-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Én ezt teljesen máshogy látom....
Kijelző: Szerintem tökéletesen látható,Kocsiban napfény alatt is.Nem túlszaturált mint a samsungok nagy része...
Kinézet: Szubjektiv....
Ujjlenyomatolvasó: Nálam hibátlanul 99%ban megy csak egy picit tovább kell az ujjad rajta tartani....
UI:
Egyértelmüen a tiszta rendszer a jobb,majd én eldöntöm mit szeretnék és mit telepitek..A OneUI hasznosnak gondolt funkciói nagyon sokszor mokusvakitások, persze azért nagy részük egy 3rd appal elérhető... hivatkozol itt pl a GoodLockra ami nem is volt elérthetö jó ideig...
Akku:
Csak és kizárólag a töltési sebességet tudom felróni,de ebben éppen a Samsungok sem remekelnek...Most hogy fél óra alatt 50,vagy 65%-ot tesz éppen bele,hát szerintem tökmindegy.... Nálam soha nem melegszik még akkor sem ha éppen közben használom,pl navigálok,és nekem nem is merül mint a Titanic... Android14 nagyon sokat javitott egyébként ezen.
Kamera:
Az valóban jobb, ebben az ársávban szerintem jobb nincs...Én nagyon meg vagyok elégedve a Pixel7pro-val...Pixel6ról váltottam,elötte csak Samsungok,és Iphoneok voltak. Egyedül attól féltem,hogy nem fogom megszokni a méretét,de valahogy alig érzem nagyobbnak mint a Pixel6-ot...bosszantó hibára vagy hiányosságra az én felhasználási szokásaimmal nem leltem, de persze ezt mindenki máshogy éli meg.(mondjuk nálam azért az is közre játszik,hogy nagyon jó áron vettem egy 10hónapos készüléket,és ez azért teljesen más megvilágitásba helyezi hogy mit is várok el töle.... Ha a teli első napos árát kellett volna kifizetnem, biztosan kritikusabb lennék!!!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
akos727
senior tag
Érdekes, mert P7P-m előtt s21 és s20u-m volt, és összeségében kevesebb bugot véltem felfedezni bennük, mint most ebben. Viszont kamerában tényleg brutal jó a Pixel, pedig azok is nagyon jó képeket csináktak. Kijelzővel, külsővel nincs bajom, ahogy az ujjlenyomatolvasóval sem gél fóliával, míg az s20u-n nagyon rossz volt pl.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra natúr titán ÚJ + ESR üvegfólia, Samsung Magyarország garancia 2027 szept.
- Eladó Samsung Galaxy telefonok: A20e A41 A51 A03 A22 A13 A23 5g
- Makulátlan IPhone Xr eladó
- Iphone 14 Pro Max 128 GB Újszerű
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest