- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
Topikgazda
A rendszer tisztasága oké, de nem olyan smooth, mint elvárható lenne. A Good Luck már évek óta van sztem itthon is. Akksiban azért kipróbálnám, hogy mobilneten mit tudnak + melegedésben. Javított rajta az A14, de nem sokat.
Önmagában nem volt rossz a Pixel 7, de 1 nap S23 kinyitotta a csipám, pedig anno egy Snapdragonos S20FE 2 hónapig volt nálam, annyira gyűlöltem.
Félre értés ne essék, ezek nagyrészt szubjektív dolgok, sokszor szőrszálhasogatással. Mindenki azt használjon, amit jónak érez, és szeret
Más prioritások, elvárások, felhasználási körülmények, vételárak, ingerküszöbök.
-
ghiottone
nagyúr
Tudom mire gondolsz, de minden beég, még a jobb Spigen is. Van most nálam egy sima 7-es, amiről nem vették le soha a tokot (Spigen Liquid Air) - hátlap felső üvegén és a keret felső részén sajnos meg is látszik, de ez már nem az első ilyen használati nyomokkal megáldott Pixelem
Én úgy vagyok vele, hogy a hátlapra is rakok mindig skint, vagy fóliát, akkor tuti megúszom ezeket a bevésődéseket.
kw-commerce német cégnél vannak olyan mikroszövetes belsejű tokok, pl.: [link] 3-5 munkanap alatt ideérnek általában. -
ghiottone
nagyúr
Ennek a toknak semmi baja nincsen, több telefonhoz is rendeltem már, amikor nem találtam Spigen Rugged Armor-t az adott típushoz. Ez aképen minimálisan arra hajaz, én kínai Spigennek hívom. Helyén kell kezelni, mert ez Kínából kb. 1200 ft.
Cingáriusz: Szilikon fekete toknál Spigent keress - pl. Liquid Air, Rugged Armor vagy UAG-ot pl.: itt: [link] -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest