Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz enginev3.0 #3 üzenetére
normális mobilokon már ott van pár éve
[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
bbendre
őstag
válasz enginev3.0 #177 üzenetére
Szerintem ha a Google jobban erőlteti a Pixel-t akkor a Kínai gyártónak nem éri meg legyártani és eladni negyed annyi telefont. Ezzel csak nagyobb lenne - véleményem szerint - a nyomás hogy Kína létrehozza a saját mobil operációs rendszerét és "ökoszisztémáját".
Valamint politikai válaszként kína bannolná az Androidot. De teljes mértékben teoria a részemről. Amit látok, hogy a jelek szerint a Google-nek megfelel ez a jelenlegi felállás.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Drakmusz
addikt
válasz enginev3.0 #84 üzenetére
Hát igen.....
Te már sok mindent megemlítettél.
[link]
Csak tudnám hogy elégedett OP-tulajként minek fektetsz ebbe egyáltalán energiát?
Nyújtod mint a rétestésztát, teljesen feleslegesen.
A véleményemet pedig továbbra is fenntartom.
Ha valakinek napi szinten kell a 8-10 óra kijelzőidő, ott eléggé nagy bajok vannak.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Prowler
senior tag
-
zsoltiz
aktív tag
"Várom már a pixel fanokat, akiknek elég a fél napos akksi is,"
A 4080MAh akksi az miért fél napos? Pláne egy takarékos SoC-cal? Sosem volt még ekkora aksival telefonom, mind kisebb volt, és sosem volt aksi problémám, mindegyik bőven bírt egy napot 4-6 órás SOT-okkal.
-
Tewe013
őstag
válasz enginev3.0 #22 üzenetére
Kár, h ami szemben van és kijelző alatt az sokkal szarabb, mint az oldschool hátlapi.
-
BoB
veterán
Zsebből elővéve én már rég feloldottam mikor te még csak nézegeted.
Előlapi olvasó csak annak jó aki egész nap asztal előtt ül, amúgy sokkal praktikusabb a hátsó.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Graphics
Jómunkásember
Ez a szubjektív véleményed, viszont simán létezik egy univerzum, ahol másnak más felel meg Ezt fogadd is el. Sőt, én az oldalsó ujjlenyomatolvasót kedvelem, mióta kipróbáltam és praktikus.
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Én sokkal jobban szeretem a hátlapit, mint a kijelző alattit. Pontosabb, csukott szemmel is kitapintod... Az h nem szép meg oldschool nem annyira érdekel, ha praktikus és jól bevált.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest