- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
ADAM1337 #913 üzenetére
Pls aki már aktivan fenykepezget a telefonnal felrakna par jobb képet? A Pixel vonalat szeretnem elhagyni, de pl a note10 csalódás volt a kamera terén. Milyen a Note 20 Kamera? Point and Click stilusban mennyire gyors/jo? Gyorsan mozgo object (4 eves gyerek
) amit fenykepeznek. Beallitasra, pro mode-ra altalaban nincs ido. Koszonom.
-
válasz
ADAM1337 #900 üzenetére
Ügyvéd sem vagyok, és semmi közöm hozzá (no offense és természetesen OFF): mivel a P40 nem rendelkezik GMS licenszszel (ami device-hoz kötődik, nem userhez vagy előfizetéshez), ezért minden GMS szolgáltatás és komponens használata (beleértve a GMS által nyújtott API-kra épülő 3rd party appokat is) a licensz feltételek (értsd ÁSzF) megsértésével jár együtt, más szóval ab start folytatólagos, súlyos szerződésszegést jelent. Magánemberként mindenki eldönti, mi fér bele ilyen téren, de céges kontextusban azért ez egyértelműen no-go. Mármint normális cégeknél...
Hogy technikailag mi működik, az egy dolog - hogy az ember komoly dolgokra mit akar vagy éppen nem akar használni, az már nemcsak technikai kérdés.
Bocs a hosszú OFF-ért... -
-
motown5l
senior tag
válasz
ADAM1337 #671 üzenetére
Ajánlom neked a Ringke fusion tokot.En minden telefonomnal ezt használom. Tobb felet is ki probaltam mar.koztuk gyarit is.Most is ezt vasaroltam az ultrahoz.Magasan a legjobb minőségű tok.foliazott a kulseje ,belseje.Amikhez hasznaltam eddig.Galaxy S4,Note 4, S7 edge,S9 Plus,es most Note 20 ultra.ma jott meg tok.. Nagyon jók a gombok nyomasa.nem billeg a telefon mikor az asztalon van. Sarkakat tokeletesen védi. Alul felul ugy van kikepezve, hogy esesnel ne erintkezzen a kijelzo a talajjal. Ceruzahoz konnyen hozzá lehet ferni.Ajanlom.Amiota használom,azota telefonom még nem tört. Gyari foliat nem szakitja fel!Mindig Crystal Clear t használom.egyszer volt csak fekete színű.
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
ADAM1337 #821 üzenetére
Dehogy teszem az XC60-am rácsára, adnak hozzá adaptert, itt jól látszik ,féltem a rácsomat, ja és még valami: van hűtése!
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
ADAM1337 #810 üzenetére
[én ilyet] tölti is gyorsan, illetve ki lehet belőle venni a telót, akkor is ha nem kap áramot,
ezt használtam N10+ -hoz is, és kedd óta a N20U-hoz is. -
S e t h
nagyúr
válasz
ADAM1337 #783 üzenetére
Viszont a sok forrósodás panasztól a falra mászok.
Átszinkronizál mindent a régiről, letölt egy valag alkalmazást és meleg.
Ekkor annyira azért nem kéne meglepődni, bár megnéznék vkit, aki nyári melegben 30 fok felett használja, hogy ott is melegszik-e, mert S20-nál népbetegség. -
doooo
veterán
válasz
ADAM1337 #654 üzenetére
Pedig a P40 Pro sem a legnagyobb üzemidőbajnok... mondjuk nem is a legkisebb S20 az ellenfele, aminek aztán köztudottan nincs kiemelkedő üzemideje (akárcsak pl. 2 éve a sima S9-nek, vagy a tavalyi S10-nek). Mondjuk igazságtalan 120Hz-en nyomatni, miközben a Pro képtelen arra (és mellesleg a fogyasztása megegyezik 60 és 90 Hz-en is). Szóval valamennyit biztosan nyernél az S20-szal, ha nem 120 Hz-en menne Navi, meg mobilnet mellett, amik amúgy is képesek zabálni. A melegedés is elég egyértelmű ilyen használat mellett (ami kisebb készüléknél még észrevehetőbb, hisz nincs annyi hőelvezető képessége sem, mint az S20U-nak pl., főleg nem nyáron), de -elmondásod alapján- legalább gyors. Amúgy nem tudom mennyit eszik az Android rendszer alapjáraton, egy HMS-es készüléken, de gyanítom kevesebbet, mintha teljes GMS futna rajta (nem nagy dolog, de azért na). Kamera meg másik sztori. A P40 sem üti meg sokszor a P30 szintjét (P20 meg aztán főleg hagyott kívánni valót maga után), szóval ebbe ne menjünk bele, főleg, hogy ismételten, nem a legkisebb S20 az ellenfele (ami egyébként bőven megüti a P20 szintjét (kivéve a zoom-ban, de 3-szoros nagyításig ott is jó ellenfél).
-
válasz
ADAM1337 #627 üzenetére
Hát, nála pont exynos van, ahogy mondja is (mivel a berakott shotok nem 0-24-ig mutatják, nem úgy tötötte), hogy átlag 4,5 óra SOT jön ki neki.
Ez elég karcsú. Mondjuk én sem egész nap nyomkodtam a Note 10+-ot sem, így elég volt, de az IDLE fogyasztás is pont az ellen dolgozik, aki nem folyamatosan nyomkodja. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
ADAM1337 #522 üzenetére
Persze.
Voltam a Kökiben, vettem a SeS-be tokot, meg valami fóliát is szerettem volna ha már itt vagyok.
Ugye a 9-hez nem volt gyárilag, ezen, meg elvileg a 10-en már raktak...
A Cleear V tokot elkezdi számlázgatni, mondom akkor valami fóliát is kaphatnék?
Mondja ha majd nálam lesz a telefon.
Előrántom, pislogtak, mert elvileg 19.-ig ők sem adhatják ki..
Szóval megelőztem mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest