- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Ádám:.
tag
Visszaolvastam egy kicsit, nekem a Dex mellett a Linux on Dex keltette fel a figyelmemet és a 8Giga ram csak jó hatással lehet a dologra, erre látom, hogy Samu lelőtte a beta programot.
Még nem néztem annyira utána mennyit kell így tákolni a dolgot, de ha root kell ezért is maradok 8.1-en.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy néztem Dex dokkoló alternatívát és nem annyira egyértelmű melyik támogat usb-c videó kimenetet. A Dex dokkoló is kezd fehér hollóba átmenni, lenne valami ajánlatod?
-
-
kekedi
senior tag
Számomra ízlések és pofonok.
Tetszik a note 9, a kavaval együtt. De pár dologban már jobb a 10 lite.
El kell dönteni kinek mi a fontos. (és en megertem azt is ha valaki a note 9 mellett dönt)Nekem fontos az hogy tovább lesz támogatva. Valamint a gsmarena teszt alapján a kamera is jobb és több a lehetőség is benne (pl. Széles látószögű)
Úgy vélem az akku is jobb lesz, és nem feltétlen azért mert nagyobb, hanem mert a note 9 már ott figyel a polcon egy ideje. Vettem már megjelenés után 2evre ra telefont... Kihagynam.
Valamint nem volt még hajlított kijelzom, de valahogy nem is vágyom rá (számomra csak jól néz ki).De a legfontosabb számomra hogy szolgaltatonal kapható legyen (elifizum van, előfizuval venném) . Így ez nálam egyértelmű is lett a döntés.
-
-
törölt tag
Hát nem lenne Note, de lenne benne egy korrekt SOC, jó kamerák OIS-sal, jack csatlakozó, a lehető legkisebb kivágás a front kamera számára és egy hatalmas OLED kijelző. Ráadásul mivel nem Note szériás, bőven becsúszna függetlenül 200 alá. Mehetne mondjuk A71 Pro néven. Szerintem siker lenne.
-
törölt tag
-
törölt tag
Szimpi kezdőár. Idővel remélem lejjebb megy. Stylus ide vagy oda, a SoC azért mégis 3 éves.
Érdekes, hogy az elvileg hamarabb boltokba kerülő S10 Lite nincs a listájukon. Vagy kivezetik előbb az S10e-t (amiből elvileg már utolsó darabok vannak), vagy úgy lesz leosztva, hogy egyik szolgáltatónál S10 Lite lesz, másiknál Note 10 Lite.
Nekem a Note szimpibb, de azért várok teszteket meg áresést mielőtt bármit is veszek. Aztán megyek a Xiaomi boltba
-
leslien
nagyúr
nem szeretnék más tollával ékeskedni.....ha mindenképp toll kell akkor már inkább a Note 10
venném 235k pl [link] igaz egy év garancia ,de már sokkal jobb.. ugyanis Exynos 9810 (10 nm) - EMEA már 2 éves és ráadásul Qualcomm SDM845 képest gyalázat volt a Samsungban... most itt a lehetőség egy SD 855 Samsungot parádés áron venni.. de ha nektek a toll kell...na mindegy .. -
pecccccccca
őstag
Jobb bizony. Mi band 4-em androidos telefonnal (Xiaomi, Samsung, Huawei) nem működött normálisan. Kimaradtak értesítések. Folyamatosan állíthattam be újra mindent, mert egyszerűen nem csinálta azt amit kellett volna.
Nekem már csak emiatt megérte iphone-ra váltanom. Tökéletesen működik minden funkciója a karkötőnek. -
janeszgol
félisten
2014. Most csak a böngészőkről beszélgettünk, nem más appokról. A Google Chrome a minimumot támogatja, és akkor kapsz böngészőfrissítést.
Most nem tudom, hogy az App Store-ban az iOS8 kötelező minimum, a Playben lehetséges minimum csak a 4.1, de ez már így volt régebben is. A fejlesztő dönti el, mire lő a Google OS-nél. . -
JoseGee
tag
Nagyszerűek ezek a fícsörök. De az már milyen, hogy a Note 10-zel felvett 4K videót akarod lejátszani a 7-es sorozatú Samsung tévéden és kiírja, hogy ez nem támogatott formátum. WTF? Ezt az iPhoneom simán megugrotta ugyanezen a tévén. Nem azt mondom, hogy nem jó a Samu, de ennyiért igazán működhetnének ezek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest