- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz
pecccccccca #838 üzenetére
Megjön ma a készülék, bemegyek egy Telekomba.
-
poli27
veterán
válasz
pecccccccca #838 üzenetére
Jha és fizetni is fog?
Mert simán hivatkozhatnak a limitre...
-
Cattle_Decap
tag
válasz
pecccccccca #527 üzenetére
Offoljuk a temat mert lassan minket is offolnak. Inkabb csekkoljatok a nickem mint zenekart a novemberi album remek lett. Jobb moka mint ilyen hulyesegen vitazni.
(Bar ezert kaptam mar a Blizzardtol is es a Wargamingtol is felhivast, hogy vagy nicket cserelek mert adtak ingyenes opciot emiatt vagy banolnak.)
-
Reggie0
félisten
válasz
pecccccccca #525 üzenetére
Hat, gugliban nem talaltam ra az osszefuggesre 5 perc alatt, szoval nem trivialis.
-
Reggie0
félisten
válasz
pecccccccca #519 üzenetére
Nekem az is gyanus, aki erre rajon.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
pecccccccca #336 üzenetére
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
pecccccccca #351 üzenetére
Hát nekem elég egyértelműnek tűnt a kommented tartalma. De elnézést a félreértettem, nyugodtan fejtsd ki, hogy mire gondoltál. Kíváncsi vagyok.
"Máskülönben tök jól megvagyok a túlárazott szar 11 pro max-szal... A következő telefonom pedig egy még jobban túlárazott szar iphone lesz.."
Ez szíved joga! Köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk! -
PeteePeti
őstag
válasz
Az IPhone egy túlárazott szar, viszont a Samsung csak simán túlárazott!!!
Ennyi!
Na irány az ombudsman! -
Ricardo
titán
válasz
A kettő nem zárja ki egymást. Attól hogy mostanra a Samsung is túlárazott lett, még az iPhone is az maradt.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Attól, hogy a samsung túlárazott szar, még az iphone semmivel sem lesz kevésbé az.
Egyébként neked is mondom, ne a note-ot hasonlítsd az iphone-okhoz, egyedül az s-pen miatt tudják az ilyen árakat meg az egyéb hülyeségeiket megengedni magunknak. Sajnos ha használható tollat akarsz telefonhoz, akkor nincs más választásod, sajnos így működik a szabad piac, annyit kérnek érte amennyit nem szégyellnek. Ha meg nem akarsz tollat, akkor miért érdekelne egyáltalán a note téged? Létezik S széria is.
(#345) BabMester
A note 20 gyakorlatilag egy s20 csak még ott van benne az s-pen. Az iphone-okban nincs toll. Miért tekintenénk akkor a note-ot vetélytásrnak? Persze, ha nem lenne S széria akkor elfogadom, abszolút vetélytársa lenne. De van S széria. Ezt mindenki elfelejti, amikor kijönnek a note-ok. Ilyenkor végre lehet találni egy telefon ami veri az iphone-okat árban, és el lehet mondani, hogy "na látjátok az iphone igazából olcsó". A legrosszabb az volt, amikor ugyanezt a foldnál láttam. Egyszerűen feldolgozhatatlan számomra, hogy mi alapján hasonlítanak össze egy nem hajlítható telefont egy hajlíthatóval. -
Kasya
nagyúr
válasz
pecccccccca #340 üzenetére
QHD és FHD SOT különbség mennyi, 10 perc talán?
Itt a drágább modell felé terelés volt a lényeg. -
domerator
veterán
válasz
Egyetertek, en se halljam tobbet!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Apple MacBook
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 4
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest