- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekedi
senior tag
Szerencsére azért oda figyelek a telefonra. A szebembe hordom és kizárólag max Zsepit rakok mellé, de más tárgyat soha.
Legutóbb az S6 ot használtam úgy az utolsó 1 évet hogy nem volt rajta fólia. Semmi baja nem volt. Nem azt mondom hogy nem volt egyetlen olyan halvány hajszál karc amit csak kikapcsolt kijelzon láttam meg.... Na az olyanok pont hidegen hagynak
Majd ha lesz bőven választék akkor lehet veszek egyet. -
törölt tag
Biztos vannak kompatibilis üvegfóliák hajlított szélű telefonokra is.
Nekem egyébként sima gyári fólia van a telefonomon (Lenovo) és tök jól elvagyok vele.
A kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasót hülyeségnek tartom első naptól kezdve. Majd ha olyan pöpecül működik mint az oldalsó vagy a hátlapi, akkor tegyék be, ne így, hogy gond van a fóliákkal, meg lassabb, meg el kell találni azt az egy ujjnyi helyet ahol megy.
-
kekedi
senior tag
Igen igen.
Remélem megjelenik szolgaltatonal kíváncsi leszek.
Egy kis ízelítő. Nem magyar, de pár dolgot meg lehet tudni.
[link]
A kamera jónak ígérkezik.De a vízállóságrol még mindig semmi hír. Bár gyanítom nem lesz.
De egy vezeték nélküli töltés reméljük belefer még. 🙂Egyet sajnálok picit. Nem szép.
Nem mint ha külsőre vennék telefont. Mert nekem mindig is a tudás volt a lényeg. Csak hát na. ☺️ -
vodrosjozsi
addikt
samsung oldalán meg van erősítve h 9810-es azaz az s9 procija lesz benne.
Nem lesz rossz ez se. Kb egy note9-et kapunk 3 kamerával, 10es androiddal 220ért.
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy csak előfizetéssel éri meg, aki ennyiért vesz telót az már tud venni note 10-et is venni használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest