- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
azért mert szerintem túl hamar jön ki..és amint kijön onnantól a hetes is pont olyan "elavult" lesz mint az XP vagy a Vista..legalábbis itt a fórumokon biztos..
majd jön a sok vérpistike akinek apu vagy a cég megvette a 8-at és onnantól kezdve már a 7 lesz a szar..
konkrétan erre gondoltam..A Win8-ra a MS-nek szüksége van a tabletek miatt. Akkor is súlyosan le lennének maradva ebben a területen, ha holnap adnák ki, nemhogy ősszel.
ebben van valami de akkor is.. kíváncsi leszek az upgrade verziókra és árazásra..
a macintosh-nál nem úgy volt hogy egyszer kellet megvenni az OS-t drágán és az upgrade-ek már sokkal olcsóbbak voltak?
mert ezt is igazán koppinthatná a MS.. -
Johnny Cage
addikt
"Azt szeretném megtudni, hogy a Windows helyhasználata a merevlemezen, és a sebessége miben függ össze egymással. Mert én mérésekkel tudom bizonyítani, hogy semmit."
osztán én hol állítottam olyat, hogy a kettő összefügg? két egymástól független megállapítást tettem: 1.) több helyet foglal 2.) komótosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest