- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
nekem az tetszik hogy kicsit kényelmesebb hordani, még tesztelem hogy több órán át milyen viselni. Az aktív zajszűrés meg olyan mint videós tesztekben, minimális zavaró zajokat kiszűr, kutya ugatás meg motor bézgetés meg nem (azt mondjuk más sem)
Az "agybadugós" füleseket már megszoktam mert muszáj (régi 'kagylós' sajnos egyre kevesebb van), de azért nem a kedvencem az in ear dizájn.
-
adamklark
senior tag
na meg is érkezett, 9-12:00 közöttre írta a GLS, 8:12-kor jött meg xd
-
adamklark
senior tag
nem hívtak ami fura. tegnap írtam Samsungnak hogy mi a helyzet most meg emailt küldtek, lehet úgy voltak vele hogy gyorsan ki kellene küldeni már
-
adamklark
senior tag
válasz
Pandimakaay #942 üzenetére
ez személyes tapasztalat
én nem látok nagy különséget FHD és QHD között engem nem zavar ha csak FHD van, a 120Hz gördülékeny és tetszik, de akinek van szeme azt zavarhatja hogy miért csak FHD van, szerencsére boltban meg lehet nézni a telefontpro: nagyon szép kijelző, tollal írni nagyon kellemes, nem akad/lassul (Exynos van nekem, eddig nem tapasztaltam, pedig kb világvégét írták le egyesek de azért kapja be Samsung), nincs melegedés, DEX, annak ellenére hogy nagy a telefon könnyen tudom tartani (ettől tartottam az elején)
contra: nagyon drága, közepes akku idő (nekem megfelel átlag 5-6 SOT, jobban odafigyelve volt nekem már 8-9 óra is), kamera is fasza de nem kiemelkedő konkurenciához képest, kötelező a tok kamera dudor miatt (bár én egyébként is szoktam tokot venni)
megéri? S10-től lefele talán, én note 9-ről váltottam, ha van már jó telefon szerintem nem érdemes megvenni max leárazással
-
adamklark
senior tag
egyébként pont hétfőn írtam Samsungnak hogy állnak, mondták hogy adminisztráció folyik még, múltkori promóció feldolgozása is 1 hétig tartott, és no lám elkezdodik xd
-
adamklark
senior tag
ja és nagyon fura volt az elorendelés, 17-én bementem délelőtt kökibe hogy nézegessem a kiallitott telefont /kérdezzek az előrendelésről, majd délután jött a telefon hogy egyébként már átvehető pedig ugye későbbre ígérték, valami kavarás biztos volt
-
adamklark
senior tag
valós emberi tesztekre gondol (átlagos, életszerű példák) főleg exynos variánsra
én a végén megvettem és várok még pár hetet hogy releváns véleményt tudjak mondani, de most 1 hét után (17-én kaptam) jó tapasztalataim vannak :
-méret meglepően oké, specifikációk alapján bumszlinak gondoltam de jó, zsebben is elfér (note 9 nem sokkal volt kisebb mondjuk)
-melegedés (konkrétan alig van/nincs note 9hez képest, de nem szoktam napra rakni pl kocsiban , szóval akkor talán lehet ),
-átlagos akkumulátor idő adaptív képfrissités és közepes teljesítménymóddal, AOD bekapcsolva, Bluetooth is folyamatosan (active watch 2), általában este 6kor teszem töltőre olyan 85%ig és másnap munka után olyan 30-40% marad folyamatos mobilnet használattal, sokszor feloldom a telefont rossz szokás xd)
-lagg nem volt (de megint 1 hét még rövid idő)megérte ennyi pénzért ? hát elég kevert érzéseim vannak, nem érzem hogy szart kaptam volna (tollal írni nagyon jó érzés) de nyilván fáj a magas ár
-
adamklark
senior tag
érdekes hogy mennyire eltérő tapasztalatok vannak gyári fólia terén
-
adamklark
senior tag
amikor rendeltem watch active 2-t akkor duo charger dolog volt azt hiszem ajándékba, azt is külön, utólag kaptam, szóval ez nem új dolog és teljesen érthető mert könnyen ki lehet használni.. bár jó lenne több kommunikáció részükről hogy mi a tök van
-
adamklark
senior tag
Nekem note 9-en volt wqhd és fhd+ és óriási különbséget nem láttam azért.. Szóval az legyen a legnagyobb gond
-
adamklark
senior tag
ma voltam köki samsung storeban és hallottam hogy 19.én már elérhető (aki előrendel) de utána jött rögtön a helyesbítés hogy már ma át lehet venni. érdekes
-
adamklark
senior tag
sima note 20 nak végképp nincs értelme ;d
-
adamklark
senior tag
MM-ben egész nap töltés alatt van szóval nem csodálom
-
adamklark
senior tag
néztem exynos teszteket és azért nem olyan silány világ vége ahogy sok próféta lefesti, persze nem esik jól hogy nagyban atbaszott mindenkit samsung ezzel az egyébként jogtalan megkülönböztetéssel (ugyanaz a név, ár is, ha nem több).
akciót kifogva szerintem simán vehető a telefon pár éves telefont váltva ha nem extrém 'gamer' vagy és sírsz ha kicsit melegszik 2 óra (ki játszik annyit) után -
adamklark
senior tag
válasz
ImpersonatoR #438 üzenetére
KB unpacked event után pár nappal mentem média marktba, már akkor ki volt rakva, samsung store ban is
-
adamklark
senior tag
ha külföldről veszed nincs régióhoz kötődő probléma a szolgáltatásoknál?
-
adamklark
senior tag
-
adamklark
senior tag
IOS-re mondjuk sose váltanék ennyire még nincs világ vége, de samsung most igazán lábon lőtte magát
-
adamklark
senior tag
az a leginkább arcpirító hogy saját hazájukban snapira váltották exynost ami egyértelmű üzenet hogy exynos szarabb, de úgyse tudtok mit tenni Európában /Indiában, örüljetek.
(nekem note 9 van exynos-szal és semmi bajom vele, de note 20-nál fél milláért ez érezhetően átcseszés)
-
adamklark
senior tag
abban reménykedem hogy jövőre dobnak valamit az új exynos-szal, note széria nekem kedvenc de ez már túlzás, árcsökkenés legalább lesz note 10-re
-
adamklark
senior tag
erről ennyit, maradok mostani note nál :d
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest