- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Remus389 #1797 üzenetére
A gond nem (csak) a samoleddel van, hanem hogy képtelenek voltak samoled plus-t beletenni. A kijelző élettartama csak kifogás. Érdekes, állítólag azért van a touchwiz / motionwiz a samsungokon, mert a kék ICS holo gyengíti a kijelző élettartamát. Akkor ez szintén samoled-es galaxy nexusnál miért nem gond? Csak félrebeszél a samsung, hogy elhitesse, hogy a vásárlónak igazából jobb a samoled a samoled+-tól.
-
Robertoq
őstag
Úgy tűnik végre gyárilag elérhető lesz a százalékos aksi kijelzés
-
Remus389
veterán
válasz
berbatov2 #1796 üzenetére
Dell U2311H monitorom van és SGS-em és tetszik az utóbbi
veled ellentétben minden nap megnézem
nem kötelező megvenni, a Galaxy S széria abban különbözik a többitől Hogy Samoled van benne, nem fog bele soha LCD kerülni, akinek nem tetszik ott az LG, HTC meg a többi
hol itt a gond?
-
Offolás és értelmetlen sárdobálás helyett értelmes beszélgetést szeretnék látni. Jobb az úgy mindenkinek.
-
Tibee86
nagyúr
Tiszta kabaré ez a topik
Ne hagyjátok abba, komolyan nyomjátok
-
Remus389
veterán
Cserébe beáldozták a kijelzőt. felejtsd már el ezt a hülyeséget
NEM látszik 10cm-ről távolabbról, a telefonját pedig csak a geek-ek tartják 15cm-nél közelebbre(normális ember 20cm-nél nem tartja közelebbre), pláne ekkora dögöt
akkor mégegyszer, ismétlés a tudás anyja
#1736: A kijelző pozitív csalódás. Sok helyen jelent meg hogy a SAMOLED 720p-s kijelző így nem jó úgy nem jó. Hát nem igaz. Egyszerűen tökéletes, élénk színek, megfelelő fényerő napsütésben is tökéletesen látható minden egyes pixel.
és ugyanezt mondják a külföldi tesztelők, ugyanezt mondja aki itt látta, jobb és élesebb mint az sgs2-é
további jó trollkodást! Remélem élvezed!
-
SÖ
addikt
válasz
TazLeacher #1781 üzenetére
Ezek a frappáns hasonlataid pont az SGS3 Pentile Super AMOLED kijelző iránti aggodalmunkat magyarázza.
Tuninger
Valahol van egy tesztkép, megpróbálom megkeresni. Ez a kép a feketéből megy át szürkébe, jó kijelzőnél átmenet nélkül.
-
Tuninger
addikt
Erre a kérdésedre legutóbb sem tudtam egyértelműen válaszolni. Én kifogástalannak láttam a kijelzőt 10 centiről is. Az élesség jobb mint a Note-nál egyébként. (a note is ott volt)
A kitűnő fogyasztás, kiválló színek, tökéletes fekete, pár nélküli olvashatóság napfényben viszont bőven kompenzálná szerintem azt ha látnál sávosodást. Én még azt sem láttam, ezért is írtam hogy a legjobb kijelző amihez eddig szerencsém volt.
-
Wave86
tag
az SGS3 egy halva születet öthlet Huhh, nahát nem is tudtam, hogy jós vagy. Ha ennyire jól megy, légyszi mondd már meg a jövő heti 5-ös lottó számait, mert szükségem lenne egy zsák pénzre!
"egy elavult csak rossz tulajdonságokkal bíro kijelző" Jelenleg az AMOLED jelenti a kijelzőgyártás csúcsát.
"a termékpalettáján szereplő záslós hajóikat is kommersz anyagból építik" Jelenleg a polikarbonát műanyag a legjobb költség/tulajdonság aránnyal jellemző anyag. A fém blokkolja a GPS-t (tapasztalat).
Érdekes, ha ledobunk mondjuk egy iphone-t és egy Samsung S2-t, akkor a Samsung túléli, míg az iphone, ripityára törik. Melyik is akkor a sz@r?"az Apple szárnyai alatt feltörekvő" Ez egy nagy hazugság. Azonkívül, hogy a Samsung design-jára hatással lehetett (mindössze csak lehetett, biztosat nem állíthatunk) az iphone külseje, mást nem köszönhet az Apple-nek, míg az Apple örülhet, hogy minőségi belsőt tehetett a termékében, amire pöffeszkedve rányomta a logót, amitől az emberek többsége transzba esik.
A túlárazás témaköréhez: akkor túlárazott egy készülék, hogyha a piaci ára jelentősen eltér a ráfordított költségektől, illetve, ha a ráfordított költségek döntő hányadát a marketing költségek teszik ki.
Általános jelenség, hogy a gyártók csúcskategóriás készülékei meghaladják a 150e Ft-ot, de ezért cserébe igen jó teljesítménnyel rendelkeznek. Nem hinném, hogy az S3 ne lenne annyira jó, hogy ne lehetne érte kezdetben 170-180e Ft-ot elkérni.Ha pedig elkezdjük a szubjektív értékítéletet végezni, ahogy tetted az S3-mal, akkor én is ennek mintájára megteszem, az iphone nem ér többet 100e Ft-nál nekem.
-
SÖ
addikt
válasz
Tuninger #1778 üzenetére
Igen, fentebb írtam is hogy a szaturáción javítottak. De hogy áll a sávosodás?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
jooker82 #1780 üzenetére
Látom Te még mindig nem érted. Az SE példája mit mutat? Azt, hogy az emberek látatlanban bíztak benne? Vagy azt, hogy megmutatták, hogy lehet ezt jól is csinálni? Már miért ne feltételezne az ember? Te tényleg ennyire korlátolt vagy? Azt hiszed, hogy ha csúnyán elb@sznak valamit, és az egy embernek több 10.000 Ft-ja bánja, akkor utána "tiszta lappal indul" minden elölről? Ilyen csak a mesében van.
Ha Te 3x ételmérgezést kapsz egy étterembe, akkor azt fogod tanácsolni a barátaidnak, hogy persze, nyugodtan menjenek oda, és addig ne alkossanak véleményt az elmúlt idők alapján, elképzelhető, hogy 4. alkalommal nem fognak ők megbetegedni. Ne legyenek előitéleteik...csak a tapasztalatra hagyatkozzanak....persze. Mese habbal.
-
jooker82
nagyúr
válasz
TazLeacher #1777 üzenetére
6 LG telefont ettem már meg,igy van tán mire alapoznom... azt meg sose feltételeztem,h jobb lesz bármely köv telefonjuk,mint az előzőek,inkább bizakodás,de más se feltételezzen semmit a jövőt illetően..... lásd,ahogy joey irta,az SE példája....
-
SÖ
addikt
"A kis fogyasztás ígérete szép, majd a tesztek és a mindennapi használat eldönti. Papíron az S3 akkuja 20%-kal jobb csak az 1X akkujánál, de videólejátszásban több, mint 20%-ot ver rá. (3g beszéelgetésben meg 20%-nál kevesebbet.)"
Cserébe beáldozták a kijelzőt.
ForRedGlory
Most hirtelen a birkaszellem jut az eszembe. Talán el kéne olvasni azokat a teszteket is ami nem a feltétel nélküli dicséretről szól. Csak is a tisztánlátás kedvéért.
-
Tuninger
addikt
A Galaxy Nexus kijelzője nem rossz, de az annyira nálam sem ütött.
Biztosíthatok mindenkit hogy az S3 kijelzője JOBB mint Galaxy Nexusé.A szaturációt már többször is írtam, hogy négy szinten lehet változtatni:
Film, Natural, Standard, Dynamic.
Sajnos a módokról nem tudok objektíven nyilatkozni, mivel mint írtam, elég napsütéses környezet volt. Annyi látszik, hogy Natural és Standard között ugrik egy komolyat a szaturáció.
Az összehasonlítást az S2-vel egyébként úgy végeztem, hogy megnyitottam EZT a képsorozatot mindkét telefonról, max fényerőn, standard szaturációval, és együtt scrolloztam.
Az első kép alapján mondtam azt hogy a fehér fehérebb lett. A Ploceus sp. (Tessitore), 015268 című képnél a sárgán látszódott, hogy természetesebb az S3-mon, ott az S2 volt határozottan sárgább, ezáltal hiteltelenebb. A többi fotó esetén egyszerűen csak kellemesebb volt az S3 színe mint az S2-é.
Érdekesség, hogy az Loxodonta africana (Elefante), 015169 képen az elefántok hasa már feketébe hajlott S2-őn, míg S3-mon ott is látszódott képi információ. Mégegyszer, erős fényben vizsgáltam a két kijelzőt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
jooker82 #1773 üzenetére
Ezeket Te komolyan gondolod? Hallottad már azokat a szavakat, hogy brand, márka, hírnév...szerinted minden telefon előtt majd megvárja a "közönség", hogy új véleményt alkothasson a márkáról. Értem én, hogy neked LG-d van, és leszakadna az arcod, ha nem védenéd, de érts már meg, hogy az alapján nem lehet egy gyártóról véleményt alkotni, ami még nincs. Te feltételezed, hogy a következő telefonjuk jobb lesz mindenben...mire alapozod? A többiek felételezik, hogy pontosan ugyan olyan sz@r marad a support, mint eddig. Ők mire alapoznak? A gyakorlati tapasztaltokra.
Tudod milyen vagy Te? Mint az az ember, akibe 8 alkalommal csapott bele a villám...(tudod mennyi ennek az esélye?) Értem én, hogy ez ku*va nagy dolog, de amikor már 2 vagy 3 alkalommal belecsapott, akkor mi a büdös francért nem takarodott be a vihar elöl? Mert ő még mindig remélte majd most nem...
-
joey04
titán
neki nem a pentile a baja, hanem maga a samoled. a pentile csak hab a tortán.
1773: elb*szták. majd ha vért izzadva, kemény melóval megváltoztatják a kialakult negatív képet, akkor majd máshogy állok hozzájuk. a se is hosszú időre elvágta magát az x10 és társai frissítése kapcsán.
ez van, bizonyítsanak, ha kell nekik a pénzem. -
jooker82
nagyúr
De jelenleg nem tudhatod,hogy milyen lesz a következő telefon,igy nincs értelme a múlt alapján itélni a jövőt....Minden gyártónak van jobb,rosszabb telefonja...Nyilván,ha van egy kis félszed a gyártóval kapcsolatban,akkor az adott telefonnál várni kell pár hetet,az első véleményekről és utána megvenni,ha nem látszódnak gondok... a 2x-et,ha jól tudom,pont a gondok kellős közepén vetted meg...igy különösebben csodálkozni nem kell...
-
Remus389
veterán
válasz
r3dsnake #1770 üzenetére
G.Nexus az OFF topic, itt a galaxy S3 kijelzőjéről van szó
majd eldöntöd hogy tetszik-e neked ha láttad élőben az sgs3 kijelzőjét, az biztos hogy a tesztelők és akik látták, azoknak nagyon bejön
az hogy neked, aki még nem is látta, nem tetszik, teljesen irreveláns
csak azért írogatsz ide hogy szíts feszkót
én nem is írok véleményt mivel nem láttam, csak hivatkozok azokra akik látták, a britek szerint gorgeous/lovely, ennyi
meg a néhány magyar szerint is szuper
innentől szerinted?
ja és nem kötelező megvenni, van akinek az iPhone-t tartja kínai vacaknak, és? mindig van 5%...
a Samoled esetén te vagy az 5%-ban, senkit se izgat, van ilyen is
-
Robertoq
őstag
válasz
ForRedGlory #1761 üzenetére
Szerintem egyes trollok is olvasták a személyes tapasztalatokat, meg hogy milyen jóra is sikeredett a telefon és valami ilyesmi játszódhatott le bennük:
"Micsoda!?!?! Ez nem lehet igaz, a Sasmung nem lehet ennyire jó..." és aztán troll mode onA GsmArénás teszt után olyami érzés mint tavaly a 2 magosnál, hogy az LG kijött elsőnek, míg most a HTC, erre jött a Samsung és alázott egyet.
-
F-ECT$
titán
Volt Wave-em, és pl télen inkább hátrány, mint előny volt a fém ház. De ez mondjuk lényegtelen, kinek ez, kinek az jön be.
Szoftver: nem a marketre gondoltam, hanem az android frissítésekre, bug javításokra, amik sokkal lassabban jöttek meg az lg-kre, mint pl a samsungokra.
A kis fogyasztás ígérete szép, majd a tesztek és a mindennapi használat eldönti. Papíron az S3 akkuja 20%-kal jobb csak az 1X akkujánál, de videólejátszásban több, mint 20%-ot ver rá. (3g beszéelgetésben meg 20%-nál kevesebbet.)
-
AS
félisten
válasz
ForRedGlory #1761 üzenetére
+1 remélem modik kitakarítják apple hívőket innen.
-
törölt tag
Szerintem nyugodjon meg mindenki.
-
Remus389
veterán
A kijelző pozitív csalódás. Sok helyen jelent meg hogy a SAMOLED 720p-s kijelző így nem jó úgy nem jó. Hát nem igaz. Egyszerűen tökéletes, élénk színek, megfelelő fényerő napsütésben is tökéletesen látható minden egyes pixel. egy tapasztalat, jó lenne leállítanád magad míg nem láttad élőben is
-
jooker82
nagyúr
Amúgy szerintem,nem lesz az fémház....csak fémes beütést irhatott az LG,mint az L széiánál,a sajtó meg persze felkapta,h fémház...Irta is az LG nemrég,h a fémházat a közeljövőben nem erőltetik,a térerő gondok miatt....mondjuk érdekes mert az egykori viewtym,meg arenám is fém volt és sose volt térerő gond...
-
SÖ
addikt
Nem tudok elképzelni olyan fémházas készüléket, amit ne lenne jóérzés kézbe fogni.
Szoftvr szempontjából, meg ott a Market. IPS-ről meg csak annyit, hogy jobb színhelyesség, és színmélység jellemzi. Az LG alacsony fogyasztást ígér, 2200mA akkuhoz. A SoC-ra lennék kíváncsi, mert a tippeknek nem hiszek. Nem mintha ilyet akarnák venni, csak érdekel.
Az SGS III tapasztalatoknak meg nem hiszek. Nagyon elfogult beütésük van. Majd ha elterjed, a felhasználói visszajelzések sokkal árulkodóbbak lesznek.
-
joey04
titán
miért nem lg, vagy miért lesz jó a 2gb?
előbbire a 0 support és a rengeteg bug a válasz, utóbbira meg az, hogy amikor én próbálgattam, akkor nem bánt jól az 1 gigával sem a rendszer, nem volt zökkenőmentes a programok bezárása, és ez eléggé rossz élmény volt. Igaz, optimalizálni is lehetne, de az erőből való megoldás is jobb, mint a semmi.1753: lényegtelen.
-
F-ECT$
titán
LG nagyon elvágta magát a szoftveres támogatás lassságával, ezt nehéz lesz visszaszerezni.
IPS panel - lássuk, majd utána kiderül, mit tud.
2 GB - egyelőre felesleges, de a több memória általában jobb, ez nem kérdés.
Anyag - az S3-ról is jókat írnak, miután kézbe fogták. Emellett az LG-t még senki sem fogta. -
SÖ
addikt
Találtam végre egy olyan hírforrás amire nem nagyon lehet rámondani, hogy elfogult lenne.
"It seems Samsung has tweaked the colour balance on the Galaxy S3 as well – things don't look as saturated as before, which will certainly help entice those that previously were against Super AMOLED before due to the harshness of colours."
Ez egy jó hír, kordában tudták tartani a saturációt.
joey20
Miért is?
-
-
sagit
veterán
de vajon mivel tölti meg az ember a 2 gb ramot?
1 gb-on futott nálam a navigon, a fényképező, a böngésző 3 lappal, facebook app, tárcsázó, névjegyzék, talk, gmail és egy valag gyári alkalmazás és még 150 mb free is volt
nem tudom elképzelni mivel tudnék 2 gb ramot megtölteni, a háttérben hagynék 2-3 gameloft játékot esetleg? vagy mit?
F-ECT$:meglepően nagy de én nagyon hamar megszoktam, remélem lesz utódja mert kisebbre nem szívesen váltanék
-
Dr. X
aktív tag
Nem véletlenül tart ott az LG ahol, úgyhogy én vigyáznék ezzel a kijelentéssel, hogy jobb lesz az SIII-nál. A 13 megapixeles kamera nem biztos hogy jobb képet fog csinálni, mint az amúgy kitűnő SIII kamerája. Az Exynos nagyon magasra tette a lécet és az 1 GB ram sem jelent majd nagy előnyt ha nem jól használja a telefon. Az LG siralmas szoftvertámogatásáról nem is beszélve. Kicsit tündérmesébe illő lenne, ha a gyengélkedő koreai kistestvér előállna a semmiből egy olyan telefonnal ami a legnépszerűbb és legjobb androidos telefonnál jobb lenne.
-
SÖ
addikt
Milyen hihetetlen? Most olvasom az Engadget-en, szinte szóról szóra ugyan azt írják amit én is korábban.
AS - ezt olvasd el, ha azt nem érted amit én írok.
-
RockCNC
őstag
-
Tuninger
addikt
Az Optimus LTE egy Optimus 2x volt, viszont 4.5" -os 720p IPS kijelzővel, és még a Galaxy Nexus előtt jelent meg, és valami bődületes eladási számokat produkált... mégsem jutott el európába. Japánban is vannak LTE-s 720p-s 13MP-s fotós telefonok, mégsem jutnak el az öreg kontinensre. Reméljük az LTE2 valahogy átverekedi magát a vámon...
-
zack
nagyúr
válasz
jooker82 #1733 üzenetére
Mit lehet tudni róla, mikor fog megjelenni?
mod:
"A memória mennyisége mellett annyi biztos, hogy nevéből sejthető módon LTE modemmel is rendelkezik, a 4,5 colos IPS érintőkijelzője 1280×720 pixel felbontású, az akkuja 2150 milliamperes, a Samsung fentebb említett üdvöskéjétől eltérően fém házzal rendelkezik, továbbá támogatja a vezeték nélküli töltést."
Azt írják május közepe Kóreában, de az EU-s megjelenés erősen kérdéses...
-
SÖ
addikt
Igen, és tévedtem. De legalább most már tiszta sor hogy működik. Az a plusz kártya ami belekerül fogja közvetlenül tölteni. Tehát maga a töltő egyik fele - amit a hálózatra csatlakoztatsz - egy tekercs, ami egy nagyfrekvenciás mágneses teret állít elő. Ebbe a mágneses térbe helyezzük a készüléket amiben benne van az az adapte ami szintén egy tekecs - ami funkciójában megfelel a vezetőkeretnek - ebben a tekercsben a fluktuált mágnesestér hatására feszültség keletkezik, amivel tölti az akksit.
-
AS
félisten
Tartozékok:
-
joey04
titán
a samsungról alkotott véleményeddel egyetértek, sőt... én ha lehetne, még kritikusabban fogalmaznék velük kapcsolatban, viszont az sgs3 így is hatalmas siker lesz, noha szerintem van/lesz a piacon nála jobb készülék is, akár android rendszerű is.
1716: van is szvsz. nem is egy.
-
SÖ
addikt
válasz
hallerlaller #1706 üzenetére
Passz. Már csak azért sem értem ezeket a húzásokat, mert pont most folynak a békítő tárgyalások.
-
SÖ
addikt
válasz
Remus389 #1697 üzenetére
Nem Samsung találmány.
De a Samsung úgy harangozta be, hogy az SGS3-at indukciós töltővel is tölthetjük. Igen, és egy Nokia 0001-et is. Mivel a készülékbe semmilyen + hardver nem kell.
Már csak a töltő hiányzik amivel bármilyen 3,7V-os akksit tölthetünk. Ez is egy olyan ficsör a bemutatoról aminek semmi értelme, de jól hangzott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Samsung csúcsgép: 4,8 hüvelykes HD kijelző, négymagos processzor és egy rakás új szolgáltatás jellemzi a telefont.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- EA Sports WRC '23
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest