- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
Nekem sikerült segítened a választásban, és védő kiegészítőben - szerdán kaptam a futártól az értesítést Note 10 Lite aznapi érkezéséről, és aznapi átvétellel tudtam rendelni az Általad demonstrált Spigen Rugged Armort hozzá
Kinéztem hozzá még egy kicsit kedvezőbb árú, Gigatel-es Defender burkot hozzá, de azt baromi sokára lehet még ma is átvenni.
Annyiban viszonoznám, hogy SES-ben van "gyári" fólia is (2000 Ft), meg üveg is (5000 Ft) - mindkettőt minden boltban raktáron jelzi. Én ma tervezem az Árkádban üveget venni - ma van esélyem olyan korán lelépni a melóból, hogy valóság lehessen a mostani terv -
malor
aktív tag
"Több lesz mostanság a non-telefon téma, mert az új készülékek rendre csúszásban vannak (például Nokia 6.2-t sehonnan nem tudunk keríteni, ahogyan Note 10 Lite-ot sem)" - írta tegnap Bog egy kommentben.
-
-
Teal'C
veterán
-
retardalt
csendes tag
Elálltam a készüléktől (még a mai nap volt az utolsó - 14. nap), sajnálom, mert jó lett volna amúgy.
És szerintem megválok a T-től is, majdnem 20 év után.
Adjam be szervizbe és lehet három hét múlva megkapom.
Nem biznisz számomra.
Hétvégén volt gyári visszaállítás, a probléma nem szűnt meg. -
törölt tag
Honnan tudod, hogy sima fényképezésnél nem a telefotó lencsével csináltad a képet?
A házas zoom fotódnak megnéztem az adatait, F2.4-es rekesszel készült, ez tuti a zoom lencse. Az üveges zoom képed viszont tényleg a főkamerával készült. Ez mondjuk bevett szokás, hogy rossz fényviszonyok közt inkább a fő szenzort használják a telefonok, bár a fotó alapján nem tűnik olyan sötétnek a világítás.
-
törölt tag
-
törölt tag
Szerintem nem leszek itt népszerű. :)
Nem érdekel a SOT, az enyémhez adtak töltőt is. :)
S9+ topicban volt példa arra, hogy ember megvette, letiltott/kikapcsolt mindent, semmire sem használta, mert neki jó SOT kell. Amikor beírtam neki, hogy akkor autós analógiával élve vettél egy ferrarit, raktál gyertyát az izzók helyére, kikötötted a klímát, és a vezetéstámogató rendszereket, meg ki tudja mit, és 40-el közlekedsz, hogy ne fogyasszon sokat, akkor én voltam az ufó. :)
Ezek a telefonok számomra nem a SOT-ról szólnak, én aránylag sokat játszom, youtube/twitch szintén sok, csak mobilnetre van lehetőség, de abból korlátlan van, és minden eszközömnek az elsődleges telefon ossza meg 24 órában, na meg persze flud torrent klienssel szedem ami érdekel a 128-as memóriakártyára, spotify, stb.....
Ok, reggel 05:40 körül leveszem a töltőről, délután kettő körül felrakom mert kéri, majd valamikor 17:30-19:00 között hazaérek, és dugom rá az S9+-t a DEX-re, és ott megint kapja a töltést. Aránylag el lehet mondani, hogy a telefon nálam kapja a terhelést. :)
Maga a SOT mértéke mint olyan számomra nem ad semmit hozzá a készülék használhatóságához, készülékválasztás esetén nálam nem befolyásoló tényező. -
-
Somatom
veterán
Minden OTG -képes telóhoz lehet perifériákat csatlakoztatni. Mondjuk, én évek óta BT egeret használok. Az USB -s csatlakozásnál általában az OTG közbeni töltés a probléma. A Samsung ezt megoldotta. A Multiport adapter tudja OTG közben tölteni a telót. Mondjuk, azt nem értem, hogy miért butítja a Samsung. Az első verzión volt Lan port is, a másodikon két USB -port, ezen már csak egy. Persze, HUB -bal bővíthető.
-
Somatom
veterán
Elméletileg. Feltéve, hogy USB 3 -as az USB-C csatolója. Úgy tudom, hogy ez függősége a képkimenetnek. Remélem, hogy nem butították le USB 2 -re, mert ha igen, akkor legfeljebb OTG -képes lesz, amitől részemről felejtős.
Egyébként már nem kell a DeX dokkolóban levő külön hardver. Egy síma HDMI adapterrel maga a teló is tudja a DeX módot. -
MrCsiT
addikt
Ha kézbe fogva valóban lapos kijelzős lesz a Note 10 Lite és nem edge, mint a Note 10+ mondjuk, akkor Note 9 helyett azonnal jó váltás lehet.
Plusz, a 10 Lite már 10-es droiddal jön, míg a Note 9 a most épp érkező 10-es droid után már nem fog kapni főverziót.
A nagyobb aksi is előrelépés lesz. Az üveg hátlapot nem sajnálom, hogy elhagyták, úgyis tok lesz, akkor érzésre úgysem "adja", de törékenyebb és nehezebb az üveg.
Szerintem ezek a telók (főleg, ha bekerülnek szolgáltatói kínálatba, de még anélkül) nagyon kapósak lesznek.
Csak egy magyar tesztet, meg a boltokban árakat szívesen látnék már rá -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest