- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jadro
veterán
Adják majd alább is ha nem úgy fogy ahogy szeretnék.
Tényleg ájfoni magasságú az ár, csak míg ott lassan és alig csökken az ár, itt ez nem így lesz. (Legalábbis az elődökből kiindulva.) Az meg, hogy egy gsm bolt hogy árazza be még megjelenés előtt csak egy dolog. Erre nem vennék mérget. A kezdeti túlárazásra mindenképpen lehetett számítani.
-
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #1092 üzenetére
Szép.
Tiszta idióták ezek. Nálunk remélhetőleg még drágább lesz Samu garival nem sufni GSM-ből. Egy Huawei MX Quad, vagy egy HTC One X ezek után sokkal jobb vétel lesz.
El van szállva a Samu magától, csak azt nem tudom miért.Mert a Pen-Tile kijelző inkább blamázs, ami miatt jóval olcsóbban kellene adniuk.
Végülis mindegy. Ha IPS panellal jönne, ez az ár akkor is igen pofátlan lenne...mod:
Nálunk a 16Gb lesz vagy 190k, a 32gb meg 220k környéke.
-
lorcsi
veterán
baszott nagy szerintem, ez már nem is igazán telefon méretű
inkább mini tablet
-
Cyberpunk
félisten
Németben már beárazták [link]. Várható volt.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
tzsolesz #1082 üzenetére
En is a Sol-t kerestem, de sajnos nem volt
Hat, remeljuk potoljak
ha az LG is fizet nekik, majd(#1080) srq: van benne valami, ez egy logikus lepes lehet, de ha akarjak, igy is ra tudjak magyarazni a hasonlosagot
Amugy meg ez nem lenne indok arra, hogy szegeny ilyen randa
(#1083) Cyberpunk: beraktam neked a Note-ot es ugy linkeltem, lasd milyen nagy
egy normalis meretu keszulek mellet
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Cyberpunk #1079 üzenetére
Dehogynem : phone-size.com
-
srq
tag
Közben megtaláltam, kíváncsi lennék mennyire igaz.
YouTube videó az S3 külsejéről -
Cyberpunk
félisten
Egyszer láttam valahol egy oldalt, ahol életnagyságban lehetett képeken összehasonlítani a készülékeket. Nem ismeri azt az oldalt valaki?
-
Remus389
veterán
válasz
vipnolf #1073 üzenetére
nekem az xperia S azért nem tetszik mert nagy telefon és a kijelzője csak 4.3
a galaxy s3 pont ugyanakkora(sőt talán kisebb), mégis 4,8-as kijelzője van
a négy maggal egyetértek, túllzás, viszont lesz sgs3 Qualcomm S4 kétmagossal is, illetve talán a legtutibb az LG Optimus LTE2
-
vipnolf
aktív tag
Nos az az igazság, hogy ahogy azt már előttem sokan leírták, én is nagyot csalódtam a készülékben a leírás alapján. Az első amin ledöbbentem az a külső. Ilyen szappantartót nem tudom, hogyan lehet lőni a felső kategóriába. Elgé borzalmas. A Samsung Monte vonal jut róla eszembe, bár ennél még lehet, hogy az is jobban néz ki. A 4 magnak semmi értelme, és mire lesz olyan rendszer, ami valóban lekezeli a 4 magot, addigra már valószínűleg kijelzőre és akkura is sokkal fejlettebb készülékek lesznek a kínálatban.
Én nagyon gondolkoztam rajta, hogy Xperia S vagy megvárom az SIII-at, de végül nem vártam meg és nagyon nem bántam meg.
-
Sofian
őstag
válasz
zozo2001hu #1039 üzenetére
-
srq
tag
Láttam a hozzászólások között, hogy felmerült, vagy volt valami cikk arról, miért ilyen csúnya az S3. Ügyvédek tervezték, vagy ilyesmi és azért ilyen, mert semmiféle hasonlóságot nem mutathat az iPhone-nal. Hol lehet erről olvasni? Amúgy ha így van akkor ez.. Nem találok rá szavakat, olyan felháborító, de inkább szeretném tudni, igaz-e
Pont a "letiltott" megoldások hiányoznak nekem, ami miatt nem tetszik: nem egyforma a négy sarok, nincs középen a kijelző. Ez a kettő nagyon fontos lenne az S2 után.. Vagy akár a Galaxy Nexus után is szokatlan lehet, hogy ilyen amorf.
-
srq
tag
Egy asszem olasz hands-on videón a kamera alkalmazásnál videó módban ott volt az "antivibrazione" menüpont
Úgyhogy lehet mégis van benne videó stabilizáció, kérdés milyen hatásfokkal. Persze mivel ez nagyon érdekel biztos nem fognak rá kitérni GSMArenán. Sem az videók fps-ére.. S2-nél is egy szóval sem említik a hd videók beszaggatását bizonyos kamera firmware-eknél, miközben más dolgokat meg a végletekig kielemeznek, érdekes.
Találtam még egyet, ráadásul ez angol nyelvű és ott van az "Anti-Shake" videó módban is!
http://www.youtube.com/watch?v=mG6TUbqn9rc&feature=related -
erdoke
titán
A hangerő gomb elhelyezése szinte soha nem megfelelő az optikához képest, pl. alulra kerül a lencse, vagy közvetlenül a gomb alatt van, és állandóan belelóg az ujjad. Arról nem is beszélve, hogy hiányában a WP7-féle kamerás ébresztést sokkal körülményesebb megoldani (lásd iPhone).
-
törölt tag
válasz
kolosanyi #1064 üzenetére
további érdekes (szoftveres) megoldás, hogy például az MX-ben a hangszóró melletti infravörös érzékelő segítségével is lehet exponálni, elég előtte elhúzni az ember ujját, így nem bököd meg a készüléket, nem mozdul be a kép (fókuszálni meg magától szokott, illetve a képernyő megfelelő pontjára tapintva lehet kézzel).
nem használok ilyesmit, de 3rd party kamera appok is lehet, hogy tudják ezt. -
kolosanyi
veterán
válasz
FragMaster #1062 üzenetére
Egy testreszabható kamera appal is meg lehet, nem kell ahhoz custom ROM.
szerk.: Na lassú voltam...
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #1062 üzenetére
Nem kell custom ROM. Marketen(Play!-en) van olyan alkalmazás aminél be lehet állítani, hogy a hangerő gombokra lőjön képet.
-
otoaak
tag
válasz
Mr. Byu #1040 üzenetére
Az anyag használatot nem tudom miért hozzátok fel állandóan a HTC One x is műanyag (polikarbonát) két műanyag között is van persze különbség de ehhez már tenyleg meg kell tapogatni a cuccot ezt másképp nem tudod eldönteni. Minőségi műanyagban a samu se rossz azért.
Sense meg max htc fanoknak létkérdés tekintve, hogy nem gyári launcher van több is ami jobb.
Ezek pont nem azok az érvek szerintem amik lényegesek lennének.
Softveres részről a samu sokkal többet kínál szerintem. A htc-ben gyakorlatilag a sensén kívül semmi extra. A hardveres dologban egyet értünk nincs akkora különbség a két telefon között. Egyébként is ez leaz szerintem mostantól a trend, mivel hardverrel nem lehet akkorát villantani inkább a szolgáltatásokon és a softveres lehetőségeken lesz a hangsúly, a samu meg is tette az első lépést hogy ezen a téren is az alma sarkára lépjen. -
Tomy Yayo
senior tag
-
jacis
nagyúr
Ha jól látom most már ezen is van egy állapot jelző kis led?
Ez is egy jó ötlet volt. -
samfishR
senior tag
csak engem zavar, hogy még mindig alakítanak ki a fényképezőnek külön gombot?
-
Mr. Byu
aktív tag
Nekem ha most mindenáron Androidban kéne gondolkoznom, ráadásul mindenáron ilyen óriási telóban, akkor a HTC One X felé kacsintgatnék. Nagyságrendekkel szebben és egyedibben néz ki szvsz, anyagminőségre is valószínűleg köröket ver az SGS III-ra, és az RGB matrix IPS, valódi 300 ppi feletti kijelzőt ne is említsük (iPhone 4 használat után "nincs visszaút" az alacsony pixelsűrűségbe). A Sense is letisztultabbnak, barátságosabbnak tűnik, mint ez az agyoncsicsázott Touchwiz (Motionwiz). A részletes hardverspecifikációk és benchmarkok nem érdekelnek, ezek a mai csúcsmodellek már mind olyan szinten állnak, hogy néhány megahertz ide vagy oda nem oszt, nem szoroz. Talán hamarosan lehiggad ez a képátlónövelési hisztéria, és hasonló izmos specifikációkkal kisebb (4 col körüli) telókat is lehet majd venni.
-
zozo2001hu
tag
Samsung Galaxy S III S Voice (Siri's competition)
-
AS
félisten
válasz
zozo2001hu #1030 üzenetére
Hát igen
) Azért Intel cuca is egész jó
S3 win. -
otoaak
tag
válasz
Cyberpunk #1028 üzenetére
1,5 hete van meg. Értettem elsőre is a "kockásodást" csak poénkodtam. Sajnos mint írtam ez a négyzet/kocka dolog nálam is megvan. De egyébként én nem nézek fimet a note-on arra ott az asszony 10.1-es tabja.
Főleg munkára/jegyzetelésre használom meg tanuláshoz ezekhez meg teljesen jó ez a kijelző.
-
SÖ
addikt
válasz
zozo2001hu #1033 üzenetére
Na végre. Úgy látszik 4 mag kellett az Androidnak, hogy laggolás helyett pörögjön. Most már csak az kéne, hogy a HTC is megkapja az Exynos-t, és nem lesz probléma a házzal sem.
-
zozo2001hu
tag
Előre is elnézést, de ez egy kibaszott jó telefon lesz szvsz!!!
A design-ról meg annyit, hogy akinek tetszik a Galaxy Nexus annak ez is fog. Könnyű, vékony, kiváló kijelzővel más nem számít. A műanyag miatt meg felesleges sírni legalább nem lesznek vételi problémák (GPS, WIFI, 3G stb.).
Csekkoljátok még ezt a videót:
-
Vagany
őstag
Minél többet nézem a képeket az SGS3-ról annál jobban tetszik, főleg a kék (az azért fiúsabb)
. Ha sok pénzem lenne vennék 3-mat. Fehéret az asszonynak, a SE Neo-ja helyett (úgyis régóta szeretne fehér telefont), kéket a srácnak (érettségire pont jó is lenne) és még egy kéket magamnak. De mivel nincs sok pénzem, csak álmodozok róla
és várom a szolgáltatói akciókat, nemsoká lejár a Telenoros SGS-es hűségem. Valszeg megint 2 évig ellennék vele.
-
zozo2001hu
tag
Csekkoljátok ezt a jó kis részletes technikai összehasonlítást:
-
Cyberpunk
félisten
Mikkor veted? Az enyém még tavalyi gyártmány. Ha azt mondod teljesen hiba mentes, akkor megy gariba azt kijelzőt cseréltetek.
A kockásodást úgy értem, mikkor a készülék nem tudja eldönteni mi kéne oda és kis fekete négyzeteket illeszt be. Igen mintha egy szarul kódolt filmet néznél, de ez minden esetben ilyen.
-
otoaak
tag
válasz
#40993792 #1023 üzenetére
Ez nem beszólás hanem tény az S2 kicsi.
Nekem a sávosodás továbbra sem probléma, a fenti linkeket is megnéztem, nálam nincs hirtelen átmenet és elkülönülő részek sem.(Korábban volt olyan kép ahol nekem is előjött de az a kép a monitoromon is sávosodott az meg LCD ugyan de szintén samsung.) A négyzetesedés (nem tudom Cyberpunk telefonja, hogy kockásodik az enyém még nem ment össze ill. szélesedett/vastagodott meg egyszer sem filmnézés közben.
) nálam is megvan és egyes filmeknél igencsak zavaró. Amennyire én értek hozzá ez valahogy a film kódolásával is össze függ mert más felbontáson/formátum esetén ugyan annál a filmnél ez nem mindig jön elő. (Bár van, hogy ez sem segít.)
-
kosturica
őstag
És ez az infó hogy jön ebbe a topikba?
Ez elkerülte a figyelmed? -
Cyberpunk
félisten
válasz
Remus389 #1013 üzenetére
Akkor elmondom bővebben mit akarok. Nálam nem szépen folyamatosan megy át világosból sötétbe a kép, hanem van egy éles ont ahol jól elkülönülve, hirtelen megy át feketébe. És ez elég durván látszik. Nem mondom, hogy a kijelző hibája lehet szoftveres is, de azért ez gáz. A sötét videóknál meg kockázza a képet.
Azért ez olyan dolog, ami nem mellékes. Mivel a kijelzőről van szó amit nézünk. Ezt leszámítva persze elégedett vagyok, mert a méret az ott van, és szeretem is ezt a méretet, de azért na 180k ért azért ez kissé gáz.
Ez lesz az első amit az SGS3-nál megnézek élőben. Aztán ha gáz, akkor indul a fika gépezet.babosmiki nem éppen házon belül ott a Note (hiszen neked is olyan van) 2500-as akkuval, és ott a Razr Maxx is a 3300-assal. Szóval csak a harmadik a sorban.
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
Remus389 #1015 üzenetére
Egyébként fura ez az egész, mert pl. böngészőtől is erősen függ, hogy mennyire sávosodik. Némelyiken alig látszik. Szóval a szoftveres feldolgozáson is múlik. Van egy olyan érzésem, hogy ha kifejezetten SAMOLED-re optimalizált szoftveres előfeldolgozása lenne az ilyen szürke átmeneteknek, akkor szinte észrevehetetlenné lehetne tenni a jelenséget. Nem is értem miért nem feküdtek erre rá jobban Samuék. Bár valószínűleg azért, mert ritkán látható, és akkor sem szokta zavarni az altágembert.
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
Remus389 #1008 üzenetére
Ezen az oldalon is jól látszik a sávosodás a témák mögötti halványszürke átmeneteken. Mondjuk tényleg nem szép dolog egy agyonmarketingezett kijelzőtől, de aki ezen az egy dolgon felakad, az jobb ha gyorsan és örökre elfelejti SAMOLED PenTile kijelzős telefonokat. A többiek meg élvezik az előnyöket, amit a hátrányok mellet nyújt. Sajnos minden kijelzőnek megvan a maga gyenge pontja.
-
Remus389
veterán
válasz
Cyberpunk #1012 üzenetére
alig észrevehető, sőt, bolhabol elefánt
ez csíkos eredetileg is
nem csinalok fényképet mert lusta vagyok, de múltkor csináltam azt a fehér kepernyost, szépen elparologtak
ezen vagy kibukva? pff ez semmi
ez megint olyan aki nem olvas ilyen fórumokat és direkt ilyen speciális tesztfotokat nezeget 100% hogy büdös életbe nem veszi eszre
-
PearCyp
tag
jó telefon ez az s3, csak túl nagy.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
iNfAntRy #1005 üzenetére
Tényleg szép teljesítményt, csak az árnyékolja be, hogy a hsz-ek nagyobbik része inkább csalódott
Ha Samu lennék örülnék a nagy érdeklődésnek, csak épp nem ebben a formában. De legalább hátha észbe kapnak
#1000 hobizoli: És szerinted ez így rendben van? Elég szomorú, hogy így kell járkálnod. Nem épp elegáns, végképp nem praktikus, hogy két plusz akkurval járkálni, és cserélgetni. Az már nem "mobil" a szó eredeti értelmében. Ha velem ezt művelné egy telefon másnap hirdetném Hardveraprón
-
iNfAntRy
senior tag
1000 hozzászólás kb. másfél nap alatt. Na ez a nem semmi. Nem tudom volt-e már olyan topik itt, amihez ennyien hozzászóltak ennyi idő alatt. Én nem akarok állást foglalni, talán igy elsőre annyit tudok mondani, hogy fehérben talán kicsit szebb, a kijelző elég nagy, 4.3-4.5-ös méret jó lett volna. Az akkumlátor szerintem erős lesz. Az új alkalmazások elég jónak tünnek és hasznosnak. Várjuk meg a részletes tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Samsung csúcsgép: 4,8 hüvelykes HD kijelző, négymagos processzor és egy rakás új szolgáltatás jellemzi a telefont.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest