Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Nem a kijelző alatti fp szenzor sebességével van bajom, hanem a pontosságával. OnePlus 7/7T telefonjaimon sem szeretettem/szeretem (igaz nem ultrahangos), kicsit háklis pedig elvileg a jobbak közül való. Gombba építetthez nem volt szerencsém, de még mindig inkább az mint a kijelző alatti.
Cikkeket azért látsz ennyit mert a Google telefonja, kiemelt figyelemmel kísérik és minden hibát azonnal szétkürtölnek. Aztán lehet h egyedi esetekről van szó vagy nagyon kevés embert érint, szoftveres oldalról pl. nekem mindhárom eddigi Pixelem hibátlan volt. A P2XL-nek beégett a kijelzője anno, de ezért volt rá a két év garancia... Ha beleolvasol az itteni tulajok topikjaiba, nem nagyon van rájuk panasz.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
zsoltiz
aktív tag
"Én is szerettem a hátlapit a régebbi mobilokon, de most már nem mennék vissza rá. Vagy az ultrahangos (hozzá lehet szokni a sebességéhez), vagy inkább úgy, mint az S10e-nél volt, a bekapcsoló gombba építve. A Mi 10T Pro-ba is ide tették. És szerintem a Pixeleknél is jó helyen lenne itt, ha már kijelző alá (valamiért) nem akarják."
Szerintem a bekapcsoló gombos a legrosszabb. Kisebb felületen olvas, ennek is lehet hátránya -pontosság, stb-, de inkább az a problémám, hogy évek óta nem nagyon nyúlkálok a bekapcsoló gombokhoz, mert vagy feléled a kijelző ahogy megmozdítom a telefont, vagy a kijelző szimpla/dupla (telótól függően) koppintással ébresztem fel (esetleg úgy is kapcsolom ki). A legritkább esetben piszkálom a bekapcs gombot. Akkor már hátlapi vagy előlapi olvasó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest