- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Az én fétisem? Telefon a 2110 -es Nokia volt. Ez egy olyan mobil számítógép, amivel telefonálni is lehet. Sztem ezt a Samsung is így gondolja, különben nem találta volna ki a DeX -et. Mellesleg, komolyabb vas van benne, mint ami nem is olyan rég egy PC -ben volt. Médiához, böngészéshez minek vegyek még egy PC -t is?
Sztem asztali módban használni egy mobilt semmivel sem különb fétis, mint mondjuk makró fotózásra, vagy 4K videórögzítésre.erahurka:
Nekem ez már alap. Kb. öt éve Androidot használok otthon, asztali módban is. Elajándékoztam a PC -met, mert nincs rá szükségem. -
törölt tag
2020-ban mondjuk nem lenne hülyeség ezt is kipróbálni. Ezek a telefonok már bőven alkalmasak átlag felhasználásra kiváltani egy PC-t szerintem. Még Fortnite is van rájuk!
(#541) Csocsesz75: Ez a SamMobile-os arc... Imádom mikor éjjel fotózzák a semmit, aztán verik a nyáluk hogy rosszak a képek. A közlekedési lámpákkal pl. mit akart? Annak most hogy kéne kijönnie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest