- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
Tuninger #2570 üzenetére
minőségérzetre
A hangsúly az érzeten van. Én fogdostam a héten one x-et telenor demófalon, most ki fogtok röhögni, de furcsállottam, hogy a hátulja ugyan matt, de az oldala a sok fogdosástól máris simára kopott.
Aztán itthon képeteket nézegetve rájöttem, hogy ez gyárilag ilyen. -
hallerlaller
addikt
válasz
knyitogato #2422 üzenetére
A sokat linkelt xda topikban is pont ezt beszélik, sajnos egyesek nem tudnak angolul és csak a képekig jutnak el.
-
hallerlaller
addikt
Most olvastam, hogy az S Beam az nfc-vel párosít két eszközt, majd wifi direct segítségével küldi át a fájlokat. Ez mondjuk logikus is, gondolhattam volna.
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #1878 üzenetére
Na ezt jól sejtettem, már tesztelik is a tizen prototípusban: [link]
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #1877 üzenetére
Mondjuk ezt a képet nézegetve nem tűnnek sokkal nagyobbnak a kék subpixelek, szóval szerintem számíthatunk samoled+ hd kijelzőre a közeljövőben ebben a képméretben is.
-
hallerlaller
addikt
Miért akkor szerinted ki a telefongyártó? Ilyen alapon az apple számítógépgyártó, a sony konzolgyártó stb..
Megnyugodhatsz ebből is eladnak majd 20m+ darabot, ha esetleg mégse akkor jönnek majd a kirakatperek, azok jót tesznek az eladásoknak.
Indukciós töltő nem átverés, leírták a sajtóanyagba is, hogy csak utólag lehet megvásárolni.
-
hallerlaller
addikt
válasz
babosmiki #1651 üzenetére
Azért nehezen lehet ezeket a nagyokat, képernyőfeloldás, telefonálás meg ilyen alapműveletekhez nem kell fogást váltani, de ha le kell húzni a felső tálcát ahhoz már igen, ezért is raktam ki az energiaellátást widgetnek is, menet közben sokkal kényelmesebb oldalra lapozni és rábökni. Persze kárpótol videózás, netezés közben a nagy kijelző, de tény hogy nem olyan kényelmes mint egy kis nexus s, azt öröm még ma is kézbe vennem.
-
hallerlaller
addikt
Itt azt írják a sima kiszerelésben nem is lesz vezetékmentes töltés, külön meg kell vásárolni a hátlapot hozzá: [link]
-
hallerlaller
addikt
válasz
TazLeacher #462 üzenetére
Akkor lesz ics a 2x-en amikor a jelly bean kijön, pont mint tavaly..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Samsung csúcsgép: 4,8 hüvelykes HD kijelző, négymagos processzor és egy rakás új szolgáltatás jellemzi a telefont.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest