- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Jó lesz ez
Az első rémület elült, és azóta kiderült, hogy azokban a dolgokban is fejlődött a cucc amiben kritizálták. Anyaghasználat , kijelző. Az üzemideje meg jó a konkurenciához (a Motorola kivétel
)képest.
-
Ricardo
titán
válasz
tariattila #2207 üzenetére
Ez van ha szigorú a főnök
Puhítsd, virág, bonbon, figyelmesség.....
-
Ricardo
titán
válasz
tariattila #2199 üzenetére
Én sem tervezem most a vásárlást.
-
Ricardo
titán
válasz
tariattila #2196 üzenetére
Ez a cél.
Csak a szőrszálhasogatás.
Egyébként a megjelenésekor az S2 mennyivel volt több, és mennyivel jobb az S1 nél?Ott biztos jobb az arány, de hogy nem ugyanannyival került többe az sem az tuti.
-
Ricardo
titán
válasz
tariattila #2184 üzenetére
Nem összesen 20% . Ebben jobb 20%-al, abban jobb 20 %-al....
-
Ricardo
titán
Attól még bekapcsolhat
Szerintem arra gondol, hogy erős napfényben a fekete pontok is aktívak (világítanak), mondjuk szerintem nem fényviszonyoktól függ, de biztosat nem tudok.
SÖ: "most borítékolom, hogy nem lesz sikeres az SGS3 fél év múlva."
Erre visszatérünk fél év múlva
-
Ricardo
titán
"Ha gyalog vagyok, akkor süt a nap, nem 50 %-on van a fényerő, tehát jó, ha 4 órát kibír az SGS 3. "
Aztán
"reggeltől estig nyomhatom egy 2048x1536-os felbontású iPad-en 60 % fényerővel, ha éppen úgy tartja a kedvem..."
Csak én érzek troll szagot?
Cyberpunk: A kétkezes telefont kényelmetlen hordozni, a kétkezes tabletet meg kényelmes. Mit nem értesz ?
-
Ricardo
titán
válasz
Cyberpunk #1453 üzenetére
Szerintem az többet számít mint hogy pentile vagy nem.
Tény: Jobb lett volna ha nem pentile (már csak a zászlóshajó mivolta miatt is)
Tény: A tesztek eddig dicsérik, és alátámasztják, hogy ez nagyon jó kijelző.
Ezt mutatja a linkelt teszt is, és a gsm arénás vélemény is.
Ezek szerint csak csiszoltak rajta valamitAhogy olvasom fogyasztásban is jobb a pentile mint az rgb így lehet hogy ez is (gazdaságosabb gyártása mellett) az egyik oka az alkalmazásának.
Összességében ha javult az elődökhöz képest (az eddig olvasott tesztek szerint igen), és ez kell ahhoz hogy ne fél napig bírja, akkor véleményem szerint legyen.
Biztosat majd akkor tudunk ha meglesznek az első felhasználói tapasztalatok.
Addig is isteníteni, és szarozni is felesleges.Az meg, hogy pont az hülyézi le a készülék istenítőjét, aki anélkül szarozza hogy kézbe vette volna vicces. Mindkét véglet megalapozatlan annyi info alapján, ami jelenleg a rendelkezésünkre áll.
Mint amikor valaki kiröhögi azokat a törzsben élő embereket, akik tánccal akarnak esőt csinálni, aztán hazafele a munkából dudálással akarja megszüntetni a közlekedési dugót.
-
Ricardo
titán
Meg kell nézni élőben, de azt tény, hogy a tesztelőknek nagyon tetszik a kijelző. A gsm aréna is el van tőle dőlve. Kíváncsi vagyok milyen lett volna RGB-vel.
-
Ricardo
titán
Nekem tetszik. majd kézbe fogva kiderül, hogy mennyire tudnám használni a mindennapokban. A pentile szerintem ennél a felbontásnál nem lesz szembetűnő, bár rakhattak volna bele Samoled plus-t ha már ez a zászlós hajó.
Az üzemidőre kíváncsi vagyok. A HOX nagyon gyengén szerepel ezen a téren, igaz ott 1800-s az akku.
Remélem a Samoled,és a 2100-s akku párosítás megteszi a hatását.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Samsung csúcsgép: 4,8 hüvelykes HD kijelző, négymagos processzor és egy rakás új szolgáltatás jellemzi a telefont.
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest