- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Reggeltől délután f5ig birta a note, a p40 pro este meg 40%al rakom a toltore. Igaz a p40el meg naviztam is ezzel nem merek.
Csak ha meló után elmegyek edzeni vagy bármi programra ne hagyjon cserben, sajnos ezt jelenlegi formájában nem üti meg.
Szerintem ez elvarhato én nem szeretem toltogetni napközben.
Itt a tegnapi SoT: első merülés 3ó5p sot -
BusinessGuy
őstag
Jövő ilyenkorra 150-180 körül lesz az ára garival hardveraprón, boltban meg 250...
Szomorú hogy ennyien megveszik ahelyett hogy lett volna eszük és bebuktatják a samsungot többé ne legyenek ilyen pofátlanok. Gyakorlatilag avásárlók tehetnek a pofátlan árakról és az egyéb undorító üzletpolitikákról, mert mindig vakon rámennek mindenre sokan szemet hunyva a problémák fölött.Hatalmas csalódás az idei Samsung felhozatal árban,exynos-ban,pofátkanságban, mindenben...
-
doooo
veterán
Jó, de ilyeneket szinte bármelyik mobillal el lehet érni bizonyos körülmények között (pl. csak videó nézés)... normális, "kevert" használat mellett (mobilnet, wifi, kis kamerázás, YT, Face, Insta (vagy bármely másik közösségi média appja), esetleg még kis zene és/vagy játék) esély nincs ilyenre legtöbb mobil esetén. Te is tudod, én is tudom. Mindezt az első két képre értve, a második kettő már sokkal reálisabb (bár még mindig "spórolós"), és azokon nem is lenne 10 óra. Annyi mindentől függ az SoT...
Épp az a lényeg, hogy a Note20 sem rosszabb ebben az elmúlt évek átlagánál. Sőt, az S20-ak sem. Azokból is garantáltan kihúzhatsz 10+ óra videónézést. Ezért nincs értelme a drámának. Semmi drasztikus nincs a dologban, csak az emberek már átestek a ló túloldalára a nagy szapulásban, az meg kit érdekel, hogy a valóság már megint más mint amit hinni szeretnének. -
TODI1111
veterán
Nálam még egyetlen telefon sem tudott olyan üzemidőket és sotokat produkálni ami a tesztekben van.
Az a baj, hogy ebben a videóban is és a tesztekben általában full wifi használat van. Úgy elég sok készülék tud jó sotot produkálni ha otthon wifi mellett jó hálózati térerővel használom. -
mjani1172
addikt
Ez nem csak erről szól.
A hőskorban valóban nagynak nevezhető ugrás volt a generációk között.
Nőtt a méret is, az akksi is, a 4,5 "–os telefonon röhögtünk hogy senki nem akar tepsivel járkálni.
Ezek elmúltak, nincs valódi fejlődés, egyszerűen vergődés van csak.Nem igazán van olyan amit az előddel lehetetlen lenne megoldani.
Az árak az egekben, nehéz lesz ezt elsütni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fűnyíró topik
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gombászkönyvek egyben
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest