- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekedi
senior tag
válasz
#42308056 #820 üzenetére
Igen az van.
Nekem a mai napig be jön. Tényleg nincs semmi probléma vele. S6 ról váltottam, így nekem mindenképpen előre lépés. És csak ahhoz tudom hasonlítani. De nincs akadás, vagy ilyesmi.
Egyedül a Chrome ami fagyogat, de mivel más nem, így szerintem csak azzal lesz a gond. Samsung internet tökéletes.
Játszani nem igazán szoktam. -
kekedi
senior tag
-
törölt tag
válasz
#42308056 #796 üzenetére
Nem panaszkodom.
Eddig az volt a koncepció, hogy van két telefonom, egy hűségciklusnyi eltolással időben. Azaz veszek telefont, használom, következő hűségnél 22 hónap múlva veszek még egyet, és az új megy elsődlegesnek, az eddigi első telefon megy másodlagosnak, ami onnan kiesik 44 hónaposan, az vagy megy ajándékba a családban, vagy eladom.
De most az van, hogy az eddigi felállás az S9+, és S7 volt. S7 kiesett, jött a Note 10 Lite. Viszont nem érzem azt, hogy ez bírná azt amit az S9+ bírt.
Szép, jó, működik, bírja amit bír, de valahogy ez lett mégis a másodlagos telefon. Annak viszont baromi jó.
Az akkuidő Samsunghoz képest szokatlanul jó, a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó a gyári Samsung fóliával nem hajlandó együtt működni, a fényképezőn nem lehet felbontást, csak arányt állítani, de az AOD színei jobban testreszabhatóak, meg még sok +, és sok -....
Összességében olyan mittudomén telefon ami jól teljesít, nem lehet róla igazán rosszat mondani, de nekem valahogy mégis olyan izé.... -
kekedi
senior tag
válasz
#42308056 #736 üzenetére
Ez jó ötlet volt. Megnéztem.
Ott még működhetett a zoom, mert tényleg F2.4 van a nagyított képnél.
Most löttem idebent pár képet, itt viszont F1.7-es a rekeszérték.
Kérdés hogy mi történt azóta...Szerk:
"Ez mondjuk bevett szokás, hogy rossz fényviszonyok közt inkább a fő szenzort használják a telefonok"
Jaaaaaaa. Hát én ezt nem tudtam.Mondjuk jogos.
Akkor majd holnap nappal ismét nekivágok a dolognak.
Köszönöm szépen az infót! -
kekedi
senior tag
válasz
#42308056 #704 üzenetére
Nagyon szívesen.
Én legjobban a nyomás érzékenységen lepődtem meg. Nem gondoltam volna hogy ennyire precíz.
Pl. Bizonyos ecseteknél érzékeli az általam kifejtett nyomást (erőt), és így változik az ecset(toll, ceruza, stb.) vastagsága/erőssége.
Látszik nem volt még note-om.Töltöttem fel még 4db (kora) reggeli fotót.
Van benne 1-1 háttér elmosás is.
[link] -
kekedi
senior tag
válasz
#42308056 #673 üzenetére
Én is így tudom.
Jelenleg nem tudom összehasonlítási nem túl régi zászló hajossal.
De szvsz nem rossz a kamerája. Az én igényeimet kielegiti. Majd igyekszem nappali képeket is megosztani.Más:
Az asszony tegnap már be akarta volna nyúlni a telefonom. 😀 Megtetszett neki a toll funkciók.
Hát na... Nekem is. Nem adom 😀😀😀 -
malor
aktív tag
válasz
#42308056 #665 üzenetére
Röviden:
Mobil+Vezetékes szolgáltatások egyszerre történő igénybevétele esetén járó lojalitási kedvezmény.
Bővebben:
A Telekom így értékeli, ha minden telekommunikációs szolgáltatást tőle veszed igénybe (amikor a vezetékes szolgáltatási területén élsz). Szóval, ha Telekomos a tv és internet előfizetésed otthon, akkor a Telekom mobilszolgáltatási árai versenyképesebbek, mint ha más szolgáltatónál lennél "vezetékes ügyfél".
-
válasz
#42308056 #594 üzenetére
Még minden használható példány a tech újságíróknál van kint tesztelésen (még a Mobilaréna sem jött ki az S10Lite/Note10Lite teszttel
), majd ahogy bővül a raktárkészlet, úgy lesz kitéve az üzletben.
Szerintem az S10Lite sem volt hamarabb kitéve a SES-ben, mint a MediaMarktban
-
-
kekedi
senior tag
válasz
#42308056 #476 üzenetére
Igen ez igaz.
Kérdés, hogy mekkora lesz a különbség.
Nincsenek nagy elvárásaim. Csak csúcskirály legyen.
Na jó nem, de vállalható legyen már. Nem akarom és nem is fogom nagyitgatni a képeket és hasonlítgatni. Telefonról beszélünk még egyenlőre. De egy S7-8 szintet hozhatná a főkamera. plusz egy értelmes éjszakai módot, ami eddigi infóm szerint nem lesz rossz. -
-
Somatom
veterán
válasz
#42308056 #377 üzenetére
Ezt nehéz így összehasonlítani, mivel a Note10 és a Note10 Lite egyéb ficsőrökben is eltér (pl. jack).
Hogy érted azt, hogy Note, pen nélkül? Annak nem sok értelme lenne. Ha pedig nem csak a tollat, hanem a hozzá tartozó érzékelő réteget is kihagynák a kijelzőből, annak pláne nem lenne semmi értelme. Akkor mitől lenne Note?
-
leslien
nagyúr
-
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
#42308056 #199 üzenetére
Jó valamire ez a cerka amúgy?
Aláírás, azonnali (zárolt) képernyőre írás, képernyőírás, naptárba írás, intelligens vagy szabadkézi képkivágás, szöveg fordítása magyarra/több nyelvre, kézírás átalakítható nyomtatott szöveggé, telefon vezérlése, stb. stb.Akinek munkaeszköz is a telefon nagyon jó cucc.
-
Somatom
veterán
válasz
#42308056 #219 üzenetére
Lehetne másképp is. Imádtam ezt a Mod projectet, zseniális húzás volt, csak a Lenovo kihátrált belőle. Ha nem tette volna, akkor eszembe nem jutna a telómat másra cserélni, mint egy újabb Z -s Motora.
-
Stabi83
senior tag
válasz
#42308056 #216 üzenetére
Tudom de azok mások voltak. A mostani piac kifütyülne egy ilyen megoldást pedig abba aztán lehetne értelmezhető méretű szenzort+optikát pakolni és azt megspékelni a mostani szoftveres csodákal. Ha ilyen minőséget hoznak ki a hangyafasznyi szenzorokból akkor mire lennének képesek normális szenzor + optika párossal?
-
Stabi83
senior tag
válasz
#42308056 #205 üzenetére
Így nem tudom ki fog venni Note-ot. Jelentősen gyengébb SOC és aki tényleg ki akarja használni a Note tudását annak nem fog számítani a plusz pár tízezer egy teljes értékű eszközért ( a Note sosem a szegények telefonja volt, aki munkára használja annak megéri az a plusz, aki meg nem annak eleve felesleges a Note, ott neki az S ).
-
Schuler888
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest