- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Agrippa22 #70 üzenetére
Egyébként tényeg androidon a frissítések nem szoktak jól működni, sőt inkább rontnak is telón. Mondjuk ott aki teljesen lepucolja a telót gyári állapotra és a kártyáról is törli a régi proramokt, általában jól
működik neki az új is, de ezt kevesen teszik meg, mert macerás, meg nem mondja ezt neki senki. -
ToniSoprano
addikt
Egyébként először, amikor próbáltam a 4S telóját nagyon tetszett a felület, gyors volt és nagyan egyszerű, tiszta, semmi felesleges csicsa, nekem is az nagyon bejött. Másodjára szerintem 7.1 lehetett már rajta, mer mondta, hogy először nem volt annyira jó, de a javítással már jó lett. De eze felület már nekem kicsit sok volt, meg talán lassab is lett. Én az egyszerű dolgokat szeretem, mint pl. a faék, én ilyen egyszerű ember vagyoo.
-
ToniSoprano
addikt
Rokonom, a frissítés óta nem tud telefonálni az Iphone 4S-én, de lazán fogta fel, jó lesz akkor fényképezőnek. Mondjuk 4S-re merészség telepíteni a 8-at' csak csak ő szerintem nem olvassa a fórumokat, rákérdezett a teló frissítésre, igent nyomott, azóta gyakorlatlag használhatatlan atelefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL T40 EMC Szerver
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest