- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Elérhető az iOS 8.1
Én iPad 2-vel kivárok pár napot. 8.0-val már így is elég lassú lett... -
tabu3x
tag
Az elsők között tettem fel a 8-ast. És az elsők között downgrade-eltem vissza 7-re.
Egyszerűen szaggatott az egész rendszer 4-es ipad-en (közvetenül az air előtti verzió), ráadásul a safari ritka szarul tördelte a site-okat.
Az már csak hab volt a tortán, h a iPhoto kvázi le volt tiltva. Az elfogadható, hogy az újabb eszközökre nem lehet már megvásárolni, de mi bánatért kellett egy vásárolt appot letiltani???
Tanulva ebből, a Yosemite frissítést nem fogom elkapkodni. -
válasz
logitech25 #139 üzenetére
szia,
akkor te valami érdekes frissítést eszközölhettél, mert jelenleg a 8.0.2 az utolsó hivatalos verzió, illetve 8.1 beta elérhető még.
hajszálra pontosan adott 8-as verzióra frissítéskor jelentkezett a hiba?
mert a korábbi 8-as okozott ilyen problémát, de jellemzően a 6-os szériánál, és a 8.0.2 pont azt hivatott javítani.
szolgáltatós letiltás nem lehetséges?
restore/visszaállítás volt?
több sim kártyával is kipróbálva?
azonos sim kártyákkal másik telefon okés?
hálózat rendben adott helyen, tehát más telefon működik azonos hálózaton? nem csak szolgáltatós szinten, hanem azonos hálózati módban is? -
logitech25
tag
Sziasztok!
segítsetek légyszíves.
van egy I5s készülékem és no térerő ios 8.2 van rajta
hallottam h probléma van vele :Ssztetek?
-
Lacy6
senior tag
Sajnálom őket, komolyan. Ilyen nagy hibákra nem emlékszek android vonalon frissítésbe, igaz én a HTC vonalon mozogtam mindig is leginkább.
-
Touch-ko
őstag
válasz
ForRedGlory #135 üzenetére
Az S3-ra nehany honapja a 4.0 (ha jol emlekszem) ugyanigy jott ki. Az Android es Samsung... A kulonbseg csak annyi volt, hogy nem mentunk Samsung forumba ezeket leirni..
Elofordul, hogy elcsesznek dolgokat. -
válasz
ForRedGlory #135 üzenetére
számtalan esetet lehetne írni, de olvass bele az s3 (i9300) vagy az xperia p témák kapcsolódó időszakába, hogy csak néhányat említsek, amiknek itt a fórumon is hatalmas visszhangja volt.
-
ForRedGlory
félisten
Lehet rossz a memóriám, de légyszi homályosíts már fel, hogy melyik platformon jött ki hasonlóan súlyos hibával egy szoftver.
A többire nem kell reagálni, de azért leírom. Elég érdekes dolog védeni egy gyártó azért, mert egy általuk SZARUL megírt rendszer gyorsan visszavonnak...esetleg ki sem kellett volna adni. Ez nem olyan, mint az android, vagy a wp, ahol a szoftvert és a hardvert más csinálja... Gondolom Apple-nek van minimális rálátása az iphone telefonokra.
-
ferikek
aktív tag
ipad4-en jobb volt a 8.0.0, így a 8.0.2-vel sokszor akad pl. Chrome és Youtube (persze lehet ez az alkalmazások hibája) és kicsit rosszabb lett az akkuidő
-
válasz
Scoobyka #131 üzenetére
egyrészt én mást írtam, az cikk nem teljesen arról szól, másrészt érintse azt, aki tárol ott és úgy fontos, pótolhatatlan állományokat, de akkor előtte mentse le, és utána húzza fel a tiszta alapra a rendszert, ér annyi kompromisszumot, hogy utána az eszköz jól/jobban fog működni.
tárolok a felhőben - nem icloud - dolgokat, de ami pótolhatatlan, azt más módon, adathordozókon is. -
Tnagy85
csendes tag
Ami azt illeti, az újabb frissítés sem makulátlan. A beállításokba lépve időnként kilép a telefonom teljesen váratlan módon, a névjegyzékbe történő belépéskor, és az emailek törlésekor is sokszor leáll a teljes folyamat.
-
Touch-ko
őstag
`Nem szidtam senkit, semmit. Csupán tényeket írtam le, amibe volt negatív vélemény is a telefonnal kapcsolatban ami teljesen normális.`
-Tehat az elmult hetekben TE nem szidtal semmit? Szerintem az itteni forumozok tudjak ki vagy es mit szoktal muvelni a forumokon
Remelem ezuttal nem fogod elkezdeni.
Ez AliG.-nek is szol!
-
Touch-ko
őstag
`Szerintetek az apple-nél mennyire érdekli a részvényeseket/tulajdonosokat az emberek sírása??`
-Csak annyira, hogy ha nem erdekelne az emberek velemenye az Apple-t, mar reg csokkenne az eladasok szama.. Ennek pont az ellenkezoje trotenik`Kb úgy nagyjából semennyire. Nyomják az új cuccokat, nincs kiforrva, nyomják az új os-t, nincs letesztelve. Nem baj majd a nép, az isten adta nép úgyis megveszi mert attól lesz olyan jó neki!`
iOS: 2008 ot van beta verzio, minden even....
OSX: Itt szinten van beta verzio, nyilvanosan letoltheto az Apple oldalarol, barki szamara elerheto, nem csak fejlesztok szamara.`Persze ha az andriodnál gond van megy a cirkusz, lobbanak a fáklyák gyűlik a sok lázadozó tömeg.`
-Kerlek olvasd el a 6 Plus hajlitasarol lekozolt ketto forumot... Ott azok is szidjak, akik sosem hasznaltak meg ilyen telefont, sot akik nem is akarnak, es akik nem is fognak ilyen telefont hasznalni.. Ott azert a haterek elegge JIHADOLTAK..`Nekem akári akármit mond az apple csupán jobbs által felépített világból él, az új vezetőknek már lassan nem lesz ötletük se, a fejlesztőket ostorral ütik hogy dolgozzanak gyorsabban. `
-Eloszor is Jobs. Masodszorra a fejlesztok ugyanazok`Meg is van az eredménye. Nem baj, a lényeg hogy rekord bevétele legyen a cégnek!`
-``Szerintetek az apple-nél mennyire érdekli a részvényeseket/tulajdonosokat az emberek sírása??``-Ez a TE idezetedHa barmilyen ceg le..arja az ugyfeleit, akkor az ugyfelek keresni fognak egy masik ceget... En azt tennem, szerintem TE is
-
CptAdamica
veterán
Most kéne valaki, aki jó megaszondja, hogy Androidra hetente érkeznek a frissítések és ez milyen idegesítő lehet.
-
Na ez egész gyorsan ment
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #115 üzenetére
de
-
válasz
ForRedGlory #115 üzenetére
nem 1 - 2 nap alatt vonták vissza, hanem sokkal gyorsabban, és az a dicséretes, hogy nagyon gyorsan jött rá a javítás, gyakorlatilag egy napon belül, na ebből a szempontból lenne mit tanulni tőlük, más platform alatt is szeretnék ilyet látni, amilyen telefonom épp van.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Touch-ko #119 üzenetére
Nem szidtam senkit, semmit. Csupán tényeket írtam le, amibe volt negatív vélemény is a telefonnal kapcsolatban ami teljesen normális.
De írtam pozitívat is: "Ennek örülök, hogy megszűnt a kamera bug. Akkor csak összefoltozzák h jó legyen"
A hibáknak nem örülök egyik rendszeren se. -
Touch-ko
őstag
Arra, hogy szerintem 5S-nel hamar keves lehet a hattertar. Ha hallgats rajta zenet, hasznalod a kamerat, jegyzeteket, ha telepitesz ra alkalmazasokat, akkor nagyon hamar elfogyhat az a 16GB..
Az 5S FullHD-ban rogzit videot, a 120p videok is nagy helyet foglalnak.
Nekem anno a 32Gb-s i5-on volt 7 Gb szabad hely. Szoval a kisebbik keves lett volna.Esetleg ugy erdemes, hogy (ha hasonlo felhasznalo vagy) hogy elofizetsz iCloudra.
Az igazi mazohista az 5C, 8GB-vel
-
grosy
senior tag
http://gizmodo.com/cant-go-back-now-apple-stops-supporting-ios-7-1639930252
Csak a szokásos apple.
-
Kékes525
félisten
Gyorsaság terén van mit tanulnia a Microsoftnak az Apple-től.
-
B1T3
addikt
válasz
Touch-ko #112 üzenetére
Aki mazochista, az 8 GB-os 4S-t vesz.
A 16 GB talán még rendben van, persze ez nagyban függ a felhasználói szokásoktól. Vagy mire utaltál a megjegyzéseddel?
Különben számomra a legpozitívabb előrelépés az új iPhone-oknál talán a 128GB-os modell érkezése az eddigi maximális 64 GB-os kapacitás mellett.
-
Touch-ko
őstag
`Hello!
iPhone 5-t erdemes iPhone 5S-re cserelni most meg?
i5s-nek vannak valami tipusgyengesegei,mint anno i5-nel a fekete modellnel a festek lepatogzas?`-Meg egy par honapig igen. Ha nem zavar, hogy nem a legujabb van, akkor szerintem siman. Van 5-om es batanom 5S-t hasznal. En most upgrade-eltem 6-ra, es 5S mellett nem sokkal gyorsabb a 6. Viszont 5 vs.6 kozott nagy a kulonbseg! Az akksi ideje javult sokat az 5-hoz kepest, illetve tovabb lesz tamogatva a 64bit miatt!
Az 5S-rol nem tudok semmi hibat. Viszont ne 16Gb-t vegyel ha nem vagy mazohista
-
lacy86
addikt
Most vettem eszre hogy visszavettek a teljes kepernyos hivast ezzel a frissitessel?!
-
Crafter32
őstag
Egyre több a baki almáéknál, de soha semmit nem ismernek el.
-
ng0ofy
KORREKTOR
A vicc az, hogy nálam egy napig működött a HelathKit, mert egy napi futás átkerült az Endomondoból az Apple Health-be, aztán azóta se kép se hang. Ilyenkor miért törlik teljesen a lehetőséget, amikor részlegesen működik?
-
kerekfej
őstag
válasz
ForRedGlory #82 üzenetére
plus egy
Handrás ezeket, hogy kommunikálja le?
BendGate. Komolyan csak ennyire futja?
Tényleg minden évben el kell játszani, és mondvacsinált problémákkal kell fikázni az iPhone-t? Komolyan kezd már vicces lenni az egész…
-
válasz
ForRedGlory #89 üzenetére
az ipad kategóriában már a 6 -> 7 ugráskor is ez volt. így nem meglepő, nem is beszélve a több funkció, több hibalehetőség elvről...
más platformok alatt is ez van, csak itt jobban ráugranak a témára, de szerencsére a gyártó is.aizen92; többről van azért szó, mint az ujjlenyomat olvasó, jobb gpu, cpu, kamera, akkumulátor(os üzemidő), továbbá 5s esetén javítva sok hiba, amik az 5-nél még adottak voltak, mint a főkapcsoló behalása, a kamera lilulása, a sötét színű ház kopása/sérülékenysége, hogy csak a fontosabbakat említsem.
-
Cyberpunk
félisten
Én nemrég cseréltem, igaz nekem lejárt a gari, így jobbnak láttam hamar kiszállni az i5-ből, és váltottam 5S-re. Amúgy ami feltűnik, hogy valamivel jobb az üzemidő, és jobb a kamera azt egyértelműen látni.
Itt már nem kell festék "kopástól" tartani, ki van javítva az a hiba, tehát nyugodtan lehet feketét venni, ami igaz nem egészen fekete, mert grafit + fekete a szín, de szerintem nagyon elegánsan néz ki, noha a fekete i5 dark-osabb.
-
sz3lim
tag
Ez a verzió már tartalmazza a HealthKit alakalmazást iPadre? Vagy azt tudja valaki, hogy elérhető lesz-e egyáltalán?
-
Scoobyka
addikt
Hello!
iPhone 5-t erdemes iPhone 5S-re cserelni most meg?
i5s-nek vannak valami tipusgyengesegei,mint anno i5-nel a fekete modellnel a festek lepatogzas?
-
B1T3
addikt
Az egyik fő szempont, ami alapján ajánlani mertem az Apple készülékeket, az a stabil, megbízható, gördülékeny működés. Szóval illúzióromboló ez a szöszmötölés a frissítések körül (és a párhuzamosan futó bendgate sem tesz jót a benyomásoknak), remélhetőleg hamar orvosolják a problémákat (legalábbis a szoftvereseket, ha a készülékház elhajlásnál mérnöki tervezés problémája áll fenn).
-
daniel909
addikt
Ipaden jo. Bár a 8.0.1 is ilyen volt. De meg mindig nem jobb mint a 7.1 kicsit sajnálom h kapkodtam frissíteni.
8.1 majd jo lesz.(Most a telom kapott frissitest android 4.4.4 az viszont nagyon karaj rá se fogok frissíteni ez marad lol)
-
válasz
ToniSoprano #51 üzenetére
hálózati beállítások visszaállítása - jellemzően megoldja a hibát -, végszükség esetén teljes visszaállítás itunes alatt.
-
válasz
ForRedGlory #82 üzenetére
ahogy az ellentábor és/vagy az elfogult emberek sem...
sok cikkben nem említik meg, de jellemzően csak az új, 6-os típusokra volt kellemetlen hatással a 8.0.1, én 5s alatt például csak egy problémát tapasztaltam - safari alól nem működött a képek netes tárra történő feltöltésre, pedig az már ios 6 óta adott -, de szerencsére nagyon gyorsan jött a javítás, ellentétben a más rendszerek alatt megtapasztalt javítási hajlandósággal... -
törölt tag
Mi a f*sz? Eddig azt hittem, az iOS a tökletes oprendszer, hibátlan, nem akad, vízálló lesz tőle a teló, nem törik, stb.
Egy világ omlik össze bennem.
-
ForRedGlory
félisten
Apple
Hajlik a telefon, szar a szoftver, de a fanatikusok nem valtoznak.
-
zsoltti
senior tag
válasz
PirosHello #1 üzenetére
Jaja, két napig nem tudtak telefonálni az almások
-
Lacy6
senior tag
válasz
buvartacsko #77 üzenetére
Ennek örülök, hogy megszűnt a kamera bug. Akkor csak összefoltozzák h jó legyen
(#79) Agrippa22: Nagyon eltérő véleményen vagyunk akkor ezek szerint. Biztos te és környezeted sok rosszat tapasztaltatok az androiddal kapcsolatban ezek szerint. De ha nekem ilyet csinált volna a HTC napi 2x-szer akkor biztos hogy cseréltem volna. Ez számomra nem bolhából elefánt, hanem maga az elefánt kategória. Egy olyan bug, hogy menübe megakad az animáció az azt mondom elmegy mind1 milyen platform. De hogy konkrétan megfagy a telefon pár mp-ig az azért számomra elég durva bug. Nekem a problémám, hogy ezt sok felhasználó természetesnek veszi még IOS-en is. De ez az én szememmel "még" droidon is gáz...bár nem tudom milyen szörnyűségeket látsz nap mint nap droidon
-
Agrippa22
tag
Csak arra akartam rávilágítani, hogy ugyan nem lett 7.1.2-es minőségű a 8-as frissítés, de azért nem kell bolhából elefántot csinálni, lásd. 4 millió eladott iphone-ból 9 darab, tehát minden 500.000-dik anyaghibás, vagy hogy egyik másik néha megáll pár mp-re. Gáznak gáz, főleg ha pont egy újságíró kezében teszi ezt, de ha minden Androidos frissítési hibánál ekkora lenne a felháborodás, használhatatlan lenne a net
-
Lacy6
senior tag
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Agrippa22 #70 üzenetére
Egyébként tényeg androidon a frissítések nem szoktak jól működni, sőt inkább rontnak is telón. Mondjuk ott aki teljesen lepucolja a telót gyári állapotra és a kártyáról is törli a régi proramokt, általában jól
működik neki az új is, de ezt kevesen teszik meg, mert macerás, meg nem mondja ezt neki senki. -
Agrippa22
tag
Halál gáznak érzem én is, hogy ennyi hibával adtak ki oprendszert Applék, de azért túlzásokba ne essünk már
Akinek volt már droidos teló a kezében, az találkozott már sokkal cifrábbakkal is (tegnap fagyott bele barátnőm Xperiája egy háttérkép cserébe, haverom SIII-asa szaggatott videózás közben - 1 percen keresztül, nem csak megröccent - vagy hugom Samsungja, ami bejövő hívásnál nem jelenítette meg a felvevő gombot rendszeresen, amit kipróbáltam LG F70-et az pedig 10 mp-ig nem reagált a menü gomb megnyomására)
Azért megnézném hogy mi menne most Cupertinoban, ha még Steve Jobs élne! Alacsonyan szállnának az emberek, az is biztos...
-
ToniSoprano
addikt
Egyébként először, amikor próbáltam a 4S telóját nagyon tetszett a felület, gyors volt és nagyan egyszerű, tiszta, semmi felesleges csicsa, nekem is az nagyon bejött. Másodjára szerintem 7.1 lehetett már rajta, mer mondta, hogy először nem volt annyira jó, de a javítással már jó lett. De eze felület már nekem kicsit sok volt, meg talán lassab is lett. Én az egyszerű dolgokat szeretem, mint pl. a faék, én ilyen egyszerű ember vagyoo.
-
Wynsent
tag
Ez most nagyon tetszik! Nem vagyok Apple fan, de ezt mindenhol így kéne csinálni
-
Cyberpunk
félisten
Van bug, nálam még ilyet nem produkált, csak böngészőben volt gondom billentyűzet használatkor, de egy restore úgy néz ki megoldotta.
Igaz ez csak egy 5S. Valóban cikki ez így ezt kár lenne tagadni, ezt tetőzik még ráadásul egy még rosszabb 8.0.1-el, meg a 8.0.2-sem az igazi ugyebár az ausztráloknak főleg.
Gáz, presztízs vesztés, de majd összekaparják idővel. Az eladásokra kétlem, hogy negatívan fog hatni.
-
mrlujoak
veterán
válasz
buvartacsko #59 üzenetére
...nem is azt írtam, hogy azt mondtad... Logikai összefüggést tártam fel.
-
Lacy6
senior tag
Azért amit ezen a videón látok(3:16) az nem kis hiba. Na ekkora hibát én még nem tapasztaltam droidon, akármennyire is azt szokták mondani, hogy mennyire instabil a droid.
Hozzáteszem nem egyedi probléma volt, mert több itteni fórumtag is jelezte. Még a Itacsko felhasználó is megjegyezte, de mint utóbb kiderül ez csak erősebbé tette a hitét!
Nem baj, majd csak sikerül valahogy összefoltozni a rendszert
Én drukkolok nekik! -
mattheus
őstag
Olyan hogy hibátlan szoftver nem létezik, csak maximum olyan, ami közel áll a tökéleteshez.
(de mi is az a tökéletes????)Akármelyik platformot is nézzük, mindenhol vannak jobban, kevésbé jobban, rosszul és borzasztóan sikerült frissítések. Most sajnos túlsúlyba került a felsorolásom második fele, de remélhetőleg ezen javítani fognak.
Jelenleg a telefonom (iPhone 5) néha olyan dolgokat művel, hogy égnek áll a hajam, de mivel saját tapasztalatból tudom, hogy ez a legjobb igyekezet ellenére nem mindig jön / jöhet össze, így türelmes(ebb) vagyok...... persze tudom, hogy ha az ember kicsengette a pénzt, akkor azt akarja, hogy működjön, ami teljesen jogos, ugyanakkor ha látszik az igyekezet a másik fél részéről, akkor szerintem nem kellene ennyire "dühöngeni". De ez utóbbit is embere válogatja. Ki ilyen, ki olyan
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon iphone témában (androidos vagyok).
De van egy kérdésem:
Édesanyámnak és öcsémnek is iphone 5 van, mindkettő frissítve a 8as verzióra. Azt viszont nem tudom, hogy kapott -e már valamelyik hibajavítást
Na de a lényeg az, hogy egyszerre lettek frissítve, így gondolom egyforma verziójuk van. És itt jön a kérdés: Miért van az, hogy öcsém megkapta azt a kis mikrofon ikont a billentyűzetre és tudja is használni ezt az új diktálós szövegírást, anyum pedig nem kapott ilyen mikrofont? Kerestük a beállításokban is, de semmi. Próbáljuk frissíteni esetleg? Van más is akinél nincs ott a mikrofon a space billentyű mellett? -
sys25
aktív tag
válasz
4S igazán jó utoljára az ios 6-tal volt!A mai napig keresek olyan 16gb-s 4S-t amin még az van agy ios5 ,de kb mint a fehér holló,99%-ban a tulajok felhúzták rá a 7-et,de tuti hogy hamarosan a hardveraprón lévő 4S-ek nagy részén már ios8 lesz.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Vagy egy fullos iPodja ;-) Az Apple-nek meg jól jön egy újabb vásárló, így meg is ragadnám az alkalmat, hogy a ronon figyelmébe ajánljam az friss, ropogós Apple iPhone 6 Plust.
-
ToniSoprano
addikt
Rokonom, a frissítés óta nem tud telefonálni az Iphone 4S-én, de lazán fogta fel, jó lesz akkor fényképezőnek. Mondjuk 4S-re merészség telepíteni a 8-at' csak csak ő szerintem nem olvassa a fórumokat, rákérdezett a teló frissítésre, igent nyomott, azóta gyakorlatlag használhatatlan atelefon.
-
Zolik
senior tag
Mit nem hagyok abba? Ez egy fórum, adott keretek közt mindenki elmodhatja a véleményét. Nekem ez a véleményem! De ha olvastad amiket korábban írtam, köztük va az is, hogy az iphone az jó telefon és az ios egy jó rendszer, csak túl van árazva és túl nagy a hype kürülötte. Ami nem baj, mindenkinek más jön be.
Ti is elmondhatjátok amit gondoltok, de sose írtam olyat hogy úgysem hagyjátok abba, mert úgyse hagyjátok abba
-
sefan67
aktív tag
válasz
PirosHello #1 üzenetére
Oké hogy gyorsan lépett, de veszíteni a szinte-semmiből elég nehéz.
-
Zolik
senior tag
Szerintetek az apple-nél mennyire érdekli a részvényeseket/tulajdonosokat az emberek sírása??
Kb úgy nagyjából semennyire. Nyomják az új cuccokat, nincs kiforrva, nyomják az új os-t, nincs letesztelve. Nem baj majd a nép, az isten adta nép úgyis megveszi mert attól lesz olyan jó neki!
Persze ha az andriodnál gond van megy a cirkusz, lobbanak a fáklyák gyűlik a sok lázadozó tömeg. Sokan elfelejtik hogy az apple-nek az új os-el pár készüléket kellett csak lefednie míg a droid os több száz készülékre jó kell hogy legyen.Nekem akári akármit mond az apple csupán jobbs által felépített világból él, az új vezetőknek már lassan nem lesz ötletük se, a fejlesztőket ostorral ütik hogy dolgozzanak gyorsabban. Meg is van az eredménye. Nem baj, a lényeg hogy rekord bevétele legyen a cégnek!
-
Ali G.
senior tag
válasz
buvartacsko #29 üzenetére
igen tudjuk, azért vonta vissza a romlott alma, de neked kettéhajlítva térerő nélkül is megy...
-
a.sebi
őstag
Miért nem mesélok be a vásárlóknak, hogy ettől az updetetől nem fog meghajlani?
Ugyis beveszik lásd vízállóság..!
Mielőtt hisztiznek a fanok, csak vicceltem.... Like az uj iphone 6plusznak! -
BlackSoft
addikt
Hát én nem tudom mi van most itt... Hajlik a telefon. Bugos iOS-t adtak ki... Jobs halála óta semmit sem tesztelnek itt most kiadás előtt? Jobs 1 évig nyüstölte az első iPhone-t, mielőtt bejelentette, hogy lesz iPhone... Ehhez képest most hol vagyunk
-
mrlujoak
veterán
válasz
buvartacsko #29 üzenetére
...tehát akkor szerinted az Apple hibás döntést hozott, hogy visszavonta a 8.0.1-et, mert az nálad jó.
Hmm. Ördögi kör. -
Janez0085
tag
Voltam tegnapelôtt egy szervizbe vittem kèszülèkeket ès amíg vàrtam pont egy kislàny i5-jèn tanakodtak, hogy mi lehet mert a frissítès óta nem kapcsol be, dfu módba se lehet rakni ès ez nem az elsô iOS 8 óta. Alaplapcsere. Ez azèrt dúrva. Ha valakinek van egy sima 5je ami Nagy valószínûsèggel nem garis ès esetleg így jàr akkor kuka. Kemèny.
-
buvartacsko
addikt
Eléggé túl van ez reagálva megint, nálam mar a 8.0.1 sem volt hibás.
iPhone 5
-
rnyk
tag
Nem kell ezen meglepődni az utóbbi 3 főverzió buzgott megjelenéskor mint a állat... Amíg volt Apple cuccom addig mindig megvártam minimum a 4. updatet.
Ez eddig remekül működött - ezt tanácsolom másoknak isAmúgy meg nem kell csodálkozni azért az iOS is mar nagyon durván komplikalt meg ugye itt is mar egy rakat eszközt kell támogatni (4S... + iPod2... + iPod4...).
-
M5Norbi
őstag
Lehet hogy ez van a háttérben ezt én nem tudom sosem állt hozzám közel az Apple.Jó cuccok de számomra nem érnek meg annyit amennyit kérnek értük.
Viszont ha már ennyi,és prémiumnak,meg minőséginek,meg legjobbnak tartják magukat (lehet hogy azok is)
akkor igenis legyenek a termékek hibátlanok.
Egy-két éve az almások azt mondogatták a droidosoknak hogy IGEN drága de nemis nagyon van hibája.
Most ez már nem igaz.Mindeközben kevés az innováció,ha van is(NFC) akkor is korlátozzák.Én nem szidom őket csak azt mondom így a legnagyobb rajongót is el lehet bizonytalanítani.
Egy bajom mégis van velük:az 1 év garancia.
-
Polllen
félisten
Nagyon gáz amit művelnek. Ez a néhány készülék meghaladja a képességeiket?
M5Norbi
Az amcsi szokás. Az új lumiákra is ha jól látom az m$ 1 év garanciát ad. Mert ugye ez a törvény.
A +1 szavatosság úgy van az EU-ban, hogy a vevőnek kell bizonyítania, h rendeltetés szerű használat mellett ment tönkre. A többi gyártó itt ezt átvállalja és inkább ad 2 év garit. -
407
tag
Engem nem érdekel mi bugos meg mi nem.Ma megfogdostam,és elájultam olyan minőségi.Csodásan futott rajta a rendszer.Meg is veszem a kicsit aranyban.Szegény s4 em olyan akadozva fut egy apple után,hogy szinte sírtam.Én elengedem a droidot,almát eszegetek ezentúl.
-
BulletBill27
aktív tag
Az előbb töltöttem le, szerencsére nálam működik rendesen.
Egyedül a görgetés sebessége lehetne jobb.
-
saelin
veterán
Kellene egy jobb és határozottabb vezetőség. Ugyan azt csinálják mint az ms a windowsal, próbálkoznak csak próbálkoznak, ha valami hiba üti fel a fejét, akkor meg kapkodnak és fűt fát összehordanak. Erre mondom én azt, hogy az ember (jelen esetben a cég) elvesztette önmagát...
-
Entryy
aktív tag
IOS 6.1.4et használok I5ön és Ipad4en is. Köszönöm hibátlan és még normálisan is néz ki. Egyetlen hiba van csupán. Az apple.com nem hajlandó megnyílni, összeomlik tőle a safari
-
Raysen623
addikt
Utóbbi hetek tapasztalatai alapján, a 8.0.2-es frissítéssel sem fogok kapkodni
Hátha kiderül hogy nálunk folyik le rossz irányba a víz a lefolyón
-
M5Norbi
őstag
Érdekes. Azért csinálnak akkora bakikat amit mint a legfőbb presztízsgyártónak nagyon nem illene.
Persze maguk rakták magasra a mércét mert valamikor tudtak hibátlan telefont meg szoftvert csinálni (meg is kérték az árát) de manapság egyre inkább alulmúlják magukat.
-
mondomén
őstag
Nem old meg mindent ez az update. Altalaban nem szoktam nagy feneket keriteni a bugoknak, de az, hogy wifin nem tudom hasznalni a telefont az egeszen felbasz. Kicsit osszeszedhetne mar magat a ceg, mert az ios 7 ota neha olyanokat muvelnek, hogy kette all a szemem.
@Decepticon
Azt hallodtad mar, hogy nem vagy vicces? -
mrlujoak
veterán
"Frissítés: a 8.0.2-es verzió problémája a jelek szerint elsősorban csak az ausztrál felhasználókat érinti, máshol azonban nagyrészt megoldani látszik a javítás a hibákat. Azt, hogy mi lehet az eltérő működés oka, egyelőre nem lehet tudni."
...mert a másik irányba forogva folyik le a víz a szifonba
-
Dovloran
senior tag
Az Apple legalább foglalkozik a szoftverfrissítésekkel...
-
Taybore
aktív tag
Azért az ausztráloknak még nem olyan jó: Megjelent az iOS 8.0.2 - de ezt is keményen elbaltázta az Apple
-
bbTamas77
aktív tag
Én sem értem miért nem törekednek inkább arra a gyártok, ha egyszer kiadnak valamit, de az jó legyen.
-
Cyberpunk
félisten
Gyorsak voltak, de az ég szerelméért jobban kéne tesztelni kiadás elott! Inkább csússzon még egy hetet ha kell. Ne a felhasználó legyen a teszter!
-
PirosHello
senior tag
Az almás cég gyorsan lép, nem veszíthet a presztízséből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest