- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Sebaj, több is veszett Mohácsnál...
Egyébként az USA-ban így is kelendő lesz, csomó ember előfizetésre veszi (a 30-35$-os havidíj még rosszabb esetben is max. két óra munkabér); ha kihasználják a trade-in-t még jobb áron megkapják. Anno a P2XL-t sem garanciáztattam, 300$ feletti áron számolták be a P3-ba; egyszerűen nem volt annyival rosszabb ajánlat h az eladásával szórakozzak.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
xhege
veterán
Tavaly a Pixel 4 800$-on nyitott, a 4XL 900$-on. Szóval az 5-ös ezek alatt nyit, és ne feledjük a közben bekövetkezett eszement áremelést tavalyhoz képest. Nézzük meg mit ugrott az ára egy OnePlus vagy egy Xiaomi csúcsnak. Igen amennyivel olcsóbb annyival gyengébb is a Pixel 5, legalábbis spcifikáció tekintetében. Vagyis nem akar csúcs lenni az árával sem. A kamerákat meg tényleg nem kell hasonlítgatni. Egyedül az iPhone az ami közelíti a Pixelt, a többit szerintem kár is emlegetni.
Szerintem ezzel az árral és ezzel a specifikációval nagyon is kelendő lesz a telefon. Lehet, hogy nem nálunk, de pl Németországban már lassan nem lehet előrendelni sem, mert kifut az első elérhető készlet.Szerk: közben K82 kolléga részben megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Alacsonyabb áron nyitott a P4/XL? Ez a kettő volt az eddigi legdrágább Pixel... A 64 GB-os 4 799, a 4XL 899$-on (128GB: 999$!) nyitott, de még a 64GB-os P2XL is 849$ volt 2017-ben, nettó áron. Ehhez képest (de csak ehhez) barátinak mondható a 699$.
Kamerával úgy vagyok, ha mindhárom egyenértékű akkor legyen, de ha nagyságrendbeli különbség van közöttük minőségban akkor lehet rajta öt is, csak a normált fogom használni.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
törölt tag
Szerintem ez mind szubjektív igazából. Nekem nem ér meg annyit a 8xx-es SoC, hogy cserébe más maradjon ki a telefonból. Persze ha 4K videót akarsz szerkeszteni rajta, akkor biztos jó a 865 meg az UFS3.1, cserébe meg mondjuk 5x annyi ideig tart lemásolni róla a 4K filmedet, mert csak USB2.0, és így tovább.
A Google össze-vissza táncol az elhatározásaival ezer éve, nem csak telefonok terén. De még így sem érték el azt a szintet, amit a Carl Pei csinál, hogy kb amit mond, annak az ellentéte lesz igaz.
Fényképezőben én is jobban szeretem a telefotót, de valahogy mobilban mindig az uwa-t használom, telefotót szinte soha. Lehet azért, mert portrézni pont nem telefonnal szeretnék -
törölt tag
- minek az a csúcs SoC? mintha laptopban sem lenne élet i9 alatt, ne viccelj már jól megdrágítja a hardvert legalább
- 18W persze nem a leggyorsabb, de nem mintha ezzel nem lehetne élni. kellemes, amikor 45W-tal tölt és olyan forró a telefon, hogy rossz kézbe venni
- igen, a zoom (ami amúgy lol, mert kb 45-50mm-nek felel meg kisfilmes rendszeren, amit ugye normál látószögnek hívnak hivatalosan, de telefonokban valamiért ez lett a zoom/telefotó) az jó lenne, de amúgy a Pixel digitális zoomja is sokszor jobb tud lenni, mint sok másik telefon optikai megoldása (ugye Oneplus?)
- wireless töltést én megmondom őszintén még a Lumia 930-ban használtam a próba erejéig, azóta sem nézem melyik telefon tudja, mert tök feleslegesnek tartom. persze, van aki nem tud nélküle élni, az majd mást vesz -
enginev3.0
félisten
Mert eddig a korábbi pixel telefonok alatt, ahol megemlítettem hogy el kéne már felejteni a 2800-3000mah akksikat, mindig letámadtak a pixel fanok, hogy pont elég ez, egy napot kibír, ha meg sokat nyomkodod menj orvoshoz, vagy más telefont kell választani
Majd most végre kiderült, hogy a Google is ismeri a nagyobb számokat, remélem ezt a telefont azok az emberek már nem veszik meg, mivel ez már túl sok
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy ruhás topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Szólánc.
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.