- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
`Nem szidtam senkit, semmit. Csupán tényeket írtam le, amibe volt negatív vélemény is a telefonnal kapcsolatban ami teljesen normális.`
-Tehat az elmult hetekben TE nem szidtal semmit? Szerintem az itteni forumozok tudjak ki vagy es mit szoktal muvelni a forumokon
Remelem ezuttal nem fogod elkezdeni.
Ez AliG.-nek is szol!
-
Agrippa22
tag
Csak arra akartam rávilágítani, hogy ugyan nem lett 7.1.2-es minőségű a 8-as frissítés, de azért nem kell bolhából elefántot csinálni, lásd. 4 millió eladott iphone-ból 9 darab, tehát minden 500.000-dik anyaghibás, vagy hogy egyik másik néha megáll pár mp-re. Gáznak gáz, főleg ha pont egy újságíró kezében teszi ezt, de ha minden Androidos frissítési hibánál ekkora lenne a felháborodás, használhatatlan lenne a net
-
Agrippa22
tag
Halál gáznak érzem én is, hogy ennyi hibával adtak ki oprendszert Applék, de azért túlzásokba ne essünk már
Akinek volt már droidos teló a kezében, az találkozott már sokkal cifrábbakkal is (tegnap fagyott bele barátnőm Xperiája egy háttérkép cserébe, haverom SIII-asa szaggatott videózás közben - 1 percen keresztül, nem csak megröccent - vagy hugom Samsungja, ami bejövő hívásnál nem jelenítette meg a felvevő gombot rendszeresen, amit kipróbáltam LG F70-et az pedig 10 mp-ig nem reagált a menü gomb megnyomására)
Azért megnézném hogy mi menne most Cupertinoban, ha még Steve Jobs élne! Alacsonyan szállnának az emberek, az is biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest