Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz
retardalt #758 üzenetére
Azért a 3hét nem a telefon problémája. Ha kiviszed Budaörsre max 2nap legalábbis a saját tapasztalatom alapján. A T től én is megváltam kb 6 év és havi 20-25e havidíj és ezek után közölték hogy kaphatok 5e kedvezményt a kb 200e-s készülékből. Na de mind1 ennek már vagy 6 éve azóta upc mobilom volt most meg voda meg céges telenor.
-
Teal'C
veterán
válasz
Donki Hóte #619 üzenetére
Hát nincs nagy esélye.
Más:
Már 2 napja használom az s10lite-ot. Azt kell mondjam hogy nagyon bejön minden szempontból. Ma pl nagyon régi nagyméretű terveket fotóztam és full nagyításban a kb 3mm es betűk is full olvashatók rajta. Működése villám gyors. Az akku nagyon durva már most is pedig csak 2x töltöttem. A kijelző csodaszép mint mindíg és a sarok lekerekítés kb a note és az s sorozat közt van félúton. Buds-al, android autó-val(opel combo 2019) kifogástalan. Bár nem sztereó de nagyon jó hangja van. Egy kék gyári szilikon tokot vettem rá kezdetnek szép jó a fogása. -
Teal'C
veterán
válasz
Csocsesz75 #606 üzenetére
Ja nekem nem tünt fel mert nekem nincs semmi az értesítési sávon. Amúgy 90 et ír az app ha ez az adat kell, így pont a kamera kivágás alján van.
-
Teal'C
veterán
válasz
Csocsesz75 #604 üzenetére
Persze de minek ez az app? Van gyári beállítás a notch kitakarásra.
A fólia ki van vágva, és rettenetes minőség amúgy a fólia, nem olyan mint egy s10 vagy note-on lévő. -
Teal'C
veterán
Na kezemben az s10lite kék készülék. Első blikkre elégedett vagyok vele.De még ismerkedünk. Ami már most jó pont hogy az oldalsó gombok nagyon kézre esnek nekem mintha alacsonyabban lennének. Ami nem tetszik az a gyári fólia ami rajta van.
-
Teal'C
veterán
válasz
Donki Hóte #588 üzenetére
Ezt nem is írta senki. Nyilvánvaló hogy van 4g ben és a többi. Én azt jegyeztem meg hogy 4g nek írják amikor nincs csak 4g változat.
-
Teal'C
veterán
válasz
Donki Hóte #582 üzenetére
Nem értem félre a Vodafone oldalán a specifikációk 4g-t írnak slusz. Nincs 5g feltüntetve sem a nevében sem a leírásban.
-
Teal'C
veterán
Na megvolt a bemutató, nagyon vegyes érzéseim vannak de nem a telefonok miatt hanem az itthoni árak miatt. S20u 5g 1399$ 433e ez itthon 480 felett van. Amúgy az a legszebb hogy a 20u ból ugye nincs 4g de itthon árulják.
-
Teal'C
veterán
válasz
monti0222w #575 üzenetére
Hát holnap kiderül élesben, elsőre nagyon bejött fogásra színre formára az s10 lite. 8kor kezdődik az unpacked na arra leszek még kiváncsi.
-
-
Teal'C
veterán
válasz
monti0222w #549 üzenetére
Le van az szorítva csak nem itt.
-
Teal'C
veterán
Nos én berendeltem egy kék példányt lesz ami lesz. Szombaton a MM-ben megnéztem és hát elég jól néz ki és hozza amit kell szerintem. Szerdán érkezik, Az S10e is bejön de ez mégjobb mert ez sincs lekerekítve mégsincs káva szinte semmi.
-
Teal'C
veterán
BREAKING: Samsung Galaxy S20 and Fold 2 will be unveiled on February 11
-
Teal'C
veterán
válasz
Csocsesz75 #26 üzenetére
Elég nagy az esélye de még reménykedem
A note 10 lite amúgy nem szégyenkezhet szerintem
nincs lekerekítve ami sokak álma volt
van jack ami sokak álma volt
nagy akku ami sokak álma volt
nem a leg de jó proci van benne
jó kamerák és az első lyuk a legkisebb eddig és már elfogadható
a simtálca még kérdés hybrid vagy nem ha nem akkor főnyeremény
android 10 tehát kap 11et meg 12őt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest