- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
Sajnálom őket, komolyan. Ilyen nagy hibákra nem emlékszek android vonalon frissítésbe, igaz én a HTC vonalon mozogtam mindig is leginkább.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Touch-ko #119 üzenetére
Nem szidtam senkit, semmit. Csupán tényeket írtam le, amibe volt negatív vélemény is a telefonnal kapcsolatban ami teljesen normális.
De írtam pozitívat is: "Ennek örülök, hogy megszűnt a kamera bug. Akkor csak összefoltozzák h jó legyen"
A hibáknak nem örülök egyik rendszeren se. -
Lacy6
senior tag
válasz
buvartacsko #77 üzenetére
Ennek örülök, hogy megszűnt a kamera bug. Akkor csak összefoltozzák h jó legyen
(#79) Agrippa22: Nagyon eltérő véleményen vagyunk akkor ezek szerint. Biztos te és környezeted sok rosszat tapasztaltatok az androiddal kapcsolatban ezek szerint. De ha nekem ilyet csinált volna a HTC napi 2x-szer akkor biztos hogy cseréltem volna. Ez számomra nem bolhából elefánt, hanem maga az elefánt kategória. Egy olyan bug, hogy menübe megakad az animáció az azt mondom elmegy mind1 milyen platform. De hogy konkrétan megfagy a telefon pár mp-ig az azért számomra elég durva bug. Nekem a problémám, hogy ezt sok felhasználó természetesnek veszi még IOS-en is. De ez az én szememmel "még" droidon is gáz...bár nem tudom milyen szörnyűségeket látsz nap mint nap droidon
-
Lacy6
senior tag
-
Lacy6
senior tag
Azért amit ezen a videón látok(3:16) az nem kis hiba. Na ekkora hibát én még nem tapasztaltam droidon, akármennyire is azt szokták mondani, hogy mennyire instabil a droid.
Hozzáteszem nem egyedi probléma volt, mert több itteni fórumtag is jelezte. Még a Itacsko felhasználó is megjegyezte, de mint utóbb kiderül ez csak erősebbé tette a hitét!
Nem baj, majd csak sikerül valahogy összefoltozni a rendszert
Én drukkolok nekik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest