- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Nem írtam, hogy samu jobb, mivel még egy nyamvadt teszt sincs róla nem is állítanék ilyet.
Erre reagáltam: egymás mellé teszem a samu aktuális ultráját a mi 10 pro mellé, és utóbbi a legtöbb dologban jobb. nem mellesleg olcsóbb isMivel Te is tapasztalat hiányában hasonlítgattál, én is ezt tettem.
-
francz'70
senior tag
Na és akkor mi szól az ultra mellett nézzük csak: 12GB RAM, dual sim, bővíthetőség, QHD+ felbontás, 60 fps, 120 Hz kijelző, IP68, dex, ...s-pen (a lényeg)
A kamerát egyenlőre hagyjuk teszt hiányában, bár van egy olyan érzésem, hogy azt a szintet hozni fogja. Egyedül az üzemidőt írom alá látatlanban a megegyező akksi, 90 Hz, full hd, snapi miatt.
.... note20 U drágább de jóval többet is ad. -
doooo
veterán
Kamerában -úgy összességében- nagyjából megegyezhetnek (S20 Ultrával összevetve mindenképp úgy volt (lásd a Pro GSMArena tesztjében)), üzemidőben meg még nem tudjuk milyen a Note20 (akárcsak melegedésben). S20-ak nem sokkal maradnak el üzemidőben a Pro-tól (bár nem könnyű összehasonlítani, mivel a felbontások és hertz-ek nehezen összeegyeztethetőek), ismételten lásd GSMArena tesztjeiben (úgy emlékszem azok mérvadóak számodra üzemidő terén).
-
doooo
veterán
Ezt a "legtöbb dologban" fazont én sem vágom... Elsüthetjük a Snapi vs. Exynos dolgot, meg az árkülönbséget (persze utóbbi nem olyan egyszerű). De itt nagyjából ki is merül minden, ahol esetleg előnye van a Pro-nak. Minden másban vagy megegyezik, vagy rosszabb, vagy meg sincs benne.
-
francz'70
senior tag
De ez a réteg igényli is ezt a tollat, a note-nak pont ez a lényege, ezért egyedi.
Amúgy, hogy jön ide a mi10 pro, mi az amiben jobb?
Tény, hogy a note20 U drágább de jóval többet is ad.
Az meg elég érdekes, hogy még semmi tapasztalat/teszt nincs az ultráról de már el van könyvelve, hogy szar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest