólást is. Illetve már rá is tudsz keresni google-val illetve itt olvasd el 830at.
-
ezoltán
tag
válasz
Schuler888 #768 üzenetére
Nekem a Viber sem. Az sms, Instagram igen...
-
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #771 üzenetére
Ez igaz. Végül is a lehetőség mindenki előtt ott áll, és hát a Samsung az egyik, aki évekig építette a brandet. Kivéve a Huawei (ő a másik) előtt, mivel őt külső tényezők fojtották meg.
-
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #769 üzenetére
Ellenfél nélkül nem nehéz nyerni. Ráadásul úgy nincs ellenfele, hogy leszedálták azt az egyet, aki volt (Huawei).
-
tixem
addikt
válasz
Schuler888 #1 üzenetére
Note 9-et sem dobnám miatta
Egyre jobban ellustul a Note széria, kár érte. Marad a 9 amíg csak tud, sajna más gyártó nem igazán akar konkurenciát állítani a tollas telefon vonalon, pedig egy Note féle cerkás Xiaomi-t, Oppo-t, Oneplus-t megnéznék.
Az alap Note 20 spec ennyi pénzért arcpirítóan gyenge. Értem én, hogy az ultrába kell a vakító faktor, de szégyen, hogy lassan fele ennyibe kerülő készülékek tudják a 120hz-et, az igazi gyorstöltést hogy csak két selling pointot említsek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest