- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Scoobyka #131 üzenetére
egyrészt én mást írtam, az cikk nem teljesen arról szól, másrészt érintse azt, aki tárol ott és úgy fontos, pótolhatatlan állományokat, de akkor előtte mentse le, és utána húzza fel a tiszta alapra a rendszert, ér annyi kompromisszumot, hogy utána az eszköz jól/jobban fog működni.
tárolok a felhőben - nem icloud - dolgokat, de ami pótolhatatlan, azt más módon, adathordozókon is. -
Touch-ko
őstag
`Hello!
iPhone 5-t erdemes iPhone 5S-re cserelni most meg?
i5s-nek vannak valami tipusgyengesegei,mint anno i5-nel a fekete modellnel a festek lepatogzas?`-Meg egy par honapig igen. Ha nem zavar, hogy nem a legujabb van, akkor szerintem siman. Van 5-om es batanom 5S-t hasznal. En most upgrade-eltem 6-ra, es 5S mellett nem sokkal gyorsabb a 6. Viszont 5 vs.6 kozott nagy a kulonbseg! Az akksi ideje javult sokat az 5-hoz kepest, illetve tovabb lesz tamogatva a 64bit miatt!
Az 5S-rol nem tudok semmi hibat. Viszont ne 16Gb-t vegyel ha nem vagy mazohista
-
Cyberpunk
félisten
Én nemrég cseréltem, igaz nekem lejárt a gari, így jobbnak láttam hamar kiszállni az i5-ből, és váltottam 5S-re. Amúgy ami feltűnik, hogy valamivel jobb az üzemidő, és jobb a kamera azt egyértelműen látni.
Itt már nem kell festék "kopástól" tartani, ki van javítva az a hiba, tehát nyugodtan lehet feketét venni, ami igaz nem egészen fekete, mert grafit + fekete a szín, de szerintem nagyon elegánsan néz ki, noha a fekete i5 dark-osabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Villanyszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPad topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest