- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
De jelenleg nem tudhatod,hogy milyen lesz a következő telefon,igy nincs értelme a múlt alapján itélni a jövőt....Minden gyártónak van jobb,rosszabb telefonja...Nyilván,ha van egy kis félszed a gyártóval kapcsolatban,akkor az adott telefonnál várni kell pár hetet,az első véleményekről és utána megvenni,ha nem látszódnak gondok... a 2x-et,ha jól tudom,pont a gondok kellős közepén vetted meg...igy különösebben csodálkozni nem kell...
-
CoDWaW07
őstag
IPhone tulajként és elég nagy Apple fanként ha egy olyasmi rendes házban mint mutattál, és max 4 colos kijelzővel rendelkezne a Galaxy S III eléggé elgondolkoznék a vásárlásán
Tényleg elég igénytelenre sikerült a kinézet, és nem értem mire jó ez a baromi nagy kijelző
Szvsz telefonnak túlságosan nagy, egyik nap láttam egy csávót 5.3"-os Galaxy Note-tal telefonálni és majdnem rosszul lettem. -
Lotusomega
senior tag
+1!
Sajnos a samunak nem jött be az ami az applenek, a nagy hípe fejében nem kaptunk túl sok érdemleges dolgot, ráadásul szerintem bűnronda ez a telefon, 150k+-os telónak nem szabadna ilyen igénytelennek lennie. Egyedinek és különlegesnek kéne lennie, ami valami extra nagy pluszt ad azért a kalap pénzért amit kérnek ért.
Nem vagyok nagy ájfón fan, de azt el kell ismerni, hogy ez a faktor ott megvan.Szóval sokkal inkább HTC ONE X mint ez a szappantartó!
-
Hobbbyt
őstag
A pentile kijelzőt én is bánom, de a többiben nem értek veled egyet.
Nekem a HTC One X azzal a bumfurdi nagy fekete alsó sávjával kifejezetten nem tetszik.
4" szerintem kevés.. Miért kéne elhagyni az AMOLED kijelzőt?Elvből nem veszek Pentile mátrixos vagy LCD kijelzős telefont.. kár érte. Az a baj, hogy jelenleg nem látom az SII méltó utódját..
-
törölt tag
egyetértek!
ez a telefon borzasztó. amennyire fleépítették köré a hype-ot, annyira unalmas külsőt kapott (a Galaxy Nexus ehhez képest gyönyörű), és igazából a kötelező hardveres előrelépésen kívül szinte semmit nem mutat. azok a szolgáltatások nem tudom hány embert érdekelnek ténylegesen, a Motionwiz meg ugyanolyan trágya kinézetű, mint a Touchwiz voltés emellé még ráadásul vágódeszka nagyságú is, hát gratulálok!
komolyan mondom, ehhez a bejelentéshez képest a már lassan eltemetett RIM sajtóesemény üdítően izgalmas volt, ha most kéne választani, akkor lehet, hogy inkább egy BB10-es telefont vennék, mintsem ezt a monstrumot. és azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy júniusban jön a Meizu MX quad, szinte ugyanilyen hardverrel, 4"-os kijelzővel, alacsonyabb áron...
ha már android, akkor inkább a HTC One X, sokkal szebb ennél, csak kár a Sense felületért továbbra is, de talán majd valaki csinál rá normális rom-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Samsung csúcsgép: 4,8 hüvelykes HD kijelző, négymagos processzor és egy rakás új szolgáltatás jellemzi a telefont.
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest