- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
normális mobilokon már ott van pár éve
-
bbendre
őstag
válasz
enginev3.0 #177 üzenetére
Szerintem ha a Google jobban erőlteti a Pixel-t akkor a Kínai gyártónak nem éri meg legyártani és eladni negyed annyi telefont. Ezzel csak nagyobb lenne - véleményem szerint - a nyomás hogy Kína létrehozza a saját mobil operációs rendszerét és "ökoszisztémáját".
Valamint politikai válaszként kína bannolná az Androidot. De teljes mértékben teoria a részemről. Amit látok, hogy a jelek szerint a Google-nek megfelel ez a jelenlegi felállás. -
Drakmusz
addikt
válasz
enginev3.0 #84 üzenetére
Hát igen.....
Te már sok mindent megemlítettél.
[link]
Csak tudnám hogy elégedett OP-tulajként minek fektetsz ebbe egyáltalán energiát?
Nyújtod mint a rétestésztát, teljesen feleslegesen.
A véleményemet pedig továbbra is fenntartom.
Ha valakinek napi szinten kell a 8-10 óra kijelzőidő, ott eléggé nagy bajok vannak. -
Prowler
senior tag
válasz
enginev3.0 #84 üzenetére
+1
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
"Várom már a pixel fanokat, akiknek elég a fél napos akksi is,"
A 4080MAh akksi az miért fél napos? Pláne egy takarékos SoC-cal? Sosem volt még ekkora aksival telefonom, mind kisebb volt, és sosem volt aksi problémám, mindegyik bőven bírt egy napot 4-6 órás SOT-okkal.
-
Tewe013
őstag
válasz
enginev3.0 #22 üzenetére
Kár, h ami szemben van és kijelző alatt az sokkal szarabb, mint az oldschool hátlapi.
-
BoB
veterán
válasz
enginev3.0 #22 üzenetére
Zsebből elővéve én már rég feloldottam mikor te még csak nézegeted.
Előlapi olvasó csak annak jó aki egész nap asztal előtt ül, amúgy sokkal praktikusabb a hátsó.
-
válasz
enginev3.0 #22 üzenetére
Ez a szubjektív véleményed, viszont simán létezik egy univerzum, ahol másnak más felel meg
Ezt fogadd is el. Sőt, én az oldalsó ujjlenyomatolvasót kedvelem, mióta kipróbáltam és praktikus.
-
K82
őstag
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
Én sokkal jobban szeretem a hátlapit, mint a kijelző alattit. Pontosabb, csukott szemmel is kitapintod... Az h nem szép meg oldschool nem annyira érdekel, ha praktikus és jól bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G-generációba léptek a Pixel mobilok, viszont az XL ezúttal kimaradt. Sok szempontból fejlődött a széria, és egy gáláns ajándék ismeretében az árazás is elfogadható lett.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest