- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malor
aktív tag
"Több lesz mostanság a non-telefon téma, mert az új készülékek rendre csúszásban vannak (például Nokia 6.2-t sehonnan nem tudunk keríteni, ahogyan Note 10 Lite-ot sem)" - írta tegnap Bog egy kommentben.
-
malor
aktív tag
válasz
tom956ster #676 üzenetére
Feltételek szerint a promócióban résztvevő brit cégek fel vannak szépen sorolva. Ez nem worldwide akció, hanem csak és kizárólag "Participating Retailer in the U.K., Channel Islands, Isle of Man or Republic of Ireland "
-
malor
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #671 üzenetére
Az S20 Ultra kamerája meg majd a Note 22 Lite-ban lesz
-
malor
aktív tag
Amikor tegnap megnyomkodtam nekem is az jutott eszembe, hogy ha az ember nem ismerné a technikai leírását, akkor egészen máshogyan állna hozzá.
Az elvileg üveg telefonokat fogni is pl. műanyag érzést kelt bennem. Amikor ez lett a trend sem értettem, hogy mi a jó ebben a fényes és csúszós borításban. Az vesse rám az első követ, aki szerint azon ő érzi, hogy bizony az szuper minőségi üveg...pláne, amikor a tokban van. Ez a műanyag Note 10 Lite kellemes fogású, semmi gagyiságot nem érez az ember tőle. A kutya nem mondaná meg, hogy az olyan "műveg", mint a többi. Matt műanyagban talán még feltűnőbb lehetne és még szemrevalóbb.
A kamerájánál az tűnt fel, hogy nagyon gyors a fókusz. Nagyon érzi, hogy mi a fókuszpont és azonnal vált, nem kell feltétlenül nekünk "tapizni" hozzá.
az MM-ben egymás mellett szórakoztam a Note 10 és 10+ telefonokkal és ez a 10 Lite egy nagyon érdekes mobil lett. A sok "szakértő" a technikai leírása alapján értékeli, mert tényleg a usernek csak csúcstechnológiára van szükség. A csúcstechnológia viszont meg elég drága lett. Így lehet, hogy érdemes lenne a csúcsmobilokat a helyén kezelni és odafigyelni arra, hogy nem mindig az a "legjobb", ami tényleg a legjobb. Legalábbis felhasználói oldalról. De a gyártók marketinggépezete is ezt az érzést erősíti. Költs felesleges nagyon drága mobilra, különben rosszul fogod magad érezni, másod- vagy harmadrangú user leszel tőle. Neked mindenből a legjobb kell és a legjobb jár. Csakhát az utóbbi években eljutott oda a világ, még andoridos vonalon is, hogy nemcsak a csúcsmobilokat élmény használni a mindennapokban.
Szolgáltatói előfizetésben a Note 10 Lite egy érdekes ajánlat lehet. Én is Telenoros vagyok, a Telenorban volt először a kezemben, nekem hozták ki a raktárról, mert még nem volt kirakva sehol. Mondtam is nekik, hogy érdemes lenne egy kicsit foglalkozni a készülékkel, mert van benne ráció, csak nincs mögötte marketing. Persze a 20-as széria minden tagja már kint volt. SES-ban sem volt kirakva, csak a 20-as széria. Pedig hosszú évek után, talán ez a legellentmondásosabb széria a Samsungtól. A marketing bullshit csúcsa, pedig nem hittem volna, hogy az Apple-nél lesz mobilgyártó, aki pofátlanabb lesz. De lett. Elnézést, ez most egy kicsit hosszú lett
-
malor
aktív tag
WestEnd MM-ban kint van a Note 10 Lite, ha valaki megnyomkodná.
-
malor
aktív tag
válasz
#42308056 #665 üzenetére
Röviden:
Mobil+Vezetékes szolgáltatások egyszerre történő igénybevétele esetén járó lojalitási kedvezmény.
Bővebben:
A Telekom így értékeli, ha minden telekommunikációs szolgáltatást tőle veszed igénybe (amikor a vezetékes szolgáltatási területén élsz). Szóval, ha Telekomos a tv és internet előfizetésed otthon, akkor a Telekom mobilszolgáltatási árai versenyképesebbek, mint ha más szolgáltatónál lennél "vezetékes ügyfél".
-
malor
aktív tag
válasz
tom956ster #592 üzenetére
Telenornál benne van az árlistában már majdnem egy hete. Üzletben nem tudom, hogy ki van-e már rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest