- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Én irodába dolgozok, jelenleg home office, de ha bekell járni se szeretem navi+töltés, hiába fújja a klíma nem egészséges az aksinak, hogy töltöd miközbe használod.
De a tartalmi része, szívesen várok másoktól is SoT-ot(gördülő képernyőkép), ez is szépen módot vált ha youtube-ozol(gondolom kisebb cpu frekin megint meglenne ott is az irdatlan SoT), és akkor nem meleg a telefon, de játék közben kazánná változik.
Viszont valós felhasználással már más a helyzet, és egy ilyen értékű telefonnál (400k leírni is rossz), szerintem nem kell/szabad ekkora kompromisszumot kötni.Azt látom, hogy a huawei-hez képest minden smoothabb, a szememnek zavaró a p40 pro képe a note 20 ultra után, mintha az nem stabilan tartaná a 90hz-et, akárcsak a videónál küzd a 60fps tartásával.
-
domos
senior tag
5 óránál többet nekem se nagyon produkál, S20+ jobban bírja pedig akku ugyanakkora. Pedig én fix 60Hz-en használom. Az a vicc hogy prociban is alig erősebb mint a tavalyi... persze ez is elég gyors, de azért eljárás az ember. Az enyém viszont legalább nem melegszik, intenzív használat közben sem.
-
Noukoum
veterán
Note 10 széria ezerszer jobb vétel az a helyzet ár/érték arányban.
Igazából nincs ebben semmi meglepő, a huawei kiesése miatt most ilyet is lehet adni. De azért egy fél milliós tepsi note készülék 4-5 órás sot-mal 2020-ban szégyen. Az hogy a snapdragonnal jobb a helyzet az itthon semmit nem számít. -
ADAM1337
nagyúr
Hát igen, engem is csak a kiváncsiság hajt.
Kamerában kb egál a p40 pro-val amiket löttem képeket, a samsung rommá szaturált színeket tol.(#633) Teal'C: feljebb van aksi teszt is, a snapis +25% elviekben, de én már nem hiszek a teszteknek.
Valós felhasználás mindenkinél más és más, ahogy a SoT is máshogy alakul. -
akooos
veterán
Nem kell ám hozzá új telefont venni, a Note 8-on is fogod tudni használni, csak az előfizetés kell hozzá. Nem otthon van értelme (Bár Dex-szel kíváncsi lennék, hogy milyen), hanem ahogy írtad, ha utazik az ember. Reptér váró, vonat, melóban unalmas meeting
Én látok benne potenciált és ki fogom próbálni szeptemberben -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest